Eki Görüntüle 1920736 [/QUOTE ayy kısura bakmasın kimse hiç resim atmadım daha önce silmeyi yapamıyorum:) sonuç olarak canım ilk başta attığım resim 17. gün en son altta attğım resim 18. gün sonrada daha silikleşti işte? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1920736 [/QUOTE ayy kısura bakmasın kimse hiç resim atmadım daha önce silmeyi yapamıyorum:) sonuç olarak canım ilk başta attığım resim 17. gün en son altta attğım resim 18. gün sonrada daha silikleşti işte? :)
Akıntı falan farkettin mi canım yumurta akı kıvamında ??yapmaya devam ediyorum zaten bakalım ama ben yumurtladım diye hissediyorum bakalım nasip artık
evet işte o gönderdiğim testleri yaptığım zaman bayaa akıntım ve kasık ağrım vardı ama şimdi geçti belkide yumurtalar büyüdü catlamadımı ayyh kafam çok karştı benm dr sunu söyledi aslında böyle seylere fazla takılmayın dedi haftada iki gün ilşki yeterki dedi siZdede bir problem var mı canımAkıntı falan farkettin mi canım yumurta akı kıvamında ??
Balım testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmen lazımdı falan dikkat ettin mi bunlara ??benim pco m var balım. Eşiminde hız ve sayısı düşük... kürler falan yapıyoruz .5 aydır. İnşallah vesile olur rabbim de ol der ve olur cümlemizin..evet işte o gönderdiğim testleri yaptığım zaman bayaa akıntım ve kasık ağrım vardı ama şimdi geçti belkide yumurtalar büyüdü catlamadımı ayyh kafam çok karştı benm dr sunu söyledi aslında böyle seylere fazla takılmayın dedi haftada iki gün ilşki yeterki dedi siZdede bir problem var mı canım
evet dikkat ediyorum herseye soğan kürü ve keçi boynuzu yapıyormusun tavsiye ediyorum ilk çocuma öyle hamile kaldımBalım testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmen lazımdı falan dikkat ettin mi bunlara ??benim pco m var balım. Eşiminde hız ve sayısı düşük... kürler falan yapıyoruz .5 aydır. İnşallah vesile olur rabbim de ol der ve olur cümlemizin..
şimdide soğan kürü yapıyorum bu üçüncü yapışım adetlerime katkısı oldu ama çocuk olmadı henüz eşimede krciboynuzuna başladım hayırlısı bakalımevet dikkat ediyorum herseye soğan kürü ve keçi boynuzu yapıyormusun tavsiye ediyorum ilk çocuma öyle hamile kaldım
5 aydır yazmışım 1.5 aydır yazıcaktımevet dikkat ediyorum herseye soğan kürü ve keçi boynuzu yapıyormusun tavsiye ediyorum ilk çocuma öyle hamile kaldım
Soğan kürünü nası uyguladınız ilk gebeliğinizden önce ?şimdide soğan kürü yapıyorum bu üçüncü yapışım adetlerime katkısı oldu ama çocuk olmadı henüz eşimede krciboynuzuna başladım hayırlısı bakalım
Soğan kürünü nası uyguladınız ilk gebeliğinizden önce ?[/QUOTE eşimin sorunu varmıydı yokmuydu hiç bilmiyorum canım bende pco var ve adet düzensizliğim üç ay bile adet olmadığım oluyordu o dönemler bende çocuk düşündüğümüz an hemen başladım soğan kürüne 2 kere fln yapmıştım olmamıştı çocuk çünkü eşimin yanında değildim sürekli değerlendirememiştik günleri ama son olarak adetime 10 gün kala başladım yapmaya günde iki defa taze hazırladım 2 bardak kaynamış suya bir tane ortaboy soğanı kabuguyla birlikte 5 dk daha kaynattım kapattm 20 dk bekletip içtim öğle ve akşam yemeklerinden önce eşimede keçi boynuzu yaptım gebelik şansımı artırmak için o şekilde canım çok taa dua ettim tabii Allahım izniyle nasip oldu Allah herkese nasip etsin inşaallah ama hiç böyle ovulasyon fln dikkat etmemiştim ya haftada iki ya da üç gün düzenli ilişki yaşamak yetio aslında
yok ya olurmu gebeliğe hiç bir zararı yokmuş ben hamile kaldığım ay da soğan kürü yaptım ondan iki ay önce başlamıştım yapmaya üçüncü yapışımda kaldım soğan kürü yaparken hamile kalan çok kişi var hatta adetime son 10 gün kala 10 gğn boyunca yapmıştım son ana kadar yaptım anlıcağın aınra adetim dört gün geçince yest yaptım ikinci çizgi silikti hiç unutamadığım an:)Soğan kürü yapıldığı ay gebelik düşünmeyin diyolar ama siz soğan kürü yaptığın ay mı öğrendin? Öncesinde yapmışsın yine de..
