Kzlar ltfen fikir verir misiniz?

yanı 1 hafta mı cıktınız?
anlamadım ben :)
bu saatte bu kadar calısıyor benım saksı kusura bakma

1 hafta çıktık ama öncesinde ikimiz görüşüp konuşuyorduk olay belliydi öncedende
ki onun dışında ark ortamındada çok görüşürdük

hey allahım yaa reglı donemı dıcem ama erkek kaydirigubbakcemile3
canım walla benım gozler kapanıyor..umarım yrn guzel haberlerını alırız..
ıyı geceler kızlaaaar
opuyorumnanaktan

olumlu düşün herşeyden önce,bırak o üzülsün gerçekten seven az bulunuyor bu zamanda bunuda anlamaları uzun sürüyor..oda anlayacaktır..

olumlu düşün herşeyden önce,bırak o üzülsün gerçekten seven az bulunuyor bu zamanda bunuda anlamaları uzun sürüyor..oda anlayacaktır..

evet öyle gibi bakalım zamana kalmış bi durum ama kafam çok karışıktı kimsede doğru düzgün fikir verebilcek gibi değildi çok yardımcı oldunuz sağolun

aman duygularından emin deşlmişde seni üzmek kırmak istemiomusta yas farkı varmısta daha saglam bahanler bulsaymıs eskidi canım artık bunlarr klişee ayrılmak için favori bahaneler emin ol hayatına baskasını sokman umrunda bile olmamıstır bak yoluna sen degmesss

yok bi gelişme olursa yazarım şuan istanbulda zaten önümüzdeki hafta falan gelicektir birşey olursa yazarım sizede

belki yanlışlıkla çağrı atmıştır

arkası da gelmemiş zaten :lepi:

başkası ile beraber olduğunu öğreniyorda ondan sonra arayıp sorarsa "başkasının kız arkadaşına asılmanın" bi adı var ama.... neyse

zaten sohbetimiz var onunla konuşmuyor değilim yanlışlıkla çağrı attığınıda zannetmıyorum pek en fazla kontrü falan bitmiştir kendisi benimle irtibatını kesmemeye çalışıyor zaten ben konuşmadıkça açıklama yapmalar özürler falan dileyen biri ama sonuç ne olur bilemiyorum zamanla gelişmelere göre bakıcaz bakalım hayırlısı...

Bir erkek bir kadını istiyorsa hiç bir şeyi gözü görmez tam gaz ilerler, ama biz kadınlar sürekli mazeret ararız beni istiyorda imkanlar vss.. Tamemen yalan.. İsteyen adam uğraşır.

canım daha başkasını unutmadan bir başkasıyla çıkma
önce bi onun acısını yaşa geçsin daha sonra gerçekten sevdiğin birisini bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…