laelaelaelaelae dalga geçiyor dimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gülüyorum
kimseyle dalga geçmek değil amacım ben sadece yardımcı olmak istemiştim
merhaba arkadaşlar
ewet arkadaşlar ben bu konuda size katılmıyorum.ben gebeliğimi laboquıck marka sayesinde öğrendim. Ben bu ürünü kullandım ve çok silik pozitif sonuç aldım. Daha sonra yanında başka marka ürünler denedim onlar negatif sonuç verdi. Bende sizin gibi ilk başta inanmadım ama ertesi gün doktora gittim kan testi için doktorun söylediği aynen şu : Senin hcg seviyen çok düşük pozitifliği bu testlerde görmen imkansız diye bi yanıt aldım çok şaşırdım .şuanda da 6 aylık hamileyim
bu formdaki adresi kardeşimle birlikte kullanıyorum sanırım kardeşim yazmış. Bu arada yalnış anlaşıldıysam da özür dilerim.
kimseyle dalga geçmek değil amacım ben sadece yardımcı olmak istemiştim
Yani şimdi bu bayan hamilemi,yoksa reklamcımı,yoksa CADIARZU herkez nicinden ayrı bişey mi yazıyo:sm_confused:..
BANADA AYNISI OLMUŞTU BU MARKADAN HİÇ MEMNUN DEĞİLİM SAKIN SAKIN ALMAYIN DERİM BEN..HATTA OLMADI TÜKETİCİ HAKLARINA ŞİKAYET YAZALIMalkisalkisalkis
düşünmüor değilim baby love cnm haklısın dünden beri kafamda zaten düşünüyorum.....
Yaniii
insanların duygularıyla oynayamazlarlmaz: heleki biz evlat hasretiyle yanıp tutuşurken..YAZIK DİYORUM ve hala şaşkınım satılmazsın madem böyle bir marka eczanelerde .kesinlikle şikayet mesajı çekmelisin.kimbilir kaç kadın daha hayal kırıklığına uğrayacak bu gidişle..ya tersini düşün MELEĞİM ya pozitif olsa da test negatif gösterse.allah korusun dikkate alınmazsa bebeğe bişey olsaa.değil o markaya şikayet yazmak üretim yapılan yeri basaaar bide ateşe veririmÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
bende 10 adet testini aldım hepsi pozitifti ve ben hamile değildim...lmaz:
bende 10 adet testini aldım hepsi pozitifti ve ben hamile değildim...lmaz:
:1shok: bak işte gittikçe çoğalıyo şikayetler..Olamaz böyle bir şey yaaaa:mymeka:
Kınıyorum:umursamaz:
meleğim takip ediyorum seni bikaç