Gebeliğe Hazırlık Laboquick ovülasyon testi hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun, herhangi bi sorununuz yokmuydu ve takviye bisey de kullandınız mı hamile kaldığınız ay?
Ben olmuyor diye hormon testi verdim ve muayne oldum bende sıkıntı yoktu. Zaten bu ay da olmazsa eşime dedim sen git ver diye ama allah zora sokmadı çok şükür nasip etti. Isteyen herkese versin. Eşim geçen ay çakşır suyu kullandi 20 gun kadar bennde bu ay adetimin 7. Gününden itibaren 5 gün sogan suyu içtim sonra bıraktım. Bu ikisini yaptık

Amin inşallah. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Bu testten bende aldım adetim dün bitti ne zaman başlamalıyım sizce ovülasyon testi ne
Ovulasyon sizin hormonlarinizdaki lh değeri arttığında bunu size gösteren test. Ayni gebelik testi gibi 2 çizgi kop koyu olduğunda hamile kalmaya en verişli vaktiniz demektir. Yumurtlama günü genelde 2 gün sürer. Adetinizin bittigi gunden itibaren yapamaya baslarsiniz. Günde 1 test yapmanız yeterli olur. Testte C ve T çizgisi var. T çizgisi c cizgisi kadar koyu olduğunda hamile kalma ihtimaliniz çok yüksek demektir o günleri değerlendiriyorsunuz. Bu 2 günün sonunda genelde yumurtamiz catliyoe ve döllenmeye el verisli oluyor. Internettwn almanizi tavsiye ederim eczanede laboquick markasi 10 tl tanesi internette 30 40 tanesi 50 lira.

Çok teşekkür ederim bilgileriniz için internetten aldım yarın yapmaya başlıcam inşallah

İyi ki sizinle konuşma şansım oldu Allah razı olsun siz olmasanız yanlış yapacaktım çok sağolun

Merhaba kızlar benimde bugun pik oldu bugun sabah aksam iki test yaptım 26 eylül regli günüm 30 eylülde başladım teste bazı günler sabah aksam yaptım ve 6 tane daha testim var pik oldu artık 6 gün daha birer tane yapıcam inşallah olur bugun degerlendirdim yarın degerlendirip bir gün ara verip bi sonraki günüde değerlendircem

Eklentiler

• IMG_20201010_014538.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 100
Canım kaç damla damlatiyorsun 3 mu 4 mu

Bende yeni sipariş verdim. İlk denememiz diyebilirim aslında ikinci ama ilkinde pek bilgim yoktu yumurtlama hakkında yeni sipariş verdim hangi saatler arasında kullandınız peki
Saat 12 1 gibi yapıyordum eger cizgi yoksa ya da çok silikse o gün tekrar yapmiyordum. Ama eger çizgi koyuya yakınsa aksam 8 den sonra yeniden yapiyordum bakiyordum koyulasmis mi diye

Merhaba hayırlı olsun hamileliğiniz, darısı başımıza olsun :) bende bunu merak ediyordum ben geçen ay ovülasyon testi yaptım ayın 27 sinde yumurtlamam oldu, bu ay ayın 27 si ve haala silik çizgi var, günler değişebiliyor değilmi? Bikaç gün sonra da olsa yumurtlama olabilir?

Tabiki benim ilk seferinde 14. Ve 15. Gün yumurtlamıştım ve 2. Sinde hala silik olunca herhalde yumurtlamıyorum bu ay dedim ama 17. Ve 18. Günde pik gördüm. Yani günler değişiyor zaten kullandığımız takvimlerle çoğu zaman uymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…