- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 29
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Ben de çıkmadı çıkacak mı diye çok baktım ama tertemiz tek cizgiKızlar bu laboquick hamilelik testleri saatler sonra kuruma çizgisini hep çıkarıyor mu?
Bende aynı şeyi düşünmeye başlıyorum artık en temizi kan testi kesin sonuçGeçen ay bende yaptım 1 2 saat sonra çizgi çıkmıştı su damlattım gitmedi ama hamile değildimArtık bu gebelik testlerine en pahalisindan en ucuzuna hiç birine güvenim kalmadı
Net negatif çıkınca en azından kafada soru işareti oluşmuyor çıkması daha kafa karıştırıcıBen de çıkmadı çıkacak mı diye çok baktım ama tertemiz tek cizgi
Aynen öyleBende aynı şeyi düşünmeye başlıyorum artık en temizi kan testi kesin sonuç
Adet gecikmesine kadar sabretmek gerekiyor da işte o zamana kadar 10 tane test yapıyoruz kendi kendimizi strese sokuyoruzAynen öyleAma onu da emin olmadan yaptırmak istemiyor insan
Ya evet bir an önce varsa bilmek istiyoruz,anne olmak istiyoruzAdet gecikmesine kadar sabretmek gerekiyor da işte o zamana kadar 10 tane test yapıyoruz kendi kendimizi strese sokuyoruz
Tırlatmadan bebişlerize kavuşuruz inşallahYa evet bir an önce varsa bilmek istiyoruz,anne olmak istiyoruzHeyecandan da bekleyemiyoruz
İnşallah canımTırlatmadan bebişlerize kavuşuruz inşallah
Çok sevindim canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahİnşallah Rabbim en kısa zamanda kavuştursun sizleri de meleklerinize
Ben tedavi olurken 50lik paketini alıyordum laboquick kaset testin, günde 2-3tane test yapıyordum. Hamile kaldığım ay yumurtlamadan sonra 11.gün testi yapar yapmaz pembe ikinci çizgi çıktı çok silik de olsa, ertesi gün azıcık koyulaşmıştı, kan verdiğimde 21,5 çıkmıştı değerim. Yani o kadar hassas ki aslında bu test, şu en meşhur markanın erken gebelik testinde çıkmayan pozitif bunda çıkmıştıbelki bu sonradan çıkan çizgi de bundan kaynaklıdır, gebe değilken bile kanda 2-3e çıkabiliyor hcg, onu bile gösteriyor olabilir bu test diye düşünüyorum ben. Ama gebelik olunca hani idrarı damlatınca test ıslanmaya başlıyor ya, o ilerlerken çıkıyor çizgi.
Çok şükür şimdi kızım 1,5 yaşında. Profil resmimdeki benim kızımÇok sevindim canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahovülasyon testlerinden memnunum da gebelik testleri böyle çıkınca kafa bulanıklığı oluyor dediğin gibi hassas olduğundan kaynaklı olabilir sonradan çıkan çizgi
Maşallah minnoşaÇok şükür şimdi kızım 1,5 yaşında. Profil resmimdeki benim kızımdarısı başınıza
Bende yeni 20 kik paketini aldım bende çıkarmadı sonradan çizgi ama eczaneden aldıklarımda çıkıyordu çıkmaz demiyorum test kuruyor ve t çizgisi kuruyunca beliriyor aldanma onlara en güvenilir marka bebek varsa bile saniyesinde pozitif çıkarıyorKızlar bu laboquick hamilelik testleri saatler sonra kuruma çizgisini hep çıkarıyor mu?
Evet sana kesinlikle katılıyorum canım çünkü son 15 gündür hergün test yapıyorum ve önceleri 5 saat sonra çıkarken şimdi 1 saat sonra çıkıyor yani gebelik değildir benim mAlesef bu durumda sanmıyorum ama kandaki en ufak hcg bile gösteriyor laboquickİnşallah Rabbim en kısa zamanda kavuştursun sizleri de meleklerinize
Ben tedavi olurken 50lik paketini alıyordum laboquick kaset testin, günde 2-3tane test yapıyordum. Hamile kaldığım ay yumurtlamadan sonra 11.gün testi yapar yapmaz pembe ikinci çizgi çıktı çok silik de olsa, ertesi gün azıcık koyulaşmıştı, kan verdiğimde 21,5 çıkmıştı değerim. Yani o kadar hassas ki aslında bu test, şu en meşhur markanın erken gebelik testinde çıkmayan pozitif bunda çıkmıştıbelki bu sonradan çıkan çizgi de bundan kaynaklıdır, gebe değilken bile kanda 2-3e çıkabiliyor hcg, onu bile gösteriyor olabilir bu test diye düşünüyorum ben. Ama gebelik olunca hani idrarı damlatınca test ıslanmaya başlıyor ya, o ilerlerken çıkıyor çizgi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?