insirahim Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2014 464 310 133 35 13 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi insirahim #1 Test aldim ama ne zaman baslayacagima dair bir bilgim yok. En verimli kullanabilmek için ne yapmaliyim? Hangi gün baslamaliyim?adet döngüm 28 gün.
Test aldim ama ne zaman baslayacagima dair bir bilgim yok. En verimli kullanabilmek için ne yapmaliyim? Hangi gün baslamaliyim?adet döngüm 28 gün.
A azratek Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2014 56 4 48 35 İzmir 14 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi insirahim #2 insirahim .!.: Test aldim ama ne zaman baslayacagima dair bir bilgim yok. En verimli kullanabilmek için ne yapmaliyim? Hangi gün baslamaliyim?adet döngüm 28 gün. Genişletmek için tıkla... Garanti olsun istiyorsaniz 10. günden itibaren başlayabilirsiniz. .erken yumutlama riskinide önlemiş olursunuz. .
insirahim .!.: Test aldim ama ne zaman baslayacagima dair bir bilgim yok. En verimli kullanabilmek için ne yapmaliyim? Hangi gün baslamaliyim?adet döngüm 28 gün. Genişletmek için tıkla... Garanti olsun istiyorsaniz 10. günden itibaren başlayabilirsiniz. .erken yumutlama riskinide önlemiş olursunuz. .
Y yelissss Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2013 72 4 16 Eskişehir 14 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi insirahim #3 bu testten bende aldim dun ulasti 9.gunum bugun baslasam diyorum ama kararsizim benimde adet dongum 28
bu testten bende aldim dun ulasti 9.gunum bugun baslasam diyorum ama kararsizim benimde adet dongum 28
O olurolur Guru Kayıtlı Üye 18 Ocak 2014 223 43 318 14 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi insirahim #4 Cnm sen bilrsin ama adet dongun normalmis 10unda baslasan da olur Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm sen bilrsin ama adet dongun normalmis 10unda baslasan da olur Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
S simalbebek Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2013 254 9 68 14 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi insirahim #5 insirahim .!.: Test aldim ama ne zaman baslayacagima dair bir bilgim yok. En verimli kullanabilmek için ne yapmaliyim? Hangi gün baslamaliyim?adet döngüm 28 gün. Genişletmek için tıkla... Ayni testten bende aldim benimde dongum 28 ama baktim ki 11 gun yumurtladim bence en gec 10.gun baslamalisin.
insirahim .!.: Test aldim ama ne zaman baslayacagima dair bir bilgim yok. En verimli kullanabilmek için ne yapmaliyim? Hangi gün baslamaliyim?adet döngüm 28 gün. Genişletmek için tıkla... Ayni testten bende aldim benimde dongum 28 ama baktim ki 11 gun yumurtladim bence en gec 10.gun baslamalisin.