- Konu Sahibi Ahmetin burcusu
-
canimm biri 4 bucuk biri 2 bucuk tam aralarinda iki yas 5 ay var ve karnimdakiylede oyle olucak iki yas 5 ay... ucunun aralarindaki yas 2 yas 5 ay olacak insallah gununde dogarsa.....
canım valla seni kutlarım...kolaydeğil çocuk bakmak büyütmek nasıl baş ediyosun ve bitane daha geliyo allahın izniyle.allah sana kolaylık versin canım. benim oğulum 8 yaşında daha yeni karar verdik kardeşe oda oğulum çok istediği için. canım peki sen kaç yaşındasın?
ben 29 yasindayim ama hissettigim yas 18bence yap kardes iyidir benim keske bir kac tane daha kardesim olsaydiiii
kız sen seri üretime geçmişin:roflol: maşallahbiz ikinciye zor karar verdik.çok cesursun.tebrik ederim.bakabildikten sonra çok çocuğu seviyorum bende.Allah uzun ömürler versin bebişlerine...
Tebrik ederim canım.
Ben de 9 ay oğlum oğlum diye sevmiştim, kız olmuştu.
Tabii çocuğun beyniyle oynadım o kadar sonuç itibariyle tam bir erkek Fatma oldu çıktı :))
Kiz merak ettim,su ultrasonda cekilmis olan pipi resmini eklesene bi buraya ...???? Banada erkek dediler bariz pipi var,acaba seninkiyle aynimi merak ettim simdi.... Ben ultrasona girdigimde 16+1 gunluktum..Bakalim 20. haftada degisecekmi..
Dur canim ben ozelde atiyorum sana mailimi bi yolla bakalim :))
Canım bana da önce erkek dedi doktor pipisini de göstermişti o zaman 16 haftalıktı sonra noldu anlamadım kı hep kız dedi doktor hatta başka doktora bile gittim emin olmak için :)
AYLARDIR oglum diye sevip oglum diye tasiyorum ama kizmis zemuszemus kizim oluyo allah herkezin gonlune gore versinn...:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?