Arkadaşlar şu ana kadar bu markanın hiç bir ürününü kullanmadım , çok araştırmama rağmen de hangi ürünü kullanacağıma bir türlü karar veremedim , ürün seçeneği çok fazla. T bölgem yağlı diğer yerler kuru bir cilde sahibim, cildim büyük gözenekli ve burun kısmım siyah noktalarla dolu ,banyo sonrası sıkmama rağmen malum kurtulamıyorum siyah noktalardan
Cilt tipime uygun günlük bakım ürünleri olarak hangilerini tavsiye edersnz, ayrıntılı olarak isimlerini yazarsanız çok mmenun olurum, şimdiden teşekkürler..
Arkadaşlar şu ana kadar bu markanın hiç bir ürününü kullanmadım , çok araştırmama rağmen de hangi ürünü kullanacağıma bir türlü karar veremedim , ürün seçeneği çok fazla. T bölgem yağlı diğer yerler kuru bir cilde sahibim, cildim büyük gözenekli ve burun kısmım siyah noktalarla dolu ,banyo sonrası sıkmama rağmen malum kurtulamıyorum siyah noktalardan
Cilt tipime uygun günlük bakım ürünleri olarak hangilerini tavsiye edersnz, ayrıntılı olarak isimlerini yazarsanız çok mmenun olurum, şimdiden teşekkürler..
kızlar bb krem için iyi bir ürün yazmışım ama tester almadan sakın kullanmayın sivilce yaptı yüzümde hep,çok moralim bozuldu bıraktım hemen kullanmayı:/
canım ilk aldığımda çok iyiydi hem nemlendiriyor güneşten koruyordu hafifte kapatıyordu ama bir süre sonra sivilcelenmeye başladım aynı gün içinde sivilcenin biri sönüyor biri çıkıyordu :/ ama her ciltte farklılık gösterir tabi belki ben avene ürünleriyle aynı anda kullandığım için cildim buna tepki verdi bilemiyorum.
La Roche Posay Effacler H köpük(yağlı ciltler için mükemmel bir temizleyici), La Roche Posay Gel Demaquillant Physiologic(karma ciltler için ideal köpüğe göre daha az kurutuyor), tüm la roche posay nemlendiricileri ve bb krem hepsini denedim. En ufak bir şeyden kızaran sivilce yapan cildimde hiç bir istenmeyen reaksiyon göstermediler. La roche posay güzel bir marka bence ama nemlendirici olarak Bio Nike sanırım bir adım önde. Daha yumuşak bir yapısı var. Bionike nemlendirici 60 küsür la roche posay 30 lira gibi bir şey. Aradaki farkı hak ediyor. Yeni bir nemlendirici denemek isteyenlere Bio Nike defence anti-aging öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?