Gebeliğe Hazırlık Laboquick hamilelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
rengi ilk zamanlar kahverengi ilk iki günü sonrasında normal kırmızı renkte oluyor, kıvamı çok yoğun olmuyorum akıntı şeklinde oluyor öyle pıhtı, parça şeklinde olmuyor zaten benim.
Anladimm, benim 3 kimyasal oldu. Hepsinde testler buna yakindi, adetim siddetli ve 2 3 gun baya koyu renk olmustu,sonradan normale donmustu. Bi daha ki sefere saglikli bi gebelik gecirirsiniz umarim

Anladimm, benim 3 kimyasal oldu. Hepsinde testler buna yakindi, adetim siddetli ve 2 3 gun baya koyu renk olmustu,sonradan normale donmustu. Bi daha ki sefere saglikli bi gebelik gecirirsiniz umarim
3 kimyasali da ard arda mi yasadiniz ne kadar araliklarla oldu

Merhaba sonucunuzda oldu acaba ?

Canim gunun ilk idrari ile mi yaptin
Konu eski :) labaquick test çok güvenilirdir ancak 1 saat sonra bakmak anlamsız hemen hemen her testte kuruma çizgisi çıkar orda kuruyan bir idrar oluyor çünkü. 10 dakika içinde çıkan çizgi varsa gebeliktir muhtemelen:) yumurtlama üzerinden 12 gün geçtiyse ilk veya sonraki idrar farketmez gebelik varsa çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…