- 8 Temmuz 2020
- 28
- 21
- 3
- 28
- Konu Sahibi busemagden
-
Çüş ya nette tanesi 2.5 tl den ucuzTanesini eczanede 10 tl ye satıyorlar af edersiniz ahmak yerine koyulduğumu hissedince internetten çoklusunu çok daha uygun fiyata aldım.
Bu ay denicem bendeKızlarrrr selam
Bu testi kullanıp hamile kalanlar burda mı? Ya da hala kullanmaya devam edenler? Deneyimlerimizi paylaşalım
Ben de almıştım başlarda hep tek çizgi çıkıyordu teste güvenmemiştim ama maalesef ben yumurtlamıyormuşum yumurtladığım zaman çift çizgiyi gördümKızlarrrr selam
Bu testi kullanıp hamile kalanlar burda mı? Ya da hala kullanmaya devam edenler? Deneyimlerimizi paylaşalım
Gizem hamilemisinnnnBen kullandım ve gebelik oldu en güvendiğim marka diyebilirim acıkcası ama bazen sürekli pik verebiliyor da değişik
Eskiden canımGizem hamilemisinnnn
Bende yeni sandımEskiden canımgebelik oldu ama kimyasala dondu
Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsinMerhaba canım 3 ay boyunca bu testi kullandım. Adetim bittikten sonragünde 1 test yaptım. Lh hormonu yükselince kırmızı çizgi belirmeye başladı ve pik günelrinde bende hep 2 gün o kirmizi çizgiyi sabah akşam gördüm çatlama olduğunda ise direk silindi. Ve şuan hamileyim. Şuanki gebeliğimi de hesapladigimda testte gördüğüm tarihlerde hamile kalmışım. Yani kesinlikle güvenilir bi test. Ayrıca gebelik testleri de güvenilir
İnşallah gebelik vardırBi kac ay once bu testi kullandim bir ay boyunca belli belirsizdi zaten sonra yumurta yetersizligim oldugunu ogrendim sonra tedavilere basladik ilk defa piki gordum ve degerlendirdim simdi beklemedeyim
HarikaKullandığım ilk ay hamile kaldım adetlerim düzensizdir düzenli olarak her gün aynı saatte yaptım çok şükür kızım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?