- 17 Ağustos 2020
- 673
- 425
- 23
- 28
- Konu Sahibi busemagden
-
Ben olmuyor diye hormon testi verdim ve muayne oldum bende sıkıntı yoktu. Zaten bu ay da olmazsa eşime dedim sen git ver diye ama allah zora sokmadı çok şükür nasip etti. Isteyen herkese versin. Eşim geçen ay çakşır suyu kullandi 20 gun kadar bennde bu ay adetimin 7. Gününden itibaren 5 gün sogan suyu içtim sonra bıraktım. Bu ikisini yaptıkHayırlı olsun, herhangi bi sorununuz yokmuydu ve takviye bisey de kullandınız mı hamile kaldığınız ay?
Amin inşallah. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinBen olmuyor diye hormon testi verdim ve muayne oldum bende sıkıntı yoktu. Zaten bu ay da olmazsa eşime dedim sen git ver diye ama allah zora sokmadı çok şükür nasip etti. Isteyen herkese versin. Eşim geçen ay çakşır suyu kullandi 20 gun kadar bennde bu ay adetimin 7. Gününden itibaren 5 gün sogan suyu içtim sonra bıraktım. Bu ikisini yaptık
Bu testten bende aldım adetim dün bitti ne zaman başlamalıyım sizce ovülasyon testi neAğustosta ve eylülde yaptım 2. Ayımda hamile kaldım. 8 aydir deniyorduk.
Hayırlı olsun bu arada bizde 9 aydır istiyoruzAğustosta ve eylülde yaptım 2. Ayımda hamile kaldım. 8 aydir deniyorduk.
Ovulasyon sizin hormonlarinizdaki lh değeri arttığında bunu size gösteren test. Ayni gebelik testi gibi 2 çizgi kop koyu olduğunda hamile kalmaya en verişli vaktiniz demektir. Yumurtlama günü genelde 2 gün sürer. Adetinizin bittigi gunden itibaren yapamaya baslarsiniz. Günde 1 test yapmanız yeterli olur. Testte C ve T çizgisi var. T çizgisi c cizgisi kadar koyu olduğunda hamile kalma ihtimaliniz çok yüksek demektir o günleri değerlendiriyorsunuz. Bu 2 günün sonunda genelde yumurtamiz catliyoe ve döllenmeye el verisli oluyor. Internettwn almanizi tavsiye ederim eczanede laboquick markasi 10 tl tanesi internette 30 40 tanesi 50 lira.Bu testten bende aldım adetim dün bitti ne zaman başlamalıyım sizce ovülasyon testi ne
Amiim çok teşekkür ederim allah isteyen herkese göz aydınlığı evlatlar versinAmin inşallah. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için internetten aldım yarın yapmaya başlıcam inşallahOvulasyon sizin hormonlarinizdaki lh değeri arttığında bunu size gösteren test. Ayni gebelik testi gibi 2 çizgi kop koyu olduğunda hamile kalmaya en verişli vaktiniz demektir. Yumurtlama günü genelde 2 gün sürer. Adetinizin bittigi gunden itibaren yapamaya baslarsiniz. Günde 1 test yapmanız yeterli olur. Testte C ve T çizgisi var. T çizgisi c cizgisi kadar koyu olduğunda hamile kalma ihtimaliniz çok yüksek demektir o günleri değerlendiriyorsunuz. Bu 2 günün sonunda genelde yumurtamiz catliyoe ve döllenmeye el verisli oluyor. Internettwn almanizi tavsiye ederim eczanede laboquick markasi 10 tl tanesi internette 30 40 tanesi 50 lira.