toplam 4 ay yapabilirsin soğan kürünü ilk adetin bitsin 3. gün yapmaya başla tam 15 gün yap bırak eğer hamile kalmassan adet olursan tekrar bir daha ki ay yapmaya başla adetine 10 gün kala başla 10 gün boyunca yap gene adet olursan aynı şekilde bir dahaki adrt tarihine 10 gün kala bir hafta yap böyle toplam 4 ay yapabilirsin ben çok inanıyorum soğan pco lulara çok iyi gelio şiddetle tavsiye ediyorum eşinede keçiboynuzunu kaynatarak yap bence kendisini al internette tarifi var Allahın izniyle şifa bulursunuz inanıyorum ama istikrarlı bir şekilde yapmanı tavsiye ediyorım ben inanarak azimle yaptım hatta tekrar yapıyorum inş tekrar aynı şekilde sonuçlanır Allahım nasip eder sanada bana da isteyen herkese de inşaallahyok ya olurmu gebeliğe hiç bir zararı yokmuş ben hamile kaldığım ay da soğan kürü yaptım ondan iki ay önce başlamıştım yapmaya üçüncü yapışımda kaldım soğan kürü yaparken hamile kalan çok kişi var hatta adetime son 10 gün kala 10 gğn boyunca yapmıştım son ana kadar yaptım anlıcağın aınra adetim dört gün geçince yest yaptım ikinci çizgi silikti hiç unutamadığım an:)
Ayrıntıyla anlatmışsın allah razı olsunn çok teşekkür ederimtoplam 4 ay yapabilirsin soğan kürünü ilk adetin bitsin 3. gün yapmaya başla tam 15 gün yap bırak eğer hamile kalmassan adet olursan tekrar bir daha ki ay yapmaya başla adetine 10 gün kala başla 10 gün boyunca yap gene adet olursan aynı şekilde bir dahaki adrt tarihine 10 gün kala bir hafta yap böyle toplam 4 ay yapabilirsin ben çok inanıyorum soğan pco lulara çok iyi gelio şiddetle tavsiye ediyorum eşinede keçiboynuzunu kaynatarak yap bence kendisini al internette tarifi var Allahın izniyle şifa bulursunuz inanıyorum ama istikrarlı bir şekilde yapmanı tavsiye ediyorım ben inanarak azimle yaptım hatta tekrar yapıyorum inş tekrar aynı şekilde sonuçlanır Allahım nasip eder sanada bana da isteyen herkese de inşaallah
valla canım pcon varsa hiç soğan kürü yapmadıysan diğer yaptığın herseyi bi bırak öncelikle soğanı yap içini temizlicek 4 ay yap derim inş size de vesile olur Allah bilir tabi ama saraçoğlu iki kürü aynı anda uygulamayınız diyorduAyrıntıyla anlatmışsın allah razı olsunn çok teşekkür ederimBal çörek otu tarçın yapıyorum ikisi bi yapılır mı sizce ? O güzel dualarınıza da kocaman AMİN inşallahhh tez vakitte sağlıkla cümlemize evlat nasip etsin rabbim...
![]()
rica ederim senden de Allah razı olsun canım bir kişiye bile faydalı olabilirsem ne mutlu bana bu güzel duyguyu Allahım hakeden evlat hasretiyle yanan herkese yaşatsın inşaallah..valla canım pcon varsa hiç soğan kürü yapmadıysan diğer yaptığın herseyi bi bırak öncelikle soğanı yap içini temizlicek 4 ay yap derim inş size de vesile olur Allah bilir tabi ama saraçoğlu iki kürü aynı anda uygulamayınız diyordu
Aminnn inşallah balımm. 1 ay yapmıştm soğan kürünü reglim erken gelmişti. Bende adet bitiminn 4.günü başlayayım o zamanrica ederim senden de Allah razı olsun canım bir kişiye bile faydalı olabilirsem ne mutlu bana bu güzel duyguyu Allahım hakeden evlat hasretiyle yanan herkese yaşatsın inşaallah..
Bide zaten bal çörekotu tarçin soğan kürünü başlayacağım regl bitiminn 4.günü bitiyo. Ardına hemen soğan kürü yapıp bu ayı öyle kapatızvalla canım pcon varsa hiç soğan kürü yapmadıysan diğer yaptığın herseyi bi bırak öncelikle soğanı yap içini temizlicek 4 ay yap derim inş size de vesile olur Allah bilir tabi ama saraçoğlu iki kürü aynı anda uygulamayınız diyordu