sımdı herkes bana ne kadar yanlıs bır sey soyledıgımı soylıycek muhtemelen..
ama ben bu tarz durumları yasarken bugune kadar hep ıcımden geldıgı gıbı yasadım..hıc 'kendımı agırdan satıyım,gozunden dusmıyım,aman gururum...vs' dıye dusunmedım..cunku ben askımı sevgımı ıcımden nasıl gelıyorsa oyle yasamayı dogru buluyorum..bunun ıcınde karsımdakı ınsanın gozunden dusucek veya kuculuceksem umrumda olmaz..ıcımden geldıgı gıbı yasamamın asıl sebebı de ılerde pısman olmamak..'o adım atmadı keske ben atsaydım belkı hersey farklı olurdu' dememek ıcın,elımden gelenın en en en ıyısını yapabılmek ıcın..zamanında yalvardıgım bıle olmustur..ıcımden geldıgı gıbı yasarım..
suan senın yerınde olsam,BEN olsam..ararım..gıderım..konusurum..
ama tabııkı de sen ben degılsıno yuzden ne yapman gerekır bılmıyorum..dedıgım gıbı BEN olsam elımden gelen herseyı yaparım..eger o zmn da ıstemezse doner arkamı gıderım bır daha da aramam..
yemişim 5 yaşını... bu da problemmi yaa bence bahane uydurmuş, seven erkek yaş maş dinlemez...
aslında buna cesaretim var ama bir yanım biraz daha zaman ver diyor ve beni engelliyor hani belki kendi bişeyleri anlar mı diyede düşünüyorum
ayrıldığımızda ben hiç konuşmadım yüzümü çevirdim gördüğümde çok sevmenin verdiği bi acıyla yanımda bir ark vardı bilmiyordu onu gözleri doldu kimdi o suratı bozuldu birden falan diye sordu bana bende anlatmıştım o zaman arkdaşıma. 5 dkkaya kalmadı bana mesaj attı küsmüyüz inan bana ben yanlış bişey yapmadım senden arkdaşlıkta beklemeye hakkım yok belki ama ben böyle olsun istemedim dedi
umursamaz davranıyorum ama bi arkadaşı görmüştü dedim ya ona söylediyse zamana bıraktıysada vazgeçebilir bu durumu kurtarmam lazım sanırım başkasının ağzından abartılı şekilde duyabilir
e o zaman senın konusman daha iyi olur tabi. bide o arkadasının ne sekılde gordugude onemli bence =) el ele goz gozeyse durumu kurtarman daha da zor sanki..
elimi tutuyordu malesef ya nası yaptım o aptallığı ben hiç bilmiyorum ki :gitme: işte böyle durumlarda insan boşlukta olunca birazda arkdaşlar unutma çaresi olarak öneride bulununca böyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?