laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Kizlar bana da yardim edermisinz.adetimin 11.
gunu ovulasyon testim t cizgisi koyu ama c kadar deildi(matildanin testi gibiydi).esitlenmesini beklerken 12.gun t cizgisi siliklesmisti.her ihtimale karsi 12 ve 13.guni degerlendirdik.kizlar bu cizgi c kadar koyu olmadigi icin bu ayim bosunami gitti.trst bole cikip hamile kalan yokmu acaba

Kizlar bana da yardim edermisinz.adetimin 11.
gunu ovulasyon testim t cizgisi koyu ama c kadar deildi(matildanin testi gibiydi).esitlenmesini beklerken 12.gun t cizgisi siliklesmisti.her ihtimale karsi 12 ve 13.guni degerlendirdik.kizlar bu cizgi c kadar koyu olmadigi icin bu ayim bosunami gitti.trst bole cikip hamile kalan yokmu acaba

Bu haftayı gün aşırı ilişkiyle tamamlayın canım test henüz koyulasmamis. Elinde varsa teste de devam et 15-16. Güne kadar.

Teste devam ediorm.bugun test yine silikti.yani yumurtlamayi kacirmadim dmi.ins cizgim koyulasir.teskkurler cevabiniz icin bu arada

Birde yumurta catladiktan sonra test siliklesiyor ya peki sonra hic ikinci cizgi çıkmamasını gerekiyor

Teste devam ediorm.bugun test yine silikti.yani yumurtlamayi kacirmadim dmi.ins cizgim koyulasir.teskkurler cevabiniz icin bu arada

Bu haftayı değerlendirirsen kacirmazsin canim. Test koyulasabilir yaptıklarını gönderirsen değerlendiririz.

Back
X