Gebeliğe Hazırlık Laboquick ovülasyon testi hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her yaptığım da sanki biraz daha silikleşiyor inşallah bende pik görürüm bu ay denemeye devam, yanıtınız için teşekkür ederim :)

Peki piki gördüğünüz deyelim o gün ve sonrasını nasıl negerlendirdiniz

2 günde 1 şeklinde değerlendirdik biz. Benim yumurta çatlaması süresi genelde 3 gün sürüyor. Pik günü değerlendirme, boş gün, değerlendirme şeklinde oluyor genelde.
Anladım bende bu ay pike kadar bu şekilde devam edip pik gününden sonra peşpeşe deneyeyim diyorum. Ben denk gelmedi bir türlü pikten sonra ilişki olmadı

Merhaba bende bu markayi kullaniyorum bugun 17ci gunum ama hala pik goremedim.adetin 12.ci günündən basladim yapmaya.acaba kacirmis ola bilirmiyim. 34-35 hatta bazen 40gunde bir adet oluyorum

Eklentiler

• IMG_20210709_151527.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba bende bu markayi kullaniyorum bugun 17ci gunum ama hala pik goremedim.adetin 12.ci günündən basladim yapmaya.acaba kacirmis ola bilirmiyim. 34-35 hatta bazen 40gunde bir adet oluyorum
Yok kacirmamjssindir geç adwt oluyorsan yumurtlaman da gec olabilir 20. Günlere kadar devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…