- Konu Sahibi Ahmetin burcusu
-
Allah analı babalı büyüsün inşallahAllah yardımcın olsun kaç aylık bebiş :ecrin_bebek:şimdi Allah kucağına almayıda nasip eder inşallah kardeş
Allah olmayanlarada versin
esenkal....
oyyyy maşallahh allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı olmayanlara isteyenlere....3 yıl sonrda bana inş kız çocuğu:))) hayırlısıyla
canım ben bişey sorucam yumuurtlama dönemindemi kaldın takip ettinmi hiç hatırlıyormusun yumurtlamdan öncemi bu konuda bizi aydınlatırmısın tebrik ederim buarada allah isteyen herkese versin
Canım naptın doğum yaptınmı aldınmı kızını kucağına ? Merak ettim seni...
canim benim sagol merak edip yazmissin ben daha dogum yapmadim ama eli kulaginda gecen 3 saat goz altinda tuttular sancilar arada geliyo acilma olmuyo ama son 9 gun falan var iste ya erken ya gec allahin takdiri bakalim mutlaka yazicam resmimizi koyucam kizimla a.s.
ayy ne güzel bikaç gün sonra bebeğin kucağında olacak alkisalkisalkis hadi hayırlısı canım yaa darısı bizim başımıza :Saruboceq:
sagol canim insallah bakalim bugun ultrasyonda iyice bakildi ve kilosu 4 kilo 200 gramdaha fazla buyumeden gelsin bebisimmmmm dogum zor olacak yoksa son iki gun insallah gec kalmaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?