Kzlar sinirlerim cidden tepemde of!....

Şok şok şok inanamıyorum içinde kalp taşıyan birinin böyle bi şey düşünmesi imkansız ne olursa olsun o sizin eşinizin annesi ya anne ne demek bilmiyosunuz sanırım cennet anaların ayaklarının dibinde size ne yapmış olursa olsun böyle düşünmemiz çok yanlış eşinize çok üzüldüm yol yakınken sizden kurtulmalı bence böyle kalpsiz biriyle hayat geçmez agır oldu belki ama fikrim bu evime sıgınan degil kayın validem el olsa bunları düşünemezdim ben pess diyorum başka bi şey demiyorum

Allahım böyle düşünen insanlardan evlatlarımızı koru evlat nasıl yetişiyo bilirmisin sen yaa gecesini gündüzüne katar anne bir evladı büyütmek için yazık vallahi çok yazık cinlerimi tepeme getirdin gece gece lmaz:

Aranizda neler gecti sizden baskasi bilemez... fakat bence öfkeyle kalkan zararla oturur..

burada kaynananizi iyiliginizle utandirabilirsiniz..unutmayin suan o size muhtac...

yaptiginiz iyilikle hem esinizi hemde kendinizi yükseltmis olursunuz...

baktiniz hala degisen bisey yok, o zaman düsünün derim...

birkaç gün sabredin. kadın zor durumda kalmış, biraz sizde, biraz kızında kalır. bir süre sonra ne olacağı belli olur zaten. barışırlar ya da ayrılırlar...
kayınpederin yaptığı çok büyük ayıp, burda sizin yerinize kızılması gereken kişi o aslında. bu yaştan sonra adamın kişiliği değişmez maalesef... çocukları bir araya gelir, sonrasını konuşurlar...
kayınvalidenin; oğlunun(!) evi diye devamlı sizin evde kalması gerekmez tabii. kalacaksa, iki çocuğunda da kalmalı, kızına da en az oğlu kadar emek vermiştir ne de olsa...
çocukları da sokakta bırakmayacaklar annelerini tabii, bir çözüm bulursunuz inş.

sen ne terbiyesiz bişiysin yaaaa sen böyle yaparak o kötü dediğin kaynanandan ne farkın var sanki allahım sen merhamet ver acı böle kullarının sonuna.....

çok ayıp yaptığınız ya nedemek kadın sığınma evinde kalsın otelde kalsın oğlu dururken herhalde gelecek oğlunda kalıcak aynı şey sizin annenizin başına gelseydi ne yapardınız acaba ilrede sizede çocuğunuz aynısını yapar inşallah

seni şiddetle kınıyorum,sana ne yaparsa yapsın ortada sokata kalmış bir kadın var , vcdanımızı insnalaığımızı kaybetmeyelim, lütfen...

Haksızsınız.Aranızda ne yaşanırsa yaşansın bu durumda eşinizin annesi o sokaklarda bırakmıycaktır her halde.Bir de kendinizi onun yerine koyun anneniz sokakta kalmış ama eşiniz eve kabul etmiyor.Ee ne olurdu annenizi sokaktamı bırakıcaktınız ve ya kendinizi eşiniz kovmuş ee ne olucak oğlunu koyub sığınma evinemi gidicektiniz?Hem bu geçici bir durum bir yolunu bulur barıştırırsınız döner evine..Ha bu ara şimdi bu olaylardan sonra aranızda keçen olaylarda senin haklı olduğuna da şübhe ediyorum.

