Doğuma Hazırlık Kzlar kzm olacakms oktaym!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Allah analı babalı büyüsün inşallah Allah yardımcın olsun kaç aylık bebiş :ecrin_bebek:şimdi Allah kucağına almayıda nasip eder inşallah kardeş
Allah olmayanlarada versin
esenkal....

canim benimki simdi 37 haftalik.. doguma az kaldi . bana 17 haftalik erkek dediler ayrintilida, ben 35 haftaya kadar oglum diye sevdim 35 haftada bebek buyuk ultrasyon yapmamiz lazim dediler ultrasyon yaparkende kizimiz 3 kilo 200 giram dogana kadar 4 bucuga ulasir dediler ben sok gecirdim :))) hemen 4d randevusu alip gittik esimle oradada net bicimde gorduk kiz :) iki oglum var zaten ucuncu geliyo derken suprizzzz kizmis :)

amin canim allahim herkeze tatdirsin evlat sevgisini

doktor bana 3 aylıkken erkeğe benziyor dedi 4 aylıkken baktı kız dedi. bende erkek bebek taşıyorum zannediyordum kızım olacak Allah nasip ederse. sağlıklı sıhhatli gelir inşallah

oyyyy maşallahh allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı olmayanlara isteyenlere....3 yıl sonrda bana inş kız çocuğu:))) hayırlısıyla

canım ben bişey sorucam yumuurtlama dönemindemi kaldın takip ettinmi hiç hatırlıyormusun yumurtlamdan öncemi bu konuda bizi aydınlatırmısın tebrik ederim buarada allah isteyen herkese versin

canım ben bişey sorucam yumuurtlama dönemindemi kaldın takip ettinmi hiç hatırlıyormusun yumurtlamdan öncemi bu konuda bizi aydınlatırmısın tebrik ederim buarada allah isteyen herkese versin

canim keske takip edseydim suan sana bilgi verebilirdim ma benim adetim zaten cok duzensizdir onun icin son adet tarihimi bile doktoruma tam soyleyemedim .. amin canim allahim isteyen herkeze versinn

Canım naptın doğum yaptınmı aldınmı kızını kucağına ? Merak ettim seni...

canim benim sagol merak edip yazmissin ben daha dogum yapmadim ama eli kulaginda gecen 3 saat goz altinda tuttular sancilar arada geliyo acilma olmuyo ama son 9 gun falan var iste ya erken ya gec allahin takdiri bakalim mutlaka yazicam resmimizi koyucam kizimla a.s.

Oy oy her an gelebilir öyleyse kızın.Hadi hayırlısı.Allah yardımcın olsun canım.Resimlerini bekleyeceğiz.... ::)

canım allah tek avazda kurtarsın ınsallah saglıkla sıhhatle dogum yapmanıve kucagına almanınasıp etsın aklına gelmez tabıkı ama bızlerede dua et aklına gelırsee dogum yapaın duası gerıcevrılmez

ayy ne güzel bikaç gün sonra bebeğin kucağında olacak alkisalkisalkis hadi hayırlısı canım yaa darısı bizim başımıza :Saruboceq:

ayy ne güzel bikaç gün sonra bebeğin kucağında olacak alkisalkisalkis hadi hayırlısı canım yaa darısı bizim başımıza :Saruboceq:

sagol canim insallah bakalim bugun ultrasyonda iyice bakildi ve kilosu 4 kilo 200 gram daha fazla buyumeden gelsin bebisimmmmm dogum zor olacak yoksa son iki gun insallah gec kalmaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…