Kzlar fikirlerinize ihtiyacm var acil....

myangel85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2008
17
0
86
39
İstanbul
Kızlar normalde çok büyük gözlük sevmem ama bunları taktım hoşumada gitti kahverengi olanı ama yinede kararsızım sizce??????:enbuyukkk:

Eklentiler

• $ORJINAL-VERSACE-GUNES-GOZLUGU-4114-KARGO-DAHIL__17504796_0.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 97
  • $4114.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 92
  • $4114combi.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 81
canim bence sectigin gözlük cok güzel benimde hosuma gitti.. yani yakistiysa ne güzl =)) benimde cogu gözlüklerim büyüktür aslinda öyleleri daha hosuma gider :))

bence 2. gözlük çok hoş kahverengi her kıyafetle olmaz bence.
eğer ekstra bir gözlükse senin için siyahın varsa tabiki ilk kahverengi derim ama yoksa bence ilk gözlük için siyahdan yana kullanıyorum hakkımışakkıdı

bence hepsi birbirine benziyor hepside çok güzel ama bence eğer saçların kahve tonlarındaysa kahve gözlükleri seç derim eminim müthiş durur..eğer daha koyu veya siyahsa saçların siyahı seç sarışınsan yine kahve derim...

SAĞOLUN KIZLAR YORUMLARINIZ SONRASI HEMEN GıDıP ALDIM :)) GÜZEL OLDUĞUNA ıNANIYORUM EVET BÜYÜK AMA ÇOK HAVALI DıĞERLERı TUHAF OLDU NE BıLıM ZOR ıŞ ıŞTE GÖZLÜK MODELı AMA TEŞEKKÜR EDERıM SAYENıZDE CESARET ALDIM :enbuyukkk:

modeller çok hoş, büyük gözlükleri bende çok beğenirim, eminim sanada çok yakışmıştır, güle güle kullan canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…