Amin canim cok sağol, Allah razı olsun.Çok sevindim canım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.
Peki sen çift çizgi çıktıgı geceyi de degerlendirmişmiydin ben o günü değil de sonraki 2 gun arka arkaya degerlendirdim. O günü değerlendirmediğim içinde biraz pişmanlık oldu :)
yok canım işe yaramadı ama benim başka sorunlarım var amh düşük yaş 39
yoksa ovulasyon testi ile hamile kalan çok var
ama bizde stres yaptı birde gereksiz yere bıraktım ben bu yüzden gün aşırı ilişki olursa zaten kaçırılması imkansız yumurtlamanın ovulasyon testleri bence eşi dışarda çalışanlar ya da vardiyalı vs. çalışanlar için gerekli
Bişey sorabilirmiyim. Kimyasal gebelik neye göre çıkıyor neyden kaynakı oluyorBende aldım kullandım geçen ay. koyu çıktığı günü, ertesi gününü filan hep değerlendirdim. Kimyasal gebelik oluştu. Ama test doğru günü gösterdi. Diğer ay yine deniycem.
Amin canım çok sagol Allah razı olsunAmin canim cok sağol, Allah razı olsun.
Rabbim dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah.
Ben çift çizgiyi gördüğüm geceyi ve peşine gunu değerlendirdim bir gun boşluk birakip tekrar değerlendirdim. Sonra beklemeye başladım.
Allah ol derse tek geceye bakar canım sıkma kendini ve sakın stres yapıp belirti arama kendinde.
Rabbim mubarek günler yüzü suyu hürmetine gönlünden hakkin da hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Arkadaşlar merhaba,
Öncellikle Hamile kalmak için ovülasyon testi yapan arkadaşlar beni anlıcaktır. Laboquick testin içindeki prospektüste anlatılan şey; T çizgisinin C çizgisiyla aynı koyulukta veya daha koyu olması gerektiği yumurtlamaya işaretmiş. Ancak ekteki koydugum resimde benim T çizgisi C çizgisi kadar koyu değil. Ancak yine bir koyuluk var ama daha koyu olması gerektiği yazıyor. Biz 17.05 i gününü değerlendiremedik sonraki 2 gün arka arkaya değerlendirdik. Sizce işe yarar mı bu şekilde değerlendirip hamile kalan var mı ?
Arkadaşlar merhaba,
Öncellikle Hamile kalmak için ovülasyon testi yapan arkadaşlar beni anlıcaktır. Laboquick testin içindeki prospektüste anlatılan şey; T çizgisinin C çizgisiyla aynı koyulukta veya daha koyu olması gerektiği yumurtlamaya işaretmiş. Ancak ekteki koydugum resimde benim T çizgisi C çizgisi kadar koyu değil. Ancak yine bir koyuluk var ama daha koyu olması gerektiği yazıyor. Biz 17.05 i gününü değerlendiremedik sonraki 2 gün arka arkaya değerlendirdik. Sizce işe yarar mı bu şekilde değerlendirip hamile kalan var mı ?
Ovülasyon testini yapmadan önce 2 ay boyunca telefondaki adet uygulamalarındaki yumurtlama dönemime bakarak deneme yapıyordum aslında ordaki tarihlerle hiç alakası yokmuş 2 ay boşa gitti :)
Bende ovülasyon testiyle takip ettiğim ilk ay hamile kaldım size tavsiyem günde o kadar çok test yapmanıza gerek yok örneğin akşam saatlerinde değerlendirecekseniz 16.00 17.00 ya da 18.00 de yapın her gün aynı saatte yapın sağdaki çizgi soldakinden koyu olacak ama çift çizgili günleri tabii ki değerlendirin ne zaman tutacağı hiç belli olmaz
Canim evet cok yakin tarihlerimiz birbirine. Ama senin 18 inde cikan cift cizgin benimkinden cok daha belirgin. Benim bukadar belirgin cikmamisti o yuzden o gun tam emin olamadim iliski olmadi. O gunden bir gun once ve sonraki 3 gun birliktelik oldu. Benim 14 gun sonra belli olcak olup olmadigi buraya yazarim :)Bizi seninle gunlerimiz cok yakin benimde 18-19 oik
Bizim seninle tarihlerimiz baya yakin bende aldim bu testlerden bu ay denedim biraz:) 18ve 19 pik yapti bgn silinmeye basladi ama. Degerlendirdigimiz gunleri soyluyorum 14-17-18 ve bugun olur ise 20
Ins guzel haberler veririz bir iki gun arayla ilk senden sonra benden Eki Görüntüle 2270916
Fikir olmasi icin kendiminkinide koydm
Canim evet cok yakin tarihlerimiz birbirine. Ama senin 18 inde cikan cift cizgin benimkinden cok daha belirgin. Benim bukadar belirgin cikmamisti o yuzden o gun tam emin olamadim iliski olmadi. O gunden bir gun once ve sonraki 3 gun birliktelik oldu. Benim 14 gun sonra belli olcak olup olmadigi buraya yazarim :)
Arkadaşlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?