Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün oldu test herhalde bı bakarmisiniz canimAmin Allah razi olsun canim, rabbim sana da hayirlisiyla saglikli bir evlat nasip etsin insallah :)
Valla ben de ilk gecen ay kullandim ovulasyon ve hamile kaldim. Pek uzman sayilmam; ama degerlendirilmesi iyi olur diye dusunuyorum bu netlik gidene kadar. Hatta bazilari en net oldugunun ertesi gun silik ciksa bile degerlendirin diyorlar. Ben silik hali degerlendirmedim; ama bu baya baya iyi gorunuyor su an.Bugün oldu test herhalde bı bakarmisiniz canim
Hamilesiniz :) Gözünüz aydın.Bugün oldu test herhalde bı bakarmisiniz canim
Sağol canım inşallah bugündür bakalimValla ben de ilk gecen ay kullandim ovulasyon ve hamile kaldim. Pek uzman sayilmam; ama degerlendirilmesi iyi olur diye dusunuyorum bu netlik gidene kadar. Hatta bazilari en net oldugunun ertesi gun silik ciksa bile degerlendirin diyorlar. Ben silik hali degerlendirmedim; ama bu baya baya iyi gorunuyor su an.
Ah hayirlisiyla keskeeee ama yumurtlama testi bu bı onu tutturuyim inşallah sizin dediğiniz de olsun Allah'ın izniyleHamilesiniz :) Gözünüz aydın.
Bugün oldu test herhalde bı bakarmisiniz canim
Anammm pardon :)) Başlığa dikkat etmemişim. Umarım o da olur. :)Ah hayirlisiyla keskeeee ama yumurtlama testi bu bı onu tutturuyim inşallah sizin dediğiniz de olsun Allah'ın izniyle
İlk idrarla yapmayın diyorlar ovu testini her yerde okuduklarımız hep öyle idi öğlen akşam arası en iyi diyorlarKizlar merhaba ben daha bugün başladım laboquick marka ovulasyon testine ama sabah 9da ilk idrarla yaptım aceba ilk idrarla mı yapiliyor
Bişey sormak istiyorum benim dün koyu çıkmıştı ya baya yumurtlama günü gibiydi normalde bugün silik lesmesi gerekmiyormu bugün de yaptım yine aynı koyu kafam karıştı iki kere yumurtlama olmaz dimi iki gün üst üste3 gün üst üste sonraki 1 hafta da gün aşırı birliktelik olsun.![]()
Bişey sormak istiyorum benim dün koyu çıkmıştı ya baya yumurtlama günü gibiydi normalde bugün silik lesmesi gerekmiyormu bugün de yaptım yine aynı koyu kafam karıştı iki kere yumurtlama olmaz dimi iki gün üst üste
İnternetten sipariş verenler kapıda ödemeli olan site varmı adını söylemek reklam oluyorsa yasaksa mesaj atabilir misiniz ? Aynı şekilde gebelik testi alanlarda yazabilir
Kapıda ödemeli duymadım hiç canım
Herhalde daha çatlama olmadı koyuluğu da ayırt edemiyorum aynı gibi geliyor bakalım değerlendirelim insallah hayırla sağlıkla olurGenelde 2 gün pozitif çıkıyor ama biri mutlaka diğerinden daha koyudur. Bu normal ilk lh pikinden itibaren 3 gün ilişki olsun. Mesela benim pik sonrası 4. Gün bile çatlama olabiliyor o nedenle bu haftayı gün aşırı çalışmayla tamamlarsaniz şansınız daha yüksek olur.
Herhalde daha çatlama olmadı koyuluğu da ayırt edemiyorum aynı gibi geliyor bakalım değerlendirelim insallah hayırla sağlıkla olur
12. Günü başla canım günde bir kere yap yaptıklarına numara yaz atma onları hergün kıyaslarsın en kırmızı günü bulursunbayanlar bana da yardımcı olun adetim düzensiz 33, 34 , 36 bazen de 38 günde bir oluyoum interntten laboquıck marka test sipariş ettim içerisinde 30 adet var bugün adetimin 1. günü ne zaman başlamam gerek lütfen yardımcı olun![]()