canım,kan testini tekrar ettir bence,bi arkadaşımın da başına gelmişti,defalarca idrar testi yaptı,bi pozitif bi negatif çıkıyordu.. kan testi de negatif çıkmıştı ama o hamile olduğunu düşünüyordu,adeti birkaç gün gecikmişti..
hatta düşmüştü,film çekeceklerdi kabul etmedi,kan testini tekrarlattı ve hamile olduğunu öğrendi..
allahım sana da sağlıklı ve hayırlı bir evlat kısmet etsin inşallah..
ama üzülmeden önce kan testini tekrar yaptır bence..seni üzen de bu belirsizlik sanırım..
güzel haberlerini okumak dileğiyle..
REZALET HEMDE NE REZALET!!!BIRAKMICAM PEŞİNİ HAYALLERİMLE OYNADILAR YAmafoldumbenResmen rezalet.Bencede peşini bırakma.İnsanların hayalleriyle oynamaya hiç hakları yok.lmaz:
melegim, laboquık ıle bırlıkte 3 tane test alıp hepsını aynı anda aynı ıdrarla deneseydın 2 farklı markayla yaparsan belkı degısık cıkabılır sonuc ama 3 tane olunca az cok bellı olur hangısının dogru oldugu.
mafoldumben
aynı yamuğu prediktör de bana yapmıştı. seni çok iyi anlıyorum geçmiş olsun cnm.bu arada cancanlı reklamlara kanmayın prediktör de güvenli bi marka diillmaz:
canım sanırım sen bugün bana özelden mesaj attın bu marka test için.bende geçen ay bozuk testlerle kendimi hamile sanıp durdum ve kan tahlili yaptırdım negatif çıktı ve adet oldum.daha sonra durumu bildirdim satıcıya bana takrar gebelik ve ovulasyon testi yolladı sanırım yeni yolladıkları doğru en son yollanan gebelik testini yaptım negatif çıktı ve sonuç ddoğruydu.ama ben helal etmiyom boşu boşuna 30tl para vardim en çokta hayallerime üzüldüm boşu boşuna sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?