- 8 Temmuz 2020
- 28
- 21
- 3
- 28
- Konu Sahibi busemagden
-
Bir den pik ola bilir canm bende kullandım bunu hemen pik olduğu olmuştu yapmaya devam et sıvı alımını kaç saat önce den bırakıyorsunKızlar merhaba. Ben bu markanın ovülasyon testini deniyorum. Normalde adetim düzenli 27 günde bir gelir. Bugün adetimin ilk gününden itibaren 13. Günüm. Normalde 14. Gün ovülasyon günün diye bir hesaplama yapılıyor. Sanki 14. Gün de yumurtlama olmayacakmış gibi görünüyor. Fotoğrafını paylaşıyorum kızlar herhangi bir yumurtlama durumu yok di mi? Bugün 9. Kez testi deniyorum. Adetim biter bitmez başladım. Bir de yumurtlamaya doğru ikinci çizginin rengi koyulaşmaya mı başlıyor? Benim hemen hemen hepsi aynı
Benim pek bir bilgim yok sipariş verdim bugün gelecek bende kullanmaya başlıcam inşallah testiKızlar merhaba. Ben bu markanın ovülasyon testini deniyorum. Normalde adetim düzenli 27 günde bir gelir. Bugün adetimin ilk gününden itibaren 13. Günüm. Normalde 14. Gün ovülasyon günün diye bir hesaplama yapılıyor. Sanki 14. Gün de yumurtlama olmayacakmış gibi görünüyor. Fotoğrafını paylaşıyorum kızlar herhangi bir yumurtlama durumu yok di mi? Bugün 9. Kez testi deniyorum. Adetim biter bitmez başladım. Bir de yumurtlamaya doğru ikinci çizginin rengi koyulaşmaya mı başlıyor? Benim hemen hemen hepsi aynı
1,5 saat öncesinden bırakıyorumBir den pik ola bilir canm bende kullandım bunu hemen pik olduğu olmuştu yapmaya devam et sıvı alımını kaç saat önce den bırakıyorsun
Hayır pco yok bende.Merhaba polikistik over var mı sizde? Pco varsa yumurtlama günü değişken olabiliyor.
Merhaba. Bu marka testle hamilelik gördünüz müSelam! Ben bu markayı çok seviyorum. Her ay doğru sonuç gösteriyor bende. Git gide koyulaşabilir ama birden de pik olabilir. Ben mesela Temmuz ve Ağustos aylarında aniden pik gördüm. Tamamen vücudunla alakalı bir şey.
Merhaba ben de labaquick kullanıyorum. 14. gün pik olacak diye bişey yok, herkesin hormonları aynı degik, vucutlarimiz standart değil, hele bir de pko varsa yumurtlama günü değişir. Ben de aynı sizin gibi 23ünde başladım, bugun adetin 15. Günü ama hala çok silik. Testten 1.5-2 saat önce sıvı alımını kesiyorum, bu önemli bi kriter.
Denediğim ilk ay 15. Gün diğer 2 ay 23-26. Günlerde pik oldu. Denemeye devam edin, stres yaparsanız daha da gecikir, pes etmeyin
Bu testi kullanıp ne kadar zamanda hamile kaldınızBen de bu markayı kullanıp hamile kaldım. Yanıltmıyor hiç. Siz her gün bir tane yapın koyu oldugunu gördüğünüz gün akşamında bir tane daha yapın. Zaten genelde yumurtlama 2 gün sürer. Benim ilk ay 14. ve 15. Gün idi yumurtlamam geçen ay 17 ve 18. Yani bu degisebiliyor.
Nasıl kullanıyorsun sıvı alımı detayı nedir bununSelam! Ben bu markayı çok seviyorum. Her ay doğru sonuç gösteriyor bende. Git gide koyulaşabilir ama birden de pik olabilir. Ben mesela Temmuz ve Ağustos aylarında aniden pik gördüm. Tamamen vücudunla alakalı bir şey.
Testi yapmadan en az 1 2 saat önce sıvı alımını kesmeniz gerekiyorKızlar bende yeni siapriş verdim sıvı alımı hakkında bilgim yok beni bilgilendirir misiniz lütfen ?
Testi yapmadan en az 1 2 saat önce sıvı alımını kesmeniz gerekiyor
Hayırlı olsun, herhangi bi sorununuz yokmuydu ve takviye bisey de kullandınız mı hamile kaldığınız ay?Ağustosta ve eylülde yaptım 2. Ayımda hamile kaldım. 8 aydir deniyorduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?