Gebeliğe Hazırlık Laboquick hamilelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende öyle düşünmeye başladım vallahi

yaaa öyle mi diyorsun dün de bir test yaptım ancak bir türlü emin olamadım adetimin üzerinden iki gün geçti henüz erkendir diye düşünüyorum dün yapmış olduğum testi de yollayayım

Eklentiler

• D2BD50F9-C14C-44A7-8BA4-5DA85D24253C.webp
    72,4 KB · Görüntüleme: 837
  • 8A8E9C7B-CDDA-4894-8298-9107B1964CC9.webp
    72,4 KB · Görüntüleme: 661
cuma günü tekrar test yapayım emin olmak için ardından kan testi yaptırırım . Bakalım hayırlısı inşallah

İlk 10 dk içinde çıkmışsa yüksek ihtimali gebelik de vardır eğer düzenli adet döngüsüne sahilden adetin de geçmişse doğrulamak için kan testi yaptırabilirsin canım :)

üç tane test yaptım üçündede silik çizgi belirmişti az da olsa üzerine adet olunca ben de şaşırdım açıkçası, 16 martta kürtaj olmuştum epey sevinmiştim testte çizgi görünce ama maalesef olmadı hayırlısı artık, acaba kürtajdan ne kadar süre sonra olur çok merak ediyorum

Siz kimyasal gebelik geçirmişsiniz testler de bariz gebelik var, adetiniz nasıl peki diger aylara gore

Adetim şöyle, 16 martta kürtaj oldum kürtajdan 15 gün sonra normal adet gördüm, sonrasında 2. adetimi de bu ay gördüm , adetlerimde bir sıkıntı yok çok şükür
Yok o yuzden sormadim mesela rengi nasıl kivami nasıl diger aylara gore farklılıkları var mı, 3 kez basima geldi ayni şey o yuzden kimyasal diye dusundum

Yok o yuzden sormadim mesela rengi nasıl kivami nasıl diger aylara gore farklılıkları var mı, 3 kez basima geldi ayni şey o yuzden kimyasal diye dusundum
rengi ilk zamanlar kahverengi ilk iki günü sonrasında normal kırmızı renkte oluyor, kıvamı çok yoğun olmuyorum akıntı şeklinde oluyor öyle pıhtı, parça şeklinde olmuyor zaten benim.

iki tane erken gebelik testinde sonuç negatifti bir tane normal gebelik testi de aldım o da negatifti en son dayanamayıp laboquik aldım pozitifti erken gebelik testlerinin bile fiyasko olduğunu anladım bu marka inanılmaz hassas ben herkese tavsiye ediyorum. Gerçi kimyasal gebelik geçirdiğimi sonradan anladım o ayrı

Yukarıdaki arkadaş birebir aynı şeyi yaşadım testte silikse gebeydin ama adetle birlikte sonlandı kimyasal gebelik kısacası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…