- Konu Sahibi meryemhilall
-
Anladimm, benim 3 kimyasal oldu. Hepsinde testler buna yakindi, adetim siddetli ve 2 3 gun baya koyu renk olmustu,sonradan normale donmustu. Bi daha ki sefere saglikli bi gebelik gecirirsiniz umarimrengi ilk zamanlar kahverengi ilk iki günü sonrasında normal kırmızı renkte oluyor, kıvamı çok yoğun olmuyorum akıntı şeklinde oluyor öyle pıhtı, parça şeklinde olmuyor zaten benim.
3 kimyasali da ard arda mi yasadiniz ne kadar araliklarla olduAnladimm, benim 3 kimyasal oldu. Hepsinde testler buna yakindi, adetim siddetli ve 2 3 gun baya koyu renk olmustu,sonradan normale donmustu. Bi daha ki sefere saglikli bi gebelik gecirirsiniz umarim
Ocak subat ve nisan3 kimyasali da ard arda mi yasadiniz ne kadar araliklarla oldu
Tesekkur ederim hepimiz insallahÇok çok teşekkür ederim, dilerim siz de çok sağlıklı hamilelik geçirirsiniz , gelmiş ve geçmiş olsun inşallah.
Benim çoğusunda çıkıyor canım kurıma çizgisi ama bu ay yaptıklrım da da hiç.çıkmadı yani bazen çıkıyor bazen çıkmıyor anlamış değilim
[/QUOTE
Test çok hassas olduğu için kanda çok az da olsa hcg olunca çıkıyor galiba
Erken gebelik testi de garantiAdet gecikmesine kadar sabretmek gerekiyor da işte o zamana kadar 10 tane test yapıyoruz kendi kendimizi strese sokuyoruz
Değilim canımErken gebelik testi de garantiögrenmişinizdir hamilemisiniz
Aaa bende saglıkla gelsin dedim tuh yerleşmemi acabamaalesef o kadar umutlanmıştım , silik çizgi çıkmasına rağmen adet oldum ...
Önümüzdeki ay gelmeyen bat olsun meleginiz sizinle olur inşallahDeğilim canım
Amin canım inşallahÖnümüzdeki ay gelmeyen bat olsun meleginiz sizinle olur inşallah
Merhaba sonucunuzda oldu acaba ?Evet sana kesinlikle katılıyorum canım çünkü son 15 gündür hergün test yapıyorum ve önceleri 5 saat sonra çıkarken şimdi 1 saat sonra çıkıyor yani gebelik değildir benim mAlesef bu durumda sanmıyorum ama kandaki en ufak hcg bile gösteriyor laboquick
Konu eski :) labaquick test çok güvenilirdir ancak 1 saat sonra bakmak anlamsız hemen hemen her testte kuruma çizgisi çıkar orda kuruyan bir idrar oluyor çünkü. 10 dakika içinde çıkan çizgi varsa gebeliktir muhtemelen:) yumurtlama üzerinden 12 gün geçtiyse ilk veya sonraki idrar farketmez gebelik varsa çıkarCanim gunun ilk idrari ile mi yaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?