Ay insallah canim benim agzindan bal damliyo :) senin ne zaman belli olacak?Bence senin 17 koyulugun benimki gibi iste
Oncesi ya da sonrasinda iliski olduysa oldu bu is insallah :))) pozitif dusunelim pozitif haberler alalim
Ay insallah canim benim agzindan bal damliyo :) senin ne zaman belli olacak?
Benimde var ama kendime soz verdim gecikene kdr beklicem sende mutlaka yaz olur my takipteyimBenimde 4 haziran canim. Ultra erken gebelik testim de var oncesinde yaparim sanirim dayanamazsam
Biz döllenme olduğu gün yapmamışız mesela bir önceki günden olmuş.. çok teşekkür ederim kızımı aldım kucağıma allah size de nasip etsinPik yaptigi gunlerden sonra silinmeye basladigi gunde iliski yasadin mi ben bunu bilmiyordum pik gunleri saniyordum ondan soruyorum , hayirli olsun bu arada Allah saglikla kucagina almayi nasip etsn
Biz döllenme olduğu gün yapmamışız mesela bir önceki günden olmuş.. çok teşekkür ederim kızımı aldım kucağıma allah size de nasip etsin
Üst üste değildiEvett ozellikle degil ama ust uste yormak istemedim:) bende kiz arzu ederim esim erkek ama ikimizde cinsiyete pek takilmiyoruz Allah nasip etsin yeterki cok tesekkur ederim. Kizina saglikli mutlu basarili bir hayat dilerim
Benimde boyle en son olan bugün yaptığım.25mayisi ve dun yani 28 mayis degerlendirdik çatlamış mi catlicakmi napicam yardımcı olurmusjjzuEvet bugün yaptığım test en sonda ki arkadaslar. yumurtlama dönemim bitti. şimdi beklemedeyiz. testlerin son görüntüleri ekte
canım senın bugün baya koyu cıkmış muhtemelen yarın catlıcak.Benimde boyle en son olan bugün yaptığım.25mayisi ve dun yani 28 mayis degerlendirdik çatlamış mi catlicakmi napicam yardımcı olurmusjjzu
Ayyy inşallah dua et bana lütfen 9aydir istiyoruz ilk defa bu ay teste başladım inşallah hayirlisiyla isteyen tum herkesin olurcanım senın bugün baya koyu cıkmış muhtemelen yarın catlıcak.
bugünü yarını öbür günü değerlendirin 1 gun ara verip 1 gun daha değerlendirin. hayırlısıyla tutar ınsallah
amın canım inşallah ovülasyon testiyle hamile kalan ınsanların sayısı çok yuksek ınsallah olurAyyy inşallah dua et bana lütfen 9aydir istiyoruz ilk defa bu ay teste başladım inşallah hayirlisiyla isteyen tum herkesin olur
İnsallahhhhhhhh ❤ şimdiden heyecan bastı beniamın canım inşallah ovülasyon testiyle hamile kalan ınsanların sayısı çok yuksek ınsallah olur
Pozitif demek yumurtlama dönemındesın demek canım. bugünleri değerlendirmelisinMerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım laboguick markasını kullanıyorum bence sürekli pozitif çıkıyor anlayamıyorum bundan öncede hiç pozitif olmamıştı be ne demek oluyor
Evet canım ama 5gündür pozitifPozitif demek yumurtlama dönemındesın demek canım. bugünleri değerlendirmelisin
yapmaya devam et canım illaki silinmeye baslıcakEvet canım ama 5gündür pozitif
Hımmmm normal birşey olabilir o zaman kızların genelde bir gün başlayıp bitiyor benimki 5.gün olunca endişekniuor insnyapmaya devam et canım illaki silinmeye baslıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?