Kzlar ne olur akl verin :((

gizemsayin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
113
0
116
36
Muğla
benim sorunum görümcem aslında hata bende mi anlayamadım benim sözlüm bana sürekli ablasını över her konuda en basit örnek çarşıya çıkarız bi kıyafet bakarız benim ablamda var çok yakışıo sende al bak bundan ablam şöle ablam böle ister istemez kıskançlık duygusuyla dolup taştım resmen ablasıyla markete gitmesini bile istemiorum artık oda bana kızıo ablamdan nasıl kıskanırsın di eve onun yaptığı yanlışlarda bile onu savunuo bana bu yüzden ayrılcaz resmen yardım edin lütfen:gitme:

Bu rahatsızlığını ona dile getirmedinmi canım, Beni başkaları ile kıyaslama yada onunla ilgili örnekler verme demedinmi ? Bazıları anneci olurya buda ablacı demekki ,muhtemelen farkında değildir ve seninde bu kadar taktıgını bilmiyordur. Fazla kırıcı olmadan "Beni onun kadar sevmiyorsun gibi geliyor ve kıskanıyorum "filan diyebilirsin

benimkide ablasının etkisindeydi
fakat ben hiç ses çıkarmadan dinleyip
ablasının yaptığı hiç bişeyi yapmazdım
oda bi süre sonra örnek vermekten vazgeçti
bence sende tepki gösterip sözlünün gözünde kıskanç durumuna düşme
çünkü yarın öbür gün haklı olsanda haksız duruma düşersin
sen öncedende böyleydin der

pofidi aynan canım oldu bile dio zaten sen önceden de ou sevmiodun var bi garezin falan dio hergün bunla ilgili bi olay yaşıoruz son günlerde çünkü :(

bence sözlün abartmış rahatsızlığını söyle bencede,
söylemlerine dikkat etmesini seni onunla kıyaslamaması gerektiğini bilmeli
evlenince müdahele eder bu tipler evlenmeden konuşmalısın

pofidi aynan canım oldu bile dio zaten sen önceden de ou sevmiodun var bi garezin falan dio hergün bunla ilgili bi olay yaşıoruz son günlerde çünkü :(

bundan sonra sabredip sesiiz kalmaya çalış
bence çünkü rahatsızlığını dile getirsen bile
adın kıskanç oluyo yıllardır aynı çatı altında ablasıyla yasadığı için onun örnek kız modeli ablası oluyo haliyle
sende ablası ne yaparsa ne örnek verirse hiç birini yapma ama bozuntuya vermeden

ablasını gözünde fazla büyütmüş sanırım
ama kıskansan da bunu yansıtma bence
sonra yine suçlu durumuna sen düşersin
rahatsızlığını da dile getir elbette
empati yapmasını sağlamaya çalış
"sen olsan ne hissederdin" şeklinde

birde ablasının size hiç şunu şöyle bunu böyle yapın diye akıl verdiğini gördün mü hiç
yada fikrini söyleme başlığı altında kardesine akıl vermeler

benim eşimde nişanlıyken kardeşiyle kıyaslardı beni.birşey yapardım neden yapıyosun kardeşimin yaptığını hiç görmedim falan derdi.
ben kıskanmadım sadece kıyaslandığım için çok sinirlendim ve kıyameti kopardım onun adı bu benim ki bu biz farklı insanlarız farklı kişilikleriz sonuçta beni birdaha bırak kardeşinle kıyaslamayı hiç kimseyle kıyaslama dedim . o oldu
şimdi bazen aklına gelir o söyledikleri yanlış yapmışım der.

sende şu şekilde davran o ablam böyle şöyle dediği zaman aldırma oralı bile olma çünkü erkekler annesini yani ailesini çok tutar hiçte kıskanma tam tersine onun ailesini yüceltecek seyler söyle o zaman bırakır sanırım söylemeyi

Benım esım de aynı boyleydı canım.Hem cıkarken hem de evlıyken de devam edıyor. Sureklı ablam sunu yapar bunu yapar ablasını ornek verır.Basta hıc sokulmadım ablasına. Bu sefer soylenmeye basladı bı kere bıle aramıyorsun ablamı fılan dıye hem de daha cıkarken. Konusacak bırsey bulamıyorum dıyorum yıne de ara konus halını hatrını sor dıyor.Gorumcem de bu durumun farkında esımle sureklı konusuyorlar.Sabah ıse gıderken ablasını arıyo gunduz konusuyolar aksam oyle sankı ıkıncı sevgılı gıbı. Ben de sımdı mantıgını buldum bu ısın. Cok samımı olmuyorum ama arıyorum soruyorum bunu da esımın yanında yapıyorum.Bırsey alınırken ablana da alalımmı dıyorum.Ara bakalım ablaMı nasılmıs dıyorum artık suyuna gıtmeye calısıyorum. Baska yapacak bırsey yok.Bır de benım gorumcem bızden cok uzakta.Mersınde.Bız ıstanbulda. Buraya gelınce gorumcem 3 hafta bır ay kalıyor artık hayatı kendıme zından edecegıme ıkısının suyuna gıdıyorum.

seninde kardesin ,akraban yok mu erkek sende onu birkac defa onunla kıyasla bence senin ne hissettiğini hissetsin bakalım birdha kıyaslama yapacak mı bence kendi içinde bile yapamaz

cadı sıla kız ağzını öpeyim aynen öle soğudum kızdan üstelik beni de çok sever ha ama elimde diğil böle kafama işlenio ya o şöle o böle sevmiorum

Son düzenleme:
Ablan ve ben farklı bireyleriz de...herkes aynı olamaz de..ben onun gibi giyinmem tarzım farklı de...
otur son kez ciddi ciddi ama tatlı dille anlat derdini...kıskançlık mevzunu da unut kıskanmana gerek falan yok ablası düşünsene kaç yıldır aynı evdeler beraber büyümüşler aralarına hiç girme..sen sadece kendi yolunda çizgini bozmadan ilerle...bu tatsız mevzu yüzünden de daha fazla ilişkini yıpratma inan bana 3.kişilerin kavgası hiç bitmiyor takma....

Back
X