Labne yerine ne kullanlabilir

gldnmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
459
0
96
43
İzmir
inşallah doğru yere açmışımdır yaa arkadaşlar labne yerine ne kullanıla bilirinir acaba bazen hazırda evde olmuyo ee lazım olduğuda oluyo sizin bir bilginiz varmı onun yrine ne kullana biliriz şimdiden tşkleropuyorumnanaktan

Tuzsuz lor olabilir mi acaba, ben labne niyetine tüketiyorum da sositososito

Labne 1TL idi Pehlivanoğlu marketlerde canım, hala aynı mı bilmiyorum ama.

Evet doğru her yerde yok, her zaman aynı fiyat da değildir belki, dikkatimi çekmedi bu aralar. Ben pek sevmem ama evdekiler peynir niyetine paket paket bitiriyolardı, özellikle 1TLnin altında olduğu dönem yerimseniben
Ben labneyi ekmeğe bal&reçel süreceksem altına sürerim, bu konuda tuzsuz lor çok daha lezzetli, kıvamı da aynı, o yüzden bana labnenin diğer görevlerini görür gibi geliyor. Denemek lazım

çokk saolun kızlar yorumlarınız için ama lorun pek aynı tadı vericeğini sanmıyorum yaa özellikle tatlılardaa

Labne peyniri yerine süt kesiği kullanabilirsiniz gayet güzel oluyor.
Evde labne yoksa sütü kestirip,aynı işlevi gördürebilirsiniz.
Lezzetli günler dilerim

Labne peyniri yerine süt kesiği kullanabilirsiniz gayet güzel oluyor.
Evde labne yoksa sütü kestirip,aynı işlevi gördürebilirsiniz.
Lezzetli günler dilerim

bak bu harika fikirmiş canım evet süt mutlaka oluyor deniycem bunu çok saol opuyorumnanaktan

bak bu harika fikirmiş canım evet süt mutlaka oluyor deniycem bunu çok saol opuyorumnanaktan

ben bimden aldığım labne ile yapıyorum ama yeşil yani light nı alın ben hep onla yapıyorum walla yiyenler bayılıyor benim tremisuma

çok faydalı bir balık olmuş evde her zaman labne olmaz olsa bile bazı tarifle 3 paket labne istiyor paramı dayanır bu kadar labneye bir tanesi bile pahalı geliyor bana.

evet sevdim bu soruyu.
süt kesiği... hmmm...
peki sütü isteyerek nasıl kestireceğiz? :)

Labneyi pastada kullanmak bana saçma geliyor tuzlu olduğu için...
Cheesecake yapmak için Almanya'da quark denen birşey var. Sanırım süzme yoğurda benzer birşey...
Süzme yoğurt kullanılabilir...

Back
X