Kzlar Hamileyim... 8. Gn deerim 111

naz canim dogru topik burasi imis yani o yanlis sonucmus tbr ettim ama bir daha etmek istiyorum
saglicakla kucagina alman dilegi ileeeeeee

nazcım sana sölemiştim hayırlı olsun bende ikiz bekliyorum gerçi biri çok küçük daha inş kucağına almayıda nasip eder Rabbim

saol canım tsk ederimmm doktorumda oyle dedi bakalım p.tesı kan testı var yıne ıhsallah katlanmıstır degerım

nazlım bir süredir giremiyordum çok tebrik ederim...
allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin .........

naz canım tebrik ederim..darışı başıma inşallah..rabbim hayırlı kucagına almayı nasip etsin..acaba bende hamile olduğumu görebilecekmiyim..

İnşallah bişey olmaz.Moralini yüksek tut canım.İstirahat etmen daha iyi olur bu durumda.

kıslarr dun gece camasırıma kahverengı leke gelmıs suan yok ama bırsey kotu bırsey degıldır dimi

naz canım moralini bozma ..istirahat et..bildiğim kadarıyla kahverengi leke olupta hamile kalan arkadaşlarımız var.. sen sadece moralini yüksek tut canım..

kıslar koltukta uyuya kalmısım kafamı kaldıramıyorum yastıkdan nıye boyle oldukı normalmıya

ne demek nie böyle oldu ??!!!
ben ikizlere hamileyken daha 5. günden gün içinde saatlerce uykuya kalıyorum demiştim sana.. tabii ki kanına karışan yüksek hamileik hormonundan dolayı uykuya eğilimlisin, gayet normal :))))))

bişeycik olmaz, boşuna stres yapma ama doktoruna kahverengi lekelenmeyi söyledin mi ?
gerekirse yarın testten sonra tekrear konuş bazen kuvvetleyici, destekleyici progestan iğne yapıyolar bebekler daha iyi tutunsun ve kanamalar olmasın diye ..

yarın gıttıgımde herseyı konusucam suan estrafem progynex ıgne kullanıyorum
sadece 2 3 damla gelmıs okadar bıdahada gelmedi allahım ıhsallah benımledırler yavrularım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…