Kzlar einiz yaptnz yemekleri annesinin yapt yemeklerle kyaslar m?

Asla böyle bir şey söylemedi bana benı kırmaktan çok korkar.Yemeklerımı beğenir lezzetli yapıyorsun der.Zaten annesının yemeklerıde öyle guzel degıl,kendıne hayrıda yok zaten...Yalnız eşım benım annemın yemeklerıne bayılır :)

bizim daha söz olmadı..şimdiden ,annemin yanına kursa yollim seni diye dalga geçiyo , pis :teselli:

işte boyle ılk başlarda soylenecekkı işe yarasın ...
bızımkıde kıyaslardı annemın pılavı dıyerek...
sonra sonra begenır oldu yemeklerımı ama soylemez pek..
bayılır benı kızdırmaya sınır etmeye..

Hiç kıyaslamadı güzel yemek yaparım ayrıca kendimde güzel yemek yemesini severim.

benım eşimde kıyaslamadı hıç
sadece kaynanam guzel borek yapar sadece dıyo anam gıbı borek yap bana dıyo..
olmadımı da annem gıbı olmamiş dıyo bende dıyom gıt anan yapsın ısteme benden dıyom...

benim kaynanamın bildiği tek yemek patates kızartması ve sahanda yumurta makarna bile bilmiyo inanın doğru söylüyorum onun için kıyaslama şansı yoooooook

bizimki söyleniyor şimdiden, bakalım annesi gibi yemek yapabilecekmiymişim. sadece annesi olsa iyi, geçenlerde bir arkadaşımıza yemeğe gittik. "çorba nefis olmuş aynı anneminki gibi" dedi. ben yemek yaptığımda "10 üzerinden 7 verdim" diyor pis. bozulunca da " nezaket olsun diye ona öyle söyledim" diyor. arada " sen önüme taş koysan yerim" diyor. çözemedim henüz fisfisfis

bi keresinde eşimin çocukluk arkadaşı bizdeydi yemekten konu açıldı eşimde valla eşim süper yemek yapıo hiiiççç yadırgamıom dedi..arkadaşıda oğlum senin anan yemek yapmasını bilmezdiki ne zaman gelsem yumurta makarna vardı demezmiiiiiiiiiidelikafaduldensırnaşık şey ve gerçekten kayınvaldem hiççç bilmio yemek yapmasını ama bende süper yaparım seviyorum mutfağı....

kayinvalidem cok guzel ve cesitli yemekler yapar..buna ragmen kiyaslamadii hic...yaptiklarimi begenir..

yoo h,ç böyle bişi demedi
bazen ben ,annein mi güzel yapıyor benmi diyorum
sen diyor
sıkıyorsa desin annem diye:))

En sevdıgım yonu yemek ayrımı yapmadıgı gıbı yaptıgım basıt bır salata ıcın dahı ıltıfat etmesıdır

Bugune dek karsılastırma hıc yapmadı

Genelde begendıgını soyler kı, oyle zor yemekler yapacak vaktım de yoktur, basıte kacarım hep.

Kayınvalıdeme gıttıgımızde ıse, ben derım 'anne yemegın cok guzel olmus' dıye, o sesını cıkarmadan yer, kalkar.

kiyaslardi evliligimizin ilk iki senesi, evlendik o benim yanima geldi yurtdisina. sürekli annem sunu yapardi ah annemin yemekleri felan filan.
bende güzel yemek yaparim 12 yasimdan beri mutfaktayim annem calisirdi ben okuldan gelip yemek yapardim.herkes cok begenir yemeklerimi.
iki yilin sonunda türkiyeye izine gittik iki gün arabayla yol gittik bekliyorum bizim icin hazirliklar yapilmistir yemekler pastalar börekler ..... benimki diyorya annemin yemekleri.
gele gele iki gün yolda sicak bisey yememis bizlerin önüne menemen ve bide hazir corba geldi.

annenin yemekleri bunlarmiydi dedim.
ondan beri tik yok. simdi artik annesinin yemek bilmediginden bahsediyor :)))))

ama yinede hak veriyorum ona nede olsa özlem duyuyordu önemli olan ne yedigi deyil yediginin ona neyi cagristirdigi idi. esim ailesini cok özlüyordu ilk zamanlar.

hayatta kıyaslama olmadı zaten o kayaslamayada taviz vermem.bide illa benim yemeğimi beğeneceksin demem.özellikle kayınvalidelerle gelinlerin rekabet içinde olması bazı konularda beni şaşırtıyo.nekadarda çok sevmesemde kayınvalidemi sonuçta eşimin annesi

benim eşimde kıyaslar herzamanda benim daha iyi yaptığımı söyler hatta annesine bile ))))

benim eşim yeni evlendiğimiz zaman bi kere yapmıştı annem bu yemeği şöyle yapar diye...
ben de tabağını alıp direk çöpe boşalttım
bir daha da yapamadı

Yapmıştı evet ama ağızının payını alınca bir daha yapmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…