Kzlar ltfen yardm edin ne yapmalym?

ayaklarınız yere basıyorsa,bu sorumsuz ada akıllancak gibi görünmüyosa,arkanıza bile bakmadan gidin derim.sülalesine bakmak zorunda değilsiniz.

hayat senin hayatın.. kendi ayakları üzerinde duran birisin. emin ol hiçkimse için bu saçma evliliği çekmeye değmez.. ilerde ben ne yaptım diyeceksin. ayrıl gitsin..:kahve:

bekleyecek zamanın kalmamış bir ömür böyle gitmez
çekilen kredi kimin adınaydı acaba birliktemi çekmiştiniz

boşan seni bankamatik gibi görüyorsa yol ver gitsin çalışıyorsan işin kolay eskisii gibi değil dul kadınlara bakış açısı rahat ol bence hala çocuğunuz yokken ayrılmak en güzeli

Bencede bosan canim ne bu sorumsuzluk simdiya eve haciz gelecek adam keyfinin pesinde ayaklari uzerinde duran birisi niye cekiyosun bunun kahriniki anlamadim nakadar sorumsuz ya borc yapsinsonrada uzulen caba gosteren sen ol oh vallah nakadar genis biriymis sorumlulugunu bilmeyenden koca olmaz bas tekmeyi gitsin sinir oldum Bu erkekler adamin omrunu yerler

canım benim böyle insanların düzeleceğini beklemek büyük hata.bu evlilik şimdi bitmese 20 yıl sonra biter ama bu arada seninde ömrün tükenir.hiç uzatma. bu dünyaya kimse için gelmedik ezdirme kendini.

Eşiniz gerçekten çok sorumsuz.Şaşkınlık içerisinde okudum,bu ne savurganlıktır böyle.Umarım eşiniz toparlar kendini,aksi takdirde bu şekilde evlilik yürümez.Bir yuva kolay kurulmuyor ama bu şekildede yürümez.

canım işin gerçekten zor,
bu borç sadece ikinizin düğün ve eşya borcu olsa neyse dersin elini taşın altına koyarsın, sabredip çalışıp ödersin ama adam ailesine de kredi çekiyor. sana mı güvendi acaba. iyi de sen onun ailesinin borcunu ödemek zorunda değilsin. sizin durumunuz da iyi değilmiş.
bir de tazminatı çok lazımmış gibi saçma sapan şeylere harcamış. gerçekten de sorumsuzmuş. böyle yaparak ailesine yaranmaya mı çalışıyor, seni ve evliliğinizi hiç mi düşünmüyor. kendisinin de artık bir aile kurduğunun farkında değilmi acaba.

eşinin düzeleceğine inanıyorsan biraz uğraş, çaba göster.
ama inanmıyorsan o zaman daha fazla yıpratma kendini. nefret ediyorum ondan diyorsun yani daha ne,
aileni ve çevreni de boşver. bir süre konuşurlar sonra susarlar merak etme. zaten çalışıyormuşsun, ayaklarının üzerinde durabilirsin. gerekirse yalnız yaşarsın. bu şkilde hayat geçermi, sen çalışacaksın o ailesine götürecek olmaz böyle canım. ailene de hayret doğrusu böyle bir şeyi kabul mü ediyorlar. o zaman sen de çalıştığını ailene ver, kardeşlerine harca. ee o zaman senin evin, kendi kurduğun aile nasıl yürüyecek. zor yani iyi düşün öyle karar ver.

Sendekinden bir tanede bende var canım böylelerini bir yere kapatıp sonrada kezzap döküp yakacaksın, nasılsa karılarına sırtlarını dayamışlar, borçlarını kapatacakları, gak diyince su, guk diyince ekmek verecek birisi var niye sorumluluk alıp başlarını ağrıtsınlarki, sonrada ben erkeğim diye ortada gezip caka satarlar. al bendende o kadar bende nefret ediyorum, eşimle ilk evlendiğimizde sen benim ekmek kapımsın demişti bu sözü hayatta unutmadım. Üzülerek söyleyeyimki böyleleri asla adam olup düzelmez,
sakın olaki düzelir diye kendini kandırma, çocuk yoksa bu evliliği bir daha düşün derim.

siz boşandınız mı peki? yada neden boşanmadınız? çocuk mu var? kusura bakmayın eleştiri filan değil aynı dert bende de var ve bende boşanmanın ucundan döndüm..tabi şimdilik.. benimki uyanıklık etti, ben değiştim dedi. alkolü bıraktı namaza başladı, iş buldu çalışıyor bakalım..
sadece merak ediyorum.bir insan ne zamana kadar kendi olmayan biri gibi davranabilir?

Back
X