Gebeliğe Hazırlık Laboquick ovülasyon testi kullananlar burda mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım mesela ben geç yumurtlamıştım 22. Ya da 23. Gün çünkü adet döngüm bazen 40. Günü buluyor 2. Çizgi koyulaştığı an üst üste deneyin zaten bir çekilde çatlayacaktır yumurta biliyorsun diyelim bugün denediniz yarın yumurtlama oldu o şekilde bile dölleniyo ve hamile kalma şansın artıyor akşamüstü 6 da yapardım hep testi ben bazen 2. Çizgi silik bir şekilde sürekli oluyor bu da normal diğer türlü baya koyu oluyo her şekilde anlarsın zaten

Ben de 3 aydır kullaniyorum bu 4. Ay bakalım henüz gebelik olmadı. Kullanmadan önce sıvı alımını 2 saat degil de 1 saat önce kesen var mı ya cok etkiler mi?

Kızlarrrr selam
Bu testi kullanıp hamile kalanlar burda mı? Ya da hala kullanmaya devam edenler? Deneyimlerimizi paylaşalım
Been aldım
İki gündür yapıyorum
İlk defa basladım bu ay
Buraya danısıcam bende pik zamanları vs =)
Bilmiyorum hiç

Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin
Peki çift çizgiyi belirgin gördüğünüz günden itibaren hergün mü değerlendirdiniz?
Ilk ay spermi boşa harcamayalım diye piki gördüğümüz gün yapiyorduk ama bu mantikli değilmiş. bu ay gün aşırı yaptım regli bittikten sonra. 1 günü de pike denk gelmis oldu çünkü ovulasyondan da vazgeciyordum neredeyse. Baktım pik değerlendirdik. Nasip oldu

Ben de reglime biter bitmez testi yapmaya başladım. 1 haftadır yapıyorum yaklaşık olarak. Her defasında ikinci çizgi çıkıyor fakat çok çook silik şekilde. Bir de ben reglime bittiğinden beri gün aşırı değerlendiriyorum. Pik olduğu günden itibaren 3 gün boyunca hergün değerlendirsem acaba sperm kalitesi düşmesinden dolayı doğru yapmamış mı olurum. Bu konuda emin olamadım yalnızca. Ya da sadece pik gününe kadar beklemek mi daha mantıklı. Kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…