Kzlar Hamileyim... 8. Gn deerim 111

allah tamamına erdirsin canım seninde muhtemelen ikiz yani çoğul gebelik benim 12.gün 750 idi çoğul gebelik ayın 20 de keseyi görücez inş allah tamamına erdirsin olamayan arkadaşlarada rabbim en kısa zamanda meleklerini göndersin inşşş

naz çok tebrik ederim...süper bir değer...ay darısı başıma
ben daha cesaret edip test yaptıramadım ...
naz adet tarihin ne zamandı?benim geçti bugün aslında ...

tsk ederim canım senın ne zamandı test gunun yapsana canım ben 8.gun yaptırdım dayanamadım valla
esas test gunum pazartesı 10 agustos

benim cumartesi günü test günüm,yarın yaptırsam çıkarda ....kötü bişey olursa işyerinde vakit geçmez..ya çok korkuyorum ben...hayal kırıklığına uğramak beni çok korkutuyor...

benim cumartesi günü test günüm,yarın yaptırsam çıkarda ....kötü bişey olursa işyerinde vakit geçmez..ya çok korkuyorum ben...hayal kırıklığına uğramak beni çok korkutuyor...

canım oyle dusunme bence yaptır yarın ıcıme doguyor pozıtıf cıkıcak ıhsallah

tebrikler canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin darısı benim ve isteyenlerin başına

tebriklerrrrrrrrrr canım gözün aydınn allah sağlıkla kucağına almak nasip etsinnnnn takrar tebriklerrr canımmopuyorumnanaktan

arkadasım transfer öncesı neler yaptıgını anlatmak şimdi sana düşüyor bence bı konu aç arkadaslara yardımcı ol buradan sevgiyle kalll................

Tebrikler canim rabbim hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin cok sevindim cooooook ne guzel haberler aliyoruz inseallah bizlerde yazariz burdan

canım tebrik ederimm çok sevindim.allah kucağınada almayı nasip etsin.canım sana co-culter yapılmıştı sanırım.bana anlatırsan sevinirim benimde ekimde 2 dondurulmuşum var banada co-culter yapılacak....ne zaman başlanıyor... rahimden parça alındıktan sonra trasver kaç gün sonra yapılıyor.....başlama ve bitiş kaç gün sürüyor... yardımcı olursan açıklamalı çok memnun olurum çünkü kedimi ona göre ayarlıcam...tekrar tebrikler ALLAHA EMANET OLUN CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…