Kzlar Hamileyim... 8. Gn deerim 111

Canım Naz'cım, tekrar tebrikler, maşallah ikizler yolda, belki de üçüz, çünkü yine de erken bir zamanda çok çok güzel bir değer, bir arkadaşımın 12. gün değeri 200'le üçüz tutmuştu... Muallim'e arkadaş geliyor galiba üçüz konusunda :)

kız kendini bak boşuna üzdün gördünmü........sabırsız.......bu değerle sen ikiz doğuracan kız..........çoooooooook sevindim.......darısı bana inşallah.......:1hug:

Naz canım Allah tamamına erdirisin hayırlı olsun. değerin süper
yanlız ben anlamadım bu gün sabah iki ayrı topik var sana ait, ikiside 8. günü bildiriyo. birinde sonucunu 7 diğe yazmışsın. şöyle yorumlarım doğrumu ; dün 7 idi bu gün 111..
eğer öyle ise demekki erken test yaptırıp ta moral bozmamak lazım. kanda bile 1 günde bu kadar değişirmi ? tabi aslolan son testin ve o da değerin çok iyi.. ama merak ettim sadece

super bı deger allah bızede bu degerler ı gosterır ınsaah hayırlı olsun allah kucagına aldırsın ınsaah canım:sm_cool:

canım sanırım sende gormedın yazdıklarımı testı dun yaptırdım 7 cıktı hemsıre tam emın olamadı artık makınamı bozuktu neydı anlmamadım baska bı yere daha gondermıs kanımı bugun sonuc cıkıcaktı deger 111 cıktı yanı bugunkı deger dogruymus olay boyle yanı canım saol canım darısı basına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…