Allah size vicdan birazda terbiye versin.
Eşinin annesi için kadın sığınma evinde kalsın, vay efendim gitsin otelde kalsın gibi laflar eden birinde, vicdan, Allah korkusu, ınsan sevgisinin zerresi yoktur.
bilmiyorum neler yaşadınız, haklı haksız kim, azılı birer düşman bile olsanız bu lafları edemezsiniz.
Aranız bozuk anladık, neden bu olayı barışmak için bir fırsata dönüştürmeyesiniz.Neden yapıcı olmak yerine yıkıp geçesiniz herşeyi.
Rabbim evlatlarımıza hayırlı insanlar nasip etsin:Saruboceq:
Kimse kusura bakmasın, zamane gelinleri (genç kızları), elim sıcak sudan soğuk suya değmesin, oturduğum yerden kalkmiyim, herşey önüme gelsin (çayım suyum, yemeğim), kimse bana en ufak bir laf etmesin, eşimin ailesi evime hiiiiç uğramasın, bide onlaramı hizmet edicem, Allah belalarını versin, keşke annesi babası, ablası dayısı olmayan biriyle evlenseydim, offf kaynanam bu akşam bize gelecekmiş lanet olsun çalışıyorum akşama bide ona yemek hazırlıycam, zihniyetindeler. Hani nerde insan ilişkileri, nerde saygı, hoşgörü. Anne babalar artık çocuklarının evlerine korkarak gidiyorlar, hatta izin alarak, hangi kitapta yazar bu. Artık bin düşünüp bir söylüyor anne babalar aman gelin yanlış anlamasın.Aman oğlanla araları bozulmasın, onlar mutlu olsunlar da biz önemli değiliz, gitmeyiz görmeyiz nolacak diye evlatlarına hasret yaşıyor çoğu anne baba.
Azıcık gözünüzü açın, napıyoruz diye bi düşünün.( isteyen üstüne alınabilir)