cnmm saoll sende benim duamdasın...benimkide gidicek saol bitanem nurtopu gibi KİSTİM OLMUŞ....STRESTEN EŞİM GİDİYOR:gitme:evet canım şuanda zamanı değil ama diyorum ya hayırlısı eşim daha askere gitmedi 7 aylık evliyiz eşimin 3 senesi var daha şimdi düşünmüyoruz ama hayırlısı dua edecem senin için canım iyi geceler üzülme
meleğim beni tanıdınmı? üzüldüm hamiş olmamana olsaydın ne güzel olurdu yaaa.
senin nekadar geçti üztünden başladın galiba sen ama inşallah bir daha ki ay gelir bebişin
kocan ne zaman gitcek askere benimki bu sene sonu hayırlısıyla bir şey çıkmazsa tabi.
askere gitcek olan daha var galiba asker yolu beklicez desenize bide bebek hasreti bebek yolu beklerken desenize.
cnmm saoll sende benim duamdasın...benimkide gidicek saol bitanem nurtopu gibi KİSTİM OLMUŞ....STRESTEN EŞİM GİDİYOR:gitme:
cnm benim amin....:Saruboceq: kıyamam sana bitanem unutmak imkansız ama artık önümüze bakıcaz bitanem inşallah meleğin gelicek cnm ben artık bişii beklemiorum :1no2: eşim gidicek zaten ...son 20gün kist yokken kalamadım hayatım kist varken neblim bitanem....ALLAHTAN ÜMİT KESİLEMZ AMA UMUDUM PEK YOK....ŞİMDİ TEK İSTEĞİM ADET OLABİLMEK COK AGRIM VAR DÜN GECE İLİŞKİ ESNASINDA COK KÖTÜ Bİ SANCI OLDU :kedi: eyvahedigeldismile DAYANILMAYACAK BİŞEYDİ...CANIMDAN CAN GİİTİİ...DOGUM YAPSAM BUKADAR OLURDU BENCE:1no2:VBERBATTI........ CANIM 4CM KİSTİM CATLAMAMIS YUMURTA KİSTE DÖNÜŞMÜŞ...ADETLE ATABİLECEĞİMİ SÖYLEDİ BAKALIM İNŞALLAH ATAMAZSAK D.K.H BASLICAZ:1no2:meleğim hayırlısıyla gitsin hayırlısyla gelsin inşallah canım iyi olmaya çalışıyorum işte biliyorsun durumu kızım gideli iki buçuk ay geçti ama ben hala alışamadım iyi olmaya çalışıyorum yenisi içinde vaktim var daha bekliyorum işte ama aslında çok da beklemek istemiyorum da işte mecbur malesef
ama bak öyle kapattık falan deme ne zaman gelceği hiç belli olmaz bebişin sen genede kesme umudu
hem geçmiş olsun inşallah kötü bişey değildir kist ne dedi dr?
SAOL CNM BENİM....RABBİM HİÇBİRİMİZİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN ARTIK DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM DÜŞÜNESEMDE HEMEN hooPPS DİYORUM yasakkelimeKİSTE GEBESİN NOLUYOOO NE BEBEĞİ.....sempatiksalakcinnicanım üzücü bir durum , ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ .. inşallah hayırlı vakitte olur .. o markayı da şiddetle kınıyorum adını ezberledim tanıdıklarımı da uyaracağım..
CANIM SENİN ADINA SEVİNDİM....NE GÜZEL RAHATLAMISSINDIR...boshayallersmile BENDE 10GÜN OLDU İLKKEZ BÖYLE OLUYORUM COK ZOR...COK CANIM ACIYOR AMA:umursamaz:ADET OLABİLİRSEM ADETİN 2.GÜNÜ GİDİCEM BİTANEM İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VERİRİM KUŞUM COK STRES YAPTIM ŞİMDİ BU TESTLER BENİ DELİRTTİ ZATENalsanaalsanasmile EŞİMDE GİDİCEK :gitme: KARISIGIM COK KÖTÜYÜM...İYİ DEĞİLİM HİÇ boshayallersmilebn bugun sabah adet oldum ilk defa bu kadar sevindim adet olduguma eşimin daa 3 senesi var askere bakalım hayırlısı daha bebek zamanı deil
canım benim bak stresten olmus dikka et lütfen doktora fln git gittikce bana bildir gelişmeleri cok cok gecmiş olsun
canım çok üzüldüm bir dahaki aya olur stres yapma opuyorumnanaktan
bende kistim var diye üzülme canım bende 3 cm kisle gebe kalmıştım ve kistim hemen yok olmuştu bi çok arkadaşımda kist tevasini yarım bırakıp hamile kaldırlar.
inşallah meleğim inşallah ya bekleme zamanım çabucak geçerde inşallah hayırlısıyla melek kızımada bir kardeş gelir ne kadar çok istiyorum ah ah bir bilseniz hiç kolay olmuyo bu acıyla yaşamak.
ne kisti yaaa, yok öyle bir şey, bana da aynısını yaşatmıştı, öyle silik falan da değil basbağı koyu çift çizgi çıkmıştı, en az 10 test yapmıştım, laboquick almayın arkadaşlar yanıltıyor, bir mağdur da benim işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?