Son düzenleme:
valla kaynanadan istediğin kadar nefret et, kaynanan dünyanın en kötü insanı olsa bile
şu soruyu bi kendin sor hangi evlat sokakta kalmış annesine anne kusura bakma karım izin vermedi kalmana diyebilir
akannehirakannehirakannehir

aslında sinemide anlamak lazım

neler çektiğini en iyi o anlar...

sinem yinede metanetli olmalısın cnm

herşeyde bir hayır vardır

güzelim üşenmedim tekkkk tek açtığın konularına ,mesajlarına baktım..sadece 1 mesajında , birlikte 1 yıl yaşadık..neler neler çektirdi bana demişsin..burada da aynı şeyi diyorsun ama kadının ne yaptığını anlatmıyorsun..şimdi ,gerçekten de bu kadın mı sana bişiler yaptı ,oğluna mı yaptırdı yoksa oğlu mu sana kötü davrandı

eşin ,seni darp etmiş ,vücudun çürük içinde kalmış ,rapor almışsın,dava açmışsın ,boşanmak istemişsin ,birde silahla sana 2 kere tecavüz etmiş...en son temmuzda bile boşanmayı düşünüyordun..insanlar ayrıl ondan demiş ama sen hala bu adamla birliktesin ...

şimdi bu kadar şeyi yaptıran senin kayınvaliden mi yoksa pek muhterem öküz kocan mı ? kocan bunları yaparken annesinden mi talimat aldı ? valla kayınvalideni anlatmadığın için onunla ilgili pek bişi diyemeyecem ama bunları sana yapan eşinin gerçekten de annem gelsin mi gelmesin mi diye sana sormasını beklemen de abes olur yani..hayır desen bir dayak daha yersin...yada annesi dayak attırır..bilemem artık...

bir de sizin boşanma aşımasına gelmenizin nedeni eşinin bu davranışları olmuş...kayınvalidenle ilgili bir durum yokki...ha bunları kayınvaliden yaptırdı ise böyle bir adamdan ne köy olur ne kasaba..bu adamdan medet ummanda saçma olur..zaten bunları ben yaşasam boşanırdım ,kim bilir davalarını bile geri almışsındır sen..malum aynı evde yaşıyorsunuz

bence kayınvalidene suç bulana kadar kişiliksiz ,başkasının ağzına bakan ( öyle ise ) kocana suç bul...bişilerin suçunu da o kadına yükleme...

seni anlıyorum çok sıkıntı yaşamışsın aynı evde başkaları ile yaşamak zor ama şunuda düşün senin annen olsa dışarda buırakırmısın ben eşime sormam bile ya işyerinde bir gece yatacak öylemi benim evim varken annem...
asla izin vermez alır gelirdim...
sende gerilme boşu boşuna allahın sevdiği kuluymuşsun ilahi adalet çabuk döndürmüş kapına...
bak sen iyi davranki anlasınlar hatalarını hem eşinde sevinir yazık..bilmiyomu senin çektiklerini gayette biliyodur ayrı eve çıkabildiğinize göre...sen iyi davranısan her şey ayağına gelir eşinde her zaman senin arkanda olur...
bence eşinle konuş tamam getirmene birşey demiyorum annendir ama benim fikrimi almadan benim evimle ilgili kararlar verme sakın lütfen de....
değermi şimdi böyle bişey için ortalığa düşmeye...
millet kurtulamamış bak senelerce birlikte yaşayanlar var.yazık kendini yıpratırsın şekercim.

Allah size vicdan birazda terbiye versin.

Eşinin annesi için kadın sığınma evinde kalsın, vay efendim gitsin otelde kalsın gibi laflar eden birinde, vicdan, Allah korkusu, ınsan sevgisinin zerresi yoktur.

bilmiyorum neler yaşadınız, haklı haksız kim, azılı birer düşman bile olsanız bu lafları edemezsiniz.

Aranız bozuk anladık, neden bu olayı barışmak için bir fırsata dönüştürmeyesiniz.Neden yapıcı olmak yerine yıkıp geçesiniz herşeyi.

