Kzlar ltfen fikir verir misiniz?

uleyn bu erkekler bızden beter haaa walla klava:
hem kafamda soru ısaretı cart curt dıyo hemde gecenın bu saatınde caldırıyo
femınıst duygularım kabaracak sımdı :enbuyukkk:

hayır yani alcaksın o soru işaretlerini indirceksin kafasına kafasına o olcak sositososito

ben olsam çağrı atmazdım ona onun etekleri tutuşmuş sen beni dinle sen ondan uzaklaştıkça o sana daha yakın olmak isticek

:)) zaten mesaj yerine ulaşmış baksana :) erkekler kendilerinin vazgeçilmez olduklarını anladıkları an her türlü yapmaz dediğin şeyleri yapıyorlar yani saat 2 de telefon çaldırmak gibi :)

daha çok çaldırırsın sen tlfnumu diceksn aslnda kaydirigubbakcemile2

daha çok çaldırırsın sen tlfnumu diceksn aslnda kaydirigubbakcemile2

sessizliğin onu dicek ona zaten emin ol o daha çok çaldırır senin telefonunu bi bakmışsın kızmış kapına gelmişşşkaydirigubbakcemile

başkası olsa çağrı fln atmaz umursamaz hiç

ama acaba gercekte derdi neydi yaf :bbo: belkı baska biri vardır aklına :S
siz ne kadar zaman gorustunuz ki?

ima etmiştim ne kadar doğrudur bilemem ama hayatıma başka birisinin girmesi gibi bi derdim yok benim demişti.
biz komşuyuz aslında senelerdir ama 3 ay fln sadece ikimiz görüştük bana duygularını açtıktan sonra 1 hafta içinde bunları söyledi

ay yuuh ya madem gelip konusuyorsun bi hafta sonra ne demeye bunları diyor çok sinir bozucu

yanı 1 hafta mı cıktınız?
anlamadım ben :)
bu saatte bu kadar calısıyor benım saksı kusura bakma

ay yuuh ya madem gelip konusuyorsun bi hafta sonra ne demeye bunları diyor çok sinir bozucu

evet bende ona anlam veremıyorum gerçi herşey anlamsız ve saçma gelıyo alakasız iş yapıyo kendinden emin değildide ondanmı böyle oldu desem 3 ay nerdeyse hergün görüştüğü biriyle ilgili nası net olmadan duygularını açabilir

canım cok takma bence dedıklerı bu kadar sabit olamayan birini ) belli olmaz hiç belki inadına gorustugun kısıyı daha cok seversin =)

neyse kızlar bu mesele uzar benden bu gecelık bu kadar =) hepinize iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…