Merhaba siz sanirim sadece labioplasti yaptiracaksiniz bur fiyatlar bana cok gibi geldi ben de daraltma yaptirmak istiyorum sadece( lazerle ) eperdir ben de arastirma yapiyorum şu sıralar aklımda Turgay Karakaya var gibi 2500 tl ye labioplasti ve kalici flep yapiyor daraltmayi da 3000 tl istiyorArkadaşlar, bu ameliyata 4000 tl den fazla vermek israf gibi bişey bence. Fazla bir et parçası kesmek için bu ücretler gerçekten abartılı... Siz ne düşünüyorsunuz bilemiyorum tabii.
Tabii ki ucuz etin yahnisi durumu da var, gidip ucuz yapıyor diye ömür boyu pişman olacağımız bi operasyon yaptırmak istemeyiz. Bu da önemli elbette. Makul seviyelerde kalmak şartıyla 3000-3500 tl gözden çıkartılabilir.
Benim asıl merak ettiğim, bu ameliyat sonrası 2-3 gün istirahatın yeterli olacağını söylüyorlar. Bu konuda haklılar mı? Yani ben 2-3 gün dinlensem, sonra oturabilir miyim? Rahatça yürüyebilir miyim?
Ameliyatı olan arkadaşlardan yardım bekliyorum, cevaplarınız benim için çok mühim.
Sevgiler...
slm ben 2 hafta önce Hanife Hanıma yaptırdım ve memnunumArkadaşlar, bu ameliyata 4000 tl den fazla vermek israf gibi bişey bence. Fazla bir et parçası kesmek için bu ücretler gerçekten abartılı... Siz ne düşünüyorsunuz bilemiyorum tabii.
Tabii ki ucuz etin yahnisi durumu da var, gidip ucuz yapıyor diye ömür boyu pişman olacağımız bi operasyon yaptırmak istemeyiz. Bu da önemli elbette. Makul seviyelerde kalmak şartıyla 3000-3500 tl gözden çıkartılabilir.
Benim asıl merak ettiğim, bu ameliyat sonrası 2-3 gün istirahatın yeterli olacağını söylüyorlar. Bu konuda haklılar mı? Yani ben 2-3 gün dinlensem, sonra oturabilir miyim? Rahatça yürüyebilir miyim?
Ameliyatı olan arkadaşlardan yardım bekliyorum, cevaplarınız benim için çok mühim.
Sevgiler...
Cnm birsorun yaşadın mıslm ben 2 hafta önce Hanife Hanıma yaptırdım ve memnunum
Cnm kimme oldun çok zorluk çektin mi?? Hisiszlik var mı acı var mı??Kızlar bende ameliyat oldum. Şuanda biraz şişliğim kaldı. Klitorisin ordaki hassasiyet azaldı. Ödemlerin tamamen bitmesini bekliyorum. Detayları yazacağım en kısa zamanda.
Acı var mı?? Ben korkuyorum yaşım daha çok genç hissizlik olur acı olur diyeHissizlik yok, biraz ödem var ne yazık ki. Ama kesiler var sonuçta, o kadar olur.
1 Eylülde üye olmuşsun,tüm yazıların labıoplasty Hakkı'nda sorular. Birçok kişi ameliyat oldu sana cevap verdi. Hâlen korkuyorum endişelerim var diyorsun!Acı var mı?? Ben korkuyorum yaşım daha çok genç hissizlik olur acı olur diye
Canım ben Şişli Med Akın Bey'e oldum. Şuan için bişey söylemek zor aslında. Ameliyatın net sonucu için 3 ay beklemek lazım deniliyor, ama şuanda da görüntüden memnunum.
Ne kadara yaptırdınız acaba doktorlar bu konuda uçuk fiyatlar veriyor , fiyatları duydukça umutsuzluğa kapılıyorumBunların dışında, şişlikler ve minik kanamalara hazırlıklı olun. Dikişler çok kaşındırıyor, delirtiyor. Bunlara hazırlıklı olun. Bunlar da basit şeyler değil. Kişisel hijyen çok mühim. Ben her tuvalet sonrası batticon kullandım, Allah a şükür enfeksyion vs olmadı.
Benim ameliyatta klitorise dokunulmadığı halde şişlikler dolayısıyla klitoris yandan fırladı ve çok acıdı kaç gün boyunca. Neyse ki Akın Bey i her aradığımda nazik bir şekilde bana bilgiler verdi. Benimle ilgilenen şirin hemşirem de çok iyiydi. Bunların birkaç güne kadar geçeceğini söylediler. Dedikleri gibi de oldu.
Bir doktorun ameliyat olana kadar değil de ameliyat sonrası da akşamın 10’unda bile telefonunuza cevap vermesi kadar güzel bişey yok. Akın Bey tam bir profesyonel, ilgili bir doktor. Şuan için bir sıkıntım yok, şişliklerimin geçmesini bekliyorum. Yalnızca klitorisim yan kısmından birkaç dikişin olduğu yerlerde ve –haliyle- dudaklarda şişliklerim var. Onlar da yerini yavaştan kaşıntılara bıraktı.
Dikişlerim tamamen düşmedi. Düşseler de şu kaşıntı bitse. =) Diyeceklerim bu kadar üzerimden bir yük kalktı. Tam sonuç için 3 ay beklemek lazım, ama şimdi bile memnunum görüntüden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?