Kzlar ltfen fikir verir misiniz?

su insanların ağzı maalesef torba değil işte büzemiyorsun!!!
nefret ederim anında yetiştiren tiplerden!!!

haklısın aslında ama bıde obur tarafın yerınde oldugunu düşün.yakın bı arkadasının sevgılısını yada yenı ayrıldıgı sevgılısını baskasıyla gorsen arkadasın için demez misin ona? abartmak doğru deil tabi ama yinede göz yumamaz bence bi arkadas buna.

ha gelıpte bunun hesabını sana zaten soramaz,sormamalı..
bence

:))) sorar bence hesap sorar gibi sormaz,laf sokar gibi söyler..ama bence ona bir açıkla yapmak için aramamalısın sanki bu seni daha suçlu yapar gibi geliyor..

evet söylemesi normal bende en yakın arkadaşımın eski sevgilisini görsem söylerim ama abartı ve fesatlık olunca dengeler değişiyo

çağrı mı attı
vayyy kızı başkasına kaptırdı ya etekleri tutuştu demekki
hadi bakalım inş barışırsınız

yenı ayrıldıgı sevgılısı degıl kı..
ben emin olmadan soylemem..ne zamandır cıktıgını vs detayları ogrenır gerekırse oyle soylerım..

:))) sorar bence hesap sorar gibi sormaz,laf sokar gibi söyler..ama bence ona bir açıkla yapmak için aramamalısın sanki bu seni daha suçlu yapar gibi geliyor..

walla o laf sokarsa bende ona sokarım ayrıydık sana ne derım lülülülülülü

sonuçta aldatmak değil bu o kdarda suçlu durumda değilim ama kendi bu duruma getirdi birazda zamana kalmışlığı ve herşeyin belkide tam bitmemiş olması, çekilememek beni yanlış tanımasınada neden olabilir sanki

çağrı mı attı
vayyy kızı başkasına kaptırdı ya etekleri tutuştu demekki
hadi bakalım inş barışırsınız

pek barışcağımızı sanmam sanki bu durumda başkası var hayatında deyip çekebilir kendini ayrıldığımı bilmesi lazım

walla o laf sokarsa bende ona sokarım ayrıydık sana ne derım lülülülülülü

:)) zaten mesaj yerine ulaşmış baksana :) erkekler kendilerinin vazgeçilmez olduklarını anladıkları an her türlü yapmaz dediğin şeyleri yapıyorlar yani saat 2 de telefon çaldırmak gibi :)

ekim sonu ayrılmıslar 3 hafta de hadi =)) walla ben arkadasımın sevgılısını gorsem derim ama abartmadan neyse o..

uleyn bu erkekler bızden beter haaa walla klava:
hem kafamda soru ısaretı cart curt dıyo hemde gecenın bu saatınde caldırıyo
femınıst duygularım kabaracak sımdı :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…