K kahvelergeldi Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Kasım 2025 Mesajlar 225 Emoji Skoru 55 Puanlar 13 Yaş 32 19 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi cansin001 #21 aslihan zorlu .!.: Benimde adetime 7 gün var , bugün test yaptım negatif? Kasık bölgemde batma gibi bi durum var hafifde midede ağrı, muhtemelen adet olacağım Genişletmek için tıkla... İnşallah gebelik tır canım
aslihan zorlu .!.: Benimde adetime 7 gün var , bugün test yaptım negatif? Kasık bölgemde batma gibi bi durum var hafifde midede ağrı, muhtemelen adet olacağım Genişletmek için tıkla... İnşallah gebelik tır canım
K kahvelergeldi Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Kasım 2025 Mesajlar 225 Emoji Skoru 55 Puanlar 13 Yaş 32 19 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi cansin001 #22 Bipathem .!.: Dpo 8 kızlar labaquick. Bir şey var mı Genişletmek için tıkla... Var gibi canım gölge çıkmış benim ilk testimde böyleydi iki gün sonra tekrarla
Bipathem .!.: Dpo 8 kızlar labaquick. Bir şey var mı Genişletmek için tıkla... Var gibi canım gölge çıkmış benim ilk testimde böyleydi iki gün sonra tekrarla
Kekpasta Elbette.. Üyelik İptali Kayıtlı Üye Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 2.663 Emoji Skoru 1.675 Puanlar 333 19 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi cansin001 #23 kahvelergeldi .!.: Var gibi canım gölge çıkmış benim ilk testimde böyleydi iki gün sonra tekrarla Genişletmek için tıkla... Yumurtlamanın kaçıncı günüydü kuzum senin testin bu daha 8 olduğu için çok erken gibi geldi bana ama daha önceki aylarda bi şey çıkmamıştı
kahvelergeldi .!.: Var gibi canım gölge çıkmış benim ilk testimde böyleydi iki gün sonra tekrarla Genişletmek için tıkla... Yumurtlamanın kaçıncı günüydü kuzum senin testin bu daha 8 olduğu için çok erken gibi geldi bana ama daha önceki aylarda bi şey çıkmamıştı
C catherinehoward Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 133 Emoji Skoru 65 Puanlar 28 19 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi cansin001 #24 Dpo 4 teyim sabırsızlanıyorum en erken ne zaman olur acabaa
B blueberrysss Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 431 Emoji Skoru 318 Puanlar 103 19 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi cansin001 #25 Benim betanın 24 çıkmasından birgün önce silik çizgi olarak gördüm ama görürken hiç zorlanmadığım bir çizgi şeklindeydi. Yani tahmini beta 10 lardayken çıkmıştı kaset testtw
Benim betanın 24 çıkmasından birgün önce silik çizgi olarak gördüm ama görürken hiç zorlanmadığım bir çizgi şeklindeydi. Yani tahmini beta 10 lardayken çıkmıştı kaset testtw
K kahvelergeldi Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Kasım 2025 Mesajlar 225 Emoji Skoru 55 Puanlar 13 Yaş 32 19 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi cansin001 #26 Bipathem .!.: Yumurtlamanın kaçıncı günüydü kuzum senin testin bu daha 8 olduğu için çok erken gibi geldi bana ama daha önceki aylarda bi şey çıkmamıştı Genişletmek için tıkla... Tam 10 da yaptım ben canım 8 gibi de yaptım bölgeydi böyle ama tahmin ettim yani belirti vardı 10 u sabah yaptım çıktı
Bipathem .!.: Yumurtlamanın kaçıncı günüydü kuzum senin testin bu daha 8 olduğu için çok erken gibi geldi bana ama daha önceki aylarda bi şey çıkmamıştı Genişletmek için tıkla... Tam 10 da yaptım ben canım 8 gibi de yaptım bölgeydi böyle ama tahmin ettim yani belirti vardı 10 u sabah yaptım çıktı