KISLAR COK SEVINCLIYIM ALLAHIM BUGUNU BANADA NASIP ETTI BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUN DEGERIM 111 KIZLAR IYIMI DEGER SIZCEzemuszemus
Tebrikler canim rabbim hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin cok sevindim cooooook ne guzel haberler aliyoruz inseallah bizlerde yazariz burdan
canım tebrik ederimm çok sevindim.allah kucağınada almayı nasip etsin.canım sana co-culter yapılmıştı sanırım.bana anlatırsan sevinirim benimde ekimde 2 dondurulmuşum var banada co-culter yapılacak....ne zaman başlanıyor... rahimden parça alındıktan sonra trasver kaç gün sonra yapılıyor.....başlama ve bitiş kaç gün sürüyor... yardımcı olursan açıklamalı çok memnun olurum çünkü kedimi ona göre ayarlıcam...tekrar tebrikler ALLAHA EMANET OLUN CANIM
sağlıklı bi 9 ay geçirmeni dilerim...hayırlı olsun tebrikler....
nazcigim tebrik ederim canim cok sevindim rabbim kucagina almayida nasip etsin canim
nazcım tebrik ederim sağlıkla kucakla inş
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
çok sevindim naz... allah tamamına erdirsin... inşallah kucağına da alırsın... kaydirigubbakcemile2
Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin....kiz sen daha idrar testi niye yapiyonlmaz: keyfini cikar....hamis hamisim de....bundan sonra biri sana bisey derse...catir catir söylersin...
Tebrik ederim.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin a.s.
saklamak icin yaptiysan bisey demicem....benimde kiziminki duriyor...ve simdikide duriyor....hepsi bi hatira...güzel bisey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?