Ben adetim biter bitmez başladım. Bence risk almamak adına sen de böyle yapBu testten bende aldım adetim dün bitti ne zaman başlamalıyım sizce ovülasyon testi ne
Doğrudur ama adetin ertesi gün ü de yumurtlama sanmıyorum olsun teşekkür ederimBen adetim biter bitmez başladım. Bence risk almamak adına sen de böyle yap
Siz öyle yaptınız ve kaçıncı gün gördünüz yumurtlama olduğunuDoğrudur ama adetin ertesi gün ü de yumurtlama sanmıyorum olsun teşekkür ederim
haveaniceday merhaba. Sabah ilk idrarla yapılmaz. Bu test gebelik testinden farklı. Lh denen hormonu ölcüyor ve bu hormon da en fazla gündüz sabah 8 aksam 20 arasinda salgılanıyor. Ben çalışmıyorum, sabah cok erken kalkmam. Kahvaltı sonrasi çay su vs içtiğim son andan itibaren 2 saat sonra testi yapıyorum. Genelde saat 13-14 gibi ve hergun de aşağı yukarı ayni saatlerde yapmaniz öneriliyor.
Canım kaç damla damlatiyorsun 3 mu 4 muMerhaba kızlar benimde bugun pik oldu bugun sabah aksam iki test yaptım 26 eylül regli günüm 30 eylülde başladım teste bazı günler sabah aksam yaptım ve 6 tane daha testim var pik oldu artık 6 gün daha birer tane yapıcam inşallah olur bugun degerlendirdim yarın degerlendirip bir gün ara verip bi sonraki günüde değerlendircem
4 damla damlatıyorumCanım kaç damla damlatiyorsun 3 mu 4 mu
Bende yeni sipariş verdim. İlk denememiz diyebilirim aslında ikinci ama ilkinde pek bilgim yoktu yumurtlama hakkında yeni sipariş verdim hangi saatler arasında kullandınız pekiAğustosta ve eylülde yaptım 2. Ayımda hamile kaldım. 8 aydir deniyorduk.
Saat 12 1 gibi yapıyordum eger cizgi yoksa ya da çok silikse o gün tekrar yapmiyordum. Ama eger çizgi koyuya yakınsa aksam 8 den sonra yeniden yapiyordum bakiyordum koyulasmis mi diyeBende yeni sipariş verdim. İlk denememiz diyebilirim aslında ikinci ama ilkinde pek bilgim yoktu yumurtlama hakkında yeni sipariş verdim hangi saatler arasında kullandınız peki
Çok saol canım cevabın içinSaat 12 1 gibi yapıyordum eger cizgi yoksa ya da çok silikse o gün tekrar yapmiyordum. Ama eger çizgi koyuya yakınsa aksam 8 den sonra yeniden yapiyordum bakiyordum koyulasmis mi diye
Merhaba hayırlı olsun hamileliğiniz, darısı başımıza olsun :) bende bunu merak ediyordum ben geçen ay ovülasyon testi yaptım ayın 27 sinde yumurtlamam oldu, bu ay ayın 27 si ve haala silik çizgi var, günler değişebiliyor değilmi? Bikaç gün sonra da olsa yumurtlama olabilir?Ben de bu markayı kullanıp hamile kaldım. Yanıltmıyor hiç. Siz her gün bir tane yapın koyu oldugunu gördüğünüz gün akşamında bir tane daha yapın. Zaten genelde yumurtlama 2 gün sürer. Benim ilk ay 14. ve 15. Gün idi yumurtlamam geçen ay 17 ve 18. Yani bu degisebiliyor.
Tabiki benim ilk seferinde 14. Ve 15. Gün yumurtlamıştım ve 2. Sinde hala silik olunca herhalde yumurtlamıyorum bu ay dedim ama 17. Ve 18. Günde pik gördüm. Yani günler değişiyor zaten kullandığımız takvimlerle çoğu zaman uymuyorMerhaba hayırlı olsun hamileliğiniz, darısı başımıza olsun :) bende bunu merak ediyordum ben geçen ay ovülasyon testi yaptım ayın 27 sinde yumurtlamam oldu, bu ay ayın 27 si ve haala silik çizgi var, günler değişebiliyor değilmi? Bikaç gün sonra da olsa yumurtlama olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?