Kanda pıhtılaşma varsa oluyorBişey sorabilirmiyim. Kimyasal gebelik neye göre çıkıyor neyden kaynakı oluyor
Merhaba,ne yaptınız sonuç ne oldu merak ettim,bende ovulasyon deniyorum,konunuzu görünce sorayım dedımArkadaşlar merhaba,
Öncellikle Hamile kalmak için ovülasyon testi yapan arkadaşlar beni anlıcaktır. Laboquick testin içindeki prospektüste anlatılan şey; T çizgisinin C çizgisiyla aynı koyulukta veya daha koyu olması gerektiği yumurtlamaya işaretmiş. Ancak ekteki koydugum resimde benim T çizgisi C çizgisi kadar koyu değil. Ancak yine bir koyuluk var ama daha koyu olması gerektiği yazıyor. Biz 17.05 i gününü değerlendiremedik sonraki 2 gün arka arkaya değerlendirdik. Sizce işe yarar mı bu şekilde değerlendirip hamile kalan var mı ?
geçen ay olmadı malesef bu ayda ovülasyon testini bıraktım korunmasız ilişki devam edıyor ama hiç görevmiş gibi yapmıyorum kafamıza göre anı yaşıyoruz cocuk fikri silindi aklmzdan hayırlısı bakalmMerhaba,ne yaptınız sonuç ne oldu merak ettim,bende ovulasyon deniyorum,konunuzu görünce sorayım dedım
Beklemedik anlarda gelir süprizler dilerim sizinkide öyle olsungeçen ay olmadı malesef bu ayda ovülasyon testini bıraktım korunmasız ilişki devam edıyor ama hiç görevmiş gibi yapmıyorum kafamıza göre anı yaşıyoruz cocuk fikri silindi aklmzdan hayırlısı bakalm
Testleri en az 4 saatlik idrarla hiç birşey içmeden mi yapıyorsunuz yumurtanın henüz çatlamamış gibi duruyor bu testde sabah ikinci idrarla yapılması en sağlıklı sonucu veriyor silik testte buna dikkat etmediyseniz silik çıkmış olabilirArkadaşlar merhaba ben bu testler hakkında soracağım ama kafam çok karıştı. Cuma ve cumartesi günü benim ovulasyon testim çok koyu idi hatta t çizgisi C çizgisinden daha koyu idi. Pazar günü ise t çizgisi silik çıktı. Ben de dün yumurta catladi diye rahatladım. Fakat bugün her ihtimale karşı tekrar test yaptım yine koyu çıktı... Ben bu işten bir şey anlamadım. Dün neden silikti bugün neden tekrar koyulaştı? Böyle bir şey yaşayan oldu mu lütfen yardım edin? (Bu arada gebelik testi yaptım negatif çıktı)
Doğrudur canım ben sadece burda bu testlerin paylaşım alanı var orda okumuştum pco lular da işe yaramıyor sürekli pozitif çıkıyor diye ondan sordumEvet Pko var fakat sizin dediğinizin aksine pkolu insanlar için bu testler daha mantıklı en azından Pko olmayanlar belirli bir döngü içindeler yumurtlama gününü hesap edebiliyorlar fakat pkolular ya erken ya geç döngüye girdikleri için bilemiyorlar. Bu yüzden bu testlere çaba sarf ediyoruz. Bu arada 4 gündür koyu çıkıyordu bu biraz silik gibi çıkmıştı
Bende bu markayı kullandım.
ayy bende aynı bu dediğin gibi yaptım bat 19 eylül hayırlısı bakalım :)İlk piki gördüğüm gün sonra bir gün durdum diğer gün devam şeklinde gün aşırı
Ben bu testle hamile kaldim.ama iki bucuk damla damlatmam gerekiyodu dogru sonuc icinArkadaşlar merhaba,
Öncellikle Hamile kalmak için ovülasyon testi yapan arkadaşlar beni anlıcaktır. Laboquick testin içindeki prospektüste anlatılan şey; T çizgisinin C çizgisiyla aynı koyulukta veya daha koyu olması gerektiği yumurtlamaya işaretmiş. Ancak ekteki koydugum resimde benim T çizgisi C çizgisi kadar koyu değil. Ancak yine bir koyuluk var ama daha koyu olması gerektiği yazıyor. Biz 17.05 i gününü değerlendiremedik sonraki 2 gün arka arkaya değerlendirdik. Sizce işe yarar mı bu şekilde değerlendirip hamile kalan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?