ğaylaşım için tşk.canım yaaa ama çok merak ettim bunu kipriklerimize sürsek nasıl olur acaba CADIARZU işe yararmıki yoksa 2 3 tel olan kipriklerimide döker mi acaba ne dersiniz hanımlar kafamçokkarıştı
paylaşım için tşk.canım yaaa ama çok merak ettim bunu kipriklerimize sürsek nasıl olur acaba CADIARZU işe yararmıki yoksa 2 3 tel olan kipriklerimide döker mi acaba ne dersiniz hanımlar kafamçokkarıştı
paylaşım için tşk.canım yaaa ama çok merak ettim bunu kipriklerimize sürsek nasıl olur acaba CADIARZU işe yararmıki yoksa 2 3 tel olan kipriklerimide döker mi acaba ne dersiniz hanımlar kafamçokkarıştı
sadece 2 tel kirpiğin dökülse iyi gözünün kör olmasına nedersin lmaz: sakııın öyle bi hata yapma gözüne kaçarsa çok pişman olursun. 2 tel kirpik için böyle bi çılgınlığa değmez. kimyasal bu. sakııııınkaydirigubbakcemile
arkadaşlar ben bugün tv de izledim trt de bir doktor saç dökülmesi konusunda anlatıyodu. dünyada 2 tane saöç için ilaç olduğunu söyledi bunlardan bi tanesi minoxidil miş ama kullandığında yalnız etkisini görebiliyormuşsun ve kullanmadığın zaman tekrar eski haline dönüyomuş