laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Kızlarrrrr dun yollamistim test baya köyü ama kontrol çizgisi kadar değildi şimdi yaptım bu sefer oldu galiba ikinci çizgi nerdeyse aynı bı bakın nolur

Eklentiler

• IMG_20180508_155504-01.webp
    IMG_20180508_155504-01.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 243
Bugün oldu test herhalde bı bakarmisiniz canim
Valla ben de ilk gecen ay kullandim ovulasyon ve hamile kaldim. Pek uzman sayilmam; ama degerlendirilmesi iyi olur diye dusunuyorum bu netlik gidene kadar. Hatta bazilari en net oldugunun ertesi gun silik ciksa bile degerlendirin diyorlar. Ben silik hali degerlendirmedim; ama bu baya baya iyi gorunuyor su an.

Valla ben de ilk gecen ay kullandim ovulasyon ve hamile kaldim. Pek uzman sayilmam; ama degerlendirilmesi iyi olur diye dusunuyorum bu netlik gidene kadar. Hatta bazilari en net oldugunun ertesi gun silik ciksa bile degerlendirin diyorlar. Ben silik hali degerlendirmedim; ama bu baya baya iyi gorunuyor su an.
Sağol canım inşallah bugündür bakalim

Kızla merhabalar ben ovu takip ettim testlerle ve geçen hafta salı günü koyuyt gördüm...ancak sonra tabiki silik oldu bugün adete 6gün var ve test yaptım ovu testi gayet köyü çıktı sanki ovu dan bir gün sonrası gibi bakın teste sizce hamile olabilir miyim ama gebelik testi de yaptım negatif?

Eklentiler

• IMG-20180509-WA0021.webp
    IMG-20180509-WA0021.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 231
Kizlar merhaba ben daha bugün başladım laboquick marka ovulasyon testine ama sabah 9da ilk idrarla yaptım aceba ilk idrarla mı yapiliyor

3 gün üst üste sonraki 1 hafta da gün aşırı birliktelik olsun. :KK66:
Bişey sormak istiyorum benim dün koyu çıkmıştı ya baya yumurtlama günü gibiydi normalde bugün silik lesmesi gerekmiyormu bugün de yaptım yine aynı koyu kafam karıştı iki kere yumurtlama olmaz dimi iki gün üst üste

Eklentiler

• IMG_20180508_155504-01.webp
    IMG_20180508_155504-01.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 254
İnternetten sipariş verenler kapıda ödemeli olan site varmı adını söylemek reklam oluyorsa yasaksa mesaj atabilir misiniz ? Aynı şekilde gebelik testi alanlarda yazabilir

Bişey sormak istiyorum benim dün koyu çıkmıştı ya baya yumurtlama günü gibiydi normalde bugün silik lesmesi gerekmiyormu bugün de yaptım yine aynı koyu kafam karıştı iki kere yumurtlama olmaz dimi iki gün üst üste

Genelde 2 gün pozitif çıkıyor ama biri mutlaka diğerinden daha koyudur. Bu normal ilk lh pikinden itibaren 3 gün ilişki olsun. Mesela benim pik sonrası 4. Gün bile çatlama olabiliyor o nedenle bu haftayı gün aşırı çalışmayla tamamlarsaniz şansınız daha yüksek olur.

Genelde 2 gün pozitif çıkıyor ama biri mutlaka diğerinden daha koyudur. Bu normal ilk lh pikinden itibaren 3 gün ilişki olsun. Mesela benim pik sonrası 4. Gün bile çatlama olabiliyor o nedenle bu haftayı gün aşırı çalışmayla tamamlarsaniz şansınız daha yüksek olur.
Herhalde daha çatlama olmadı koyuluğu da ayırt edemiyorum aynı gibi geliyor bakalım değerlendirelim insallah hayırla sağlıkla olur

Herhalde daha çatlama olmadı koyuluğu da ayırt edemiyorum aynı gibi geliyor bakalım değerlendirelim insallah hayırla sağlıkla olur

Pikten 24-36 saat sonra çatlama olacak demek canım. Stres yapma eğer spermde sorun yok ve iyi bir yumurtan varsa gün aşırı çalışmayla kaçırma ihtimalin yok.

bayanlar bana da yardımcı olun adetim düzensiz 33, 34 , 36 bazen de 38 günde bir oluyoum interntten laboquıck marka test sipariş ettim içerisinde 30 adet var bugün adetimin 1. günü ne zaman başlamam gerek lütfen yardımcı olun :(

bayanlar bana da yardımcı olun adetim düzensiz 33, 34 , 36 bazen de 38 günde bir oluyoum interntten laboquıck marka test sipariş ettim içerisinde 30 adet var bugün adetimin 1. günü ne zaman başlamam gerek lütfen yardımcı olun :KK43:
12. Günü başla canım günde bir kere yap yaptıklarına numara yaz atma onları hergün kıyaslarsın en kırmızı günü bulursun

Back
X