Gebeliğe Hazırlık Laboquick ovülasyon testi kullananlar burda mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 ay kullandım ne pik ne birşey görmedim. Ya da ben anlamadım bu işlerden. Çocuk işini erteledik testi rakibi bıraktım sonraki ay hamile kaldım. Ama bence piyasanın en iyisi bu marka. Gebeliğimi de ovulasyon yanında gelen hediye test ile öğrendim.

Merhaba canım 3 ay boyunca bu testi kullandım. Adetim bittikten sonragünde 1 test yaptım. Lh hormonu yükselince kırmızı çizgi belirmeye başladı ve pik günelrinde bende hep 2 gün o kirmizi çizgiyi sabah akşam gördüm çatlama olduğunda ise direk silindi. Ve şuan hamileyim. Şuanki gebeliğimi de hesapladigimda testte gördüğüm tarihlerde hamile kalmışım. Yani kesinlikle güvenilir bi test. Ayrıca gebelik testleri de güvenilir

Ben kullandım canım. Biyokimyasalla sonuçlansa da hamile kaldım. Yani teste göre hareket etmiştim ve gayet başarılıydı.

Kullandığım ilk ay hamile kaldım adetlerim düzensizdir düzenli olarak her gün aynı saatte yaptım çok şükür kızım oldu

Tanesini eczanede 10 tl ye satıyorlar af edersiniz ahmak yerine koyulduğumu hissedince internetten çoklusunu çok daha uygun fiyata aldım.

Ben kullandım ve gebelik oldu en güvendiğim marka diyebilirim acıkcası ama bazen sürekli pik verebiliyor da değişik

Kızlarrrr selam
Bu testi kullanıp hamile kalanlar burda mı? Ya da hala kullanmaya devam edenler? Deneyimlerimizi paylaşalım
Ben de almıştım başlarda hep tek çizgi çıkıyordu teste güvenmemiştim ama maalesef ben yumurtlamıyormuşum yumurtladığım zaman çift çizgiyi gördüm

Bende 2 aydır kullanıyorum int alıyorum fiyatı çok uyguna geliyor yumurtlama günlerini yakalıyorum ama henüz birşey yok hayırlısı..

Bi kac ay once bu testi kullandim bir ay boyunca belli belirsizdi zaten sonra yumurta yetersizligim oldugunu ogrendim sonra tedavilere basladik ilk defa piki gordum ve degerlendirdim simdi beklemedeyim

Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin
Peki çift çizgiyi belirgin gördüğünüz günden itibaren hergün mü değerlendirdiniz?

Bi kac ay once bu testi kullandim bir ay boyunca belli belirsizdi zaten sonra yumurta yetersizligim oldugunu ogrendim sonra tedavilere basladik ilk defa piki gordum ve degerlendirdim simdi beklemedeyim
İnşallah gebelik vardır ben de 3 aydır deniyorum ama henüz tutturamadım bu ay ilk kez ovülasyon testiyle deniyorum. Umarım faydası olur

Kullandığım ilk ay hamile kaldım adetlerim düzensizdir düzenli olarak her gün aynı saatte yaptım çok şükür kızım oldu
Harika 3 ay boyunca denemedim ovülasyon testini ama bu ay artık denemeye karar verdim. Yalnız bazıları hergün denemeyin sperm kalitesi düşer vs diyorlar. Siz nasıl değerlendirdiniz? Belirgin çift çizgiyi görür görmez hergün mü denediniz?

3 sene önce kullanmıştım kullandığım ay kızıma hamile kalmıştım hamileliğimi de gebelik testiyle öğrenmiştim. Bu ayda kullandım piki gördüm bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…