- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 29
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Bende öyle düşünmeye başladım vallahiEvet sana kesinlikle katılıyorum canım çünkü son 15 gündür hergün test yapıyorum ve önceleri 5 saat sonra çıkarken şimdi 1 saat sonra çıkıyor yani gebelik değildir benim mAlesef bu durumda sanmıyorum ama kandaki en ufak hcg bile gösteriyor laboquick
Ben burdayım anne diye bağırıyorhamilelik var mı arkadaşlar adetim iki gün geçti
yaaa öyle mi diyorsun dün de bir test yaptım ancak bir türlü emin olamadım adetimin üzerinden iki gün geçti henüz erkendir diye düşünüyorum dün yapmış olduğum testi de yollayayımBen burdayım anne diye bağırıyorteprik ederim . Sağlıcakla alın kucağınıza
yaaa öyle mi diyorsun dün de bir test yaptım ancak bir türlü emin olamadım adetimin üzerinden iki gün geçti henüz erkendir diye düşünüyorum dün yapmış olduğum testi de yollayayım
Aa yok artık nasıl oldu oylemaalesef o kadar umutlanmıştım , silik çizgi çıkmasına rağmen adet oldum ...
Kızlar bu laboquick hamilelik testleri saatler sonra kuruma çizgisini hep çıkarıyor mu?
Aa yok artık nasıl oldu oylekimyasal yaşamış ola bilirsin canım. 3 testte de silikten de ötesi var. Nasıl olurda olmaz
[/QU
Siz kimyasal gebelik geçirmişsiniz testler de bariz gebelik var, adetiniz nasıl peki diger aylara goreüç tane test yaptım üçündede silik çizgi belirmişti az da olsa üzerine adet olunca ben de şaşırdım açıkçası, 16 martta kürtaj olmuştum epey sevinmiştim testte çizgi görünce ama maalesef olmadı hayırlısı artık, acaba kürtajdan ne kadar süre sonra olur çok merak ediyorum
Adetim şöyle, 16 martta kürtaj oldum kürtajdan 15 gün sonra normal adet gördüm, sonrasında 2. adetimi de bu ay gördüm , adetlerimde bir sıkıntı yok çok şükürSiz kimyasal gebelik geçirmişsiniz testler de bariz gebelik var, adetiniz nasıl peki diger aylara gore
Yok o yuzden sormadim mesela rengi nasıl kivami nasıl diger aylara gore farklılıkları var mı, 3 kez basima geldi ayni şey o yuzden kimyasal diye dusundumAdetim şöyle, 16 martta kürtaj oldum kürtajdan 15 gün sonra normal adet gördüm, sonrasında 2. adetimi de bu ay gördüm , adetlerimde bir sıkıntı yok çok şükür
Yok o yuzden sormadim mesela rengi nasıl kivami nasıl diger aylara gore farklılıkları var mı, 3 kez basima geldi ayni şey o yuzden kimyasal diye dusundum
rengi ilk zamanlar kahverengi ilk iki günü sonrasında normal kırmızı renkte oluyor, kıvamı çok yoğun olmuyorum akıntı şeklinde oluyor öyle pıhtı, parça şeklinde olmuyor zaten benim.Yok o yuzden sormadim mesela rengi nasıl kivami nasıl diger aylara gore farklılıkları var mı, 3 kez basima geldi ayni şey o yuzden kimyasal diye dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?