Kzm isilik oldu Yardm ltfen

Chitlenbik

Nirvana
Pro Üye
1 Haziran 2009
744
147
628
40
Kızlar artan hava sıcaklığı yüzünden kızım isilik oldu. BUnu önlemek için ne yapabilirim??
Hasta olduğu için sık sık banyo yaptıramıyorum daha kötü olur diye.
İlk başta tek omuzunda vardı şimdi kolunda yüzünde nerdeyse heryerinde var.
Onu öyle görünce çok üzülüyorum senağlama

Tek tedavisi sık sık yıakamak..Terlemek iyice azdırıyor..
Geçmiş olsun..

geçmiş olsun caladril diye bir solüsyon var açık pembe renkte pamuğa döküp vücuduna sürün hem kaşıntıyı alır hemde serinletir eczanalerde satılıyor kızamıkat yada su çiceğinde bile kullanılıyor bu losyon

gülsuyu sürebilirsin hem kaşıntıyı alır hemde iğne gibi batmasını engeller zemuszemus

bende bepanten merhem kullanmıştım geçen sene çokda iyi gelmişti tavsiye ederim geçmiş olsun miniğe

benımde oğlum cok sık terledıği icin ısılık sık sık oluyor ben aktardan bılgı aldım susam yağı bırebır kullanıyorum tavsıye ederım gecmış olsun

sık sık yıka ve banyodan sonra bebk pudrası sur canım.
inş geçer..

Pudra kullanmamanızı tavsiye ederim. Pudra ilk basta işe yarıyor gibi görünsede, sürdükten sonra birbirine sürtünen pudra zerrecikleri bebeğin tenine zarar veriyor ve hava almasını da önlüyor. bol bol su ile yıkamanızı ve iyice kurulamanızı tavsiye ediyorum.

Öncelikle, hasta olur diye yıkamamazlık etme. Yıkamakla çocuk hasta olmaz.( Bizim doktorumuz hep böyle der )yerimseniben
Serin tutman gerekiyor. Gece üşür diye üstünü sakın sıkı sıkı örtme ve sık sık duş aldır. Sürmek için doktora danışmadan bir şey söylemek istemem.

canım yıka, hastayken bile yıkabilirsin dedi doktorumuz bize, üstelik hastayken yıkanan çoçuk, yıkanmaya vücuttaki toksinleri attığı için daha çabuk iyileşirmiş, doktorum dediği.

benim kızım da da aynı sorun var yaz geldi başladı yine isilikler ben geçen yaz doktora götürdüm sık sık yıka dedi bir iki merhem verdi ama pek bi işe yaramadı aslında hiç bir şey surmemek daha iyi dedi doktor

kesinlikle yıkamak çaredir.ayrıca arkadaşların dediklerine katılıyorum yıkamakla çocuk hastalanmaz ama saçı uzunsa eğer ıslak bırakmamak lazım çocuğu iyi kurulamak lazım

biz önce eczaneye gittik mustelanın saçma sapan birşeyini bu birgünde geçirir diyerek bi ton paraya kakaladılar. 4.gün hala geçmediği için doktora gittik trosyd diye bi merhem verdi günde 1 kez kullan dedi maşallah daha 1 gün olmasına rağmen hafifledi...

Back
X