Kzlar einiz yaptnz yemekleri annesinin yapt yemeklerle kyaslar m?

evlendiğimden beri hasta olduğumda işe gidemediğim zamanlar haricinde bütün yemekleri eşimle beraber yaptık. daha çok da sağolsun o yaptı. çünkü benden önce eve geliyor da kendileriÇok üzgünüm çoook işte 40 yılda bir ben yapmışsan evde kalıp bi yemek yere göğe koyamaz eşim. halbuki annesinin yemeklerinin yanından bile geçmez benim yaptıkalrım çünkü annesi inanılmaz lezzetli şeyler yapıyor ama eşim yine de sanki süpermiş gibi davranır:asigim:[/SIZE]

eşimin bu huyuna bayılıyorum.....

önüne ne koysamda bu ne bu nasıl yemek demez hep bi lokma aldıktan sonra karıcım ellerine sağlık çok güzel olmuş der çok güzel olmasada....

ama genelde yemeklerimi çok beğenir....

canım kocam benim bu zamana kadar asla kalbimi kırıp kimseyle kıyaslamz ne annesi nede başka biriyle....

annesinden daha güzel yemek yaptığımı düşünüyorum ama bunu söylemem bile ama eşim söyler....

o kıyaslayamaz ben kıyaslarım-tatlicadiarzu-
allahı var kadın ne yaparsa süper oluyo eli çok lezzetli bayılıyom onun yemeklerineopuyorumnanaktan
onun gibi yapabilmem için 40 fırın ekmek yemem lazım ben bunun bilincindeyim mafoldumben

yeni evliyken daha acemice yaptığım için arada annem şunu şöyle yapıyo daha güzel oluyo falan dedi.bende annen 40 yıldır yemek yapıyo ben 1 yıldır diye çıkışınca bi daha ağzını açamadı.şimdi ise aşkımm 10 numara yemek yapıyosun sen der.zemuszemus

Allah razi olsun Esimden, her seferinde cok begendigini söyler. Ama tabi cadiyim ya, ilk baslarda hep "dogruyu söyle alinmam, begenmeyebilirsin" derdim.. Bir kac yemekten sonra bunu sordum, ve en son esim basladi konusmaya. "Bu yemek bu masaya geldi mi? bu yemek bu aksam ki menü mü?" "evet" dedim; " o zaman bu is burda bitmistir.Begenmeyen yemez olur biter, zorla bir insana bir yemegi yediremezsin ve ben bu yemeklerini begenmesem her aksam ellerine saglik, allahim seni basimdan eksik etmesin demem ki. bunlari bulamayanda var kalkipta begenmemezlik olmaz."

Cok anlayisli bu konuda esim, annesinin yemegi ile kesinlikle kiyaslamaz ben kiyaslasin dedigim zaman kizar bana.

çok şükür begenir.
süper yemek yapmıyorum aslında
ama begenir
sarmayı annesinden güzel yaptığımı söyler ama

şükür hicc kıyaslamadı.aksi olsa netepki gösterirdim acabaCADIARZU

Kıyaslar ve benimkileri daha temiz, az yağlı ve güzel bulur :) Zaten annesi de der : "annemin yemekleri diye tutturursa yemek yapma, git annenin evinde ye de" der. Henüz dememe gerek olmadı

kıyaslar ama benim lehime :) kayınvalidem pek yemek yapmayı bilmez yaptıgı yemeklerde hiç eşimin istediği gibi olmaz benim yemeklerimden başka kimsenin yemeklerini çok iştahlı yemez senin yaptığın gibi kimse yapamaz diyo bunları bilmek ve duymak bile çok güzel yerimseniben

Kıyaslamaz, çünki kayınvalidem güzel yemek yapamıyor
Bende çevremde mutfak konusunda ünlüyümdür biraz buyrunnnnnnnnn

kıyaslar benim lehime:)hatta mesela taze fasülye yaptığım bi gün aa x taze fasülye yemezdi dedi ve güldü kayınvalidem:)

kıyaslama yapamaz cunku farklı yorelerdenız :))) bu yonden yemeklerımızde farklı..
bilmiyorum yapayım yemeklerını.. :)) ama ogrenecegım elbet.. bakam kımınkısı daa gözelmiş
-tatlicadiarzu-

ilk zamnlr dıyorud bende o anne ya oyuzden guzle yemek yapıyor derdım hıçte alınmaıdm böle dediğine sonuçta yılların emegı var kayınvalidemın ustund eyılların bırıkımıbenımkıyle aynıolcak değilya.ama şimdi kayınvalidemde dahıl herkes yemeklerımı över :)

asla yapmaz benim yemeğimi hem kaynana hem eşim herkes sever

sonuçta adama dur bi dakika makyaj yapayım karnın hemen doyar olmuyor

birde bu çok temizlik hastası kadınların yemeği saman gibi oluyor

neden böyle anlamadım

lülülülülülü:dance:

Allahtan kayınvalidem pek güzel yemek yapamıyor(eşimde bböyle söyler):jeyyar:
birde yemek yorumları hep olumludur eşimin..menemen yapsam süper olmuş deyip ellerimi öper hemen:)
başkalarıyla kıyaslanmak hoşuma gitmez kim olursa olsun..ileride daha da iyi yemek yapacagıma inanıyorum:)):kedi:

kusura bakamyın arkadşalr ama annemın yemekleriguzle olmuyor dıyosa bı erke beno erkege döner bi bakarım.
o erkek yağcıdır bence sen yılalrdır yedıgın yemekelri guzel bulma bence ayıp bişey.
polemık yaratmak için söylemiyorum ama gerckten böyle düşünüyorum.
yarın bıgun siizn evladınıznda siizn yemekelrınız begenmedıgını duysanız uzulmezmıydınz benc ebı erkek böle düşünse bile bunu dile getirmemeli

bunu söyleyen eşlerden biri de benim eşim;asla yağcılık degil..kayınvalidem doguda yaşıyor;yemek dışında biçok işe koşan bir kadıncagız;kadının yemek yapmaya vakti geniş degil dolayısıyla çok lezzetli görünüşü güzel yemekler hazırlayamıyor.asla eleştirmek amaçlı söylenmiş;durmadan söylenen bi söz degil bu..eşim ortaokuldan sonra hep dışarda okuyup yazları ailesinin yanında yaşamış..annesine saygıda asla kusur etmez..hatta doguda eleştiri benim aileme göre sıfır.koşulsuz kabul ederler..
dediğiniz söze çok alındım..en azından benim için geçerli degil bu..eşimle yeni tanıştıgımız dönemlerde sen dogulu ben batılı;annen gibi etli yemekler yapamayabilirim demiştim ve eşimde annem çok güzel yemek yapamaz ki demişti hepsi bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…