Rabbim evlatlarımıza hayırlı insanlar nasip etsin:Saruboceq:

Kimse kusura bakmasın, zamane gelinleri (genç kızları), elim sıcak sudan soğuk suya değmesin, oturduğum yerden kalkmiyim, herşey önüme gelsin (çayım suyum, yemeğim), kimse bana en ufak bir laf etmesin, eşimin ailesi evime hiiiiç uğramasın, bide onlaramı hizmet edicem, Allah belalarını versin, keşke annesi babası, ablası dayısı olmayan biriyle evlenseydim, offf kaynanam bu akşam bize gelecekmiş lanet olsun çalışıyorum akşama bide ona yemek hazırlıycam, zihniyetindeler. Hani nerde insan ilişkileri, nerde saygı, hoşgörü. Anne babalar artık çocuklarının evlerine korkarak gidiyorlar, hatta izin alarak, hangi kitapta yazar bu. Artık bin düşünüp bir söylüyor anne babalar aman gelin yanlış anlamasın.Aman oğlanla araları bozulmasın, onlar mutlu olsunlar da biz önemli değiliz, gitmeyiz görmeyiz nolacak diye evlatlarına hasret yaşıyor çoğu anne baba.

Azıcık gözünüzü açın, napıyoruz diye bi düşünün.( isteyen üstüne alınabilir)

akannehir
kadın keyfinden mi geliyor sana
azcık merhametli olmaya davet ediyorum seniyasakkelime

Açtığınız diğer konuları biliyorum. Bence sizin kayınvalidenizle değil oğluyla aynı evde yaşamamanız gerekiyor. Sanırım boşanma davanızı geri çekmişsiniz. Umarım o darp raporlarını bir kez daha almanız gerekmez, ne diyeyim. Evinizi basıp kafanıza silah dayayarak size tecavüz eden bir adama kocam deyip annesi geliyor diye olay çıkarıyorsunuz, vallahi pes.

Sizin psikolojiniz hiç iyi değil belliki
Sizin kesinlikle destek almanız gerekli . .
bazı duygularınızı yitirmişsiniz. .
Bu şekilde hem kendinze hemde çevrenizdekilere çok zarar verirsiniz

Pardon ama sizi dövmüş, sövmüş, silahla tehdit etmiş, üstüne de tecavüz etmiş bir adamı affetmiş ve kocam diye koynuna girmeye devam etmişsiniz de kaynananızı mı affedemediniz....
Kocanın sana yaptıklarından daha kötü ne yapış olabilir ki bu kadın sana....

ne olursa olsun sokakta kalmış..eşinizin annesi tamam sevmek zorunda değilsiniz ama bu haldede bırakmamalısınız...ömür billah kalacak değil zaten er geç barışırlar döner evine eşiniz napsın annesi sonuçta sizin anneniz olsa eşiniz bana ne nede ne kadar kırılırdınız düşünün bi?

anaaam öylemi olmuş?

size diyecek söz bulamıyorum.
sizin derdiniz bence eşinizle kayınvalidenızle değil.gunah kadına .bence o da bayılmıyor sizinle yaşamaya.....

canım bak eskiden ne yaşanmış bilemem ama mağdur kalmış bir insanı bence ortada bırakmayın olsun insanlık sizde kalsın ne olursa olsun o sizin eşinizin anası
bide şu açıdan bakın aynı şey senin annenin başına gelmiş olsaydı vede eşin istemeseydi sen ne kadar üzülürdün bide bunu düşün tamam haklısın evet kızı vardır ama demekki o senin eşine anlatmayı uygun görmüş vallahi canım bende olsam eşin gibi evime çağırırdım ne olursa olsun annem derdim
bana kızabilirsin sinemciğim ama bu gerçeği değiştiremezsin ileride bizlerde yaşlanacağız aynı şeyler bizlerede olabilir üstelik kim ne yaparsa aynısını bulur sen onu evi de güzelcene ağırlıyacaksın Allah için yapacaksın eşine olan sevgin saygın için yapacaksın kaynanana ne kadar kızarsan kız o sana vaktinde ne yapmış olursa olsun sonucu vede gerçekleri değiştiremezsin hem temelli gelmeyecekya eşiyle bir şekilde barışır vede gider sende eşine (senin eşine)dersin babasınyla annesinin arasını bulmaya çalışsın kavganın nedenini öğrensin barış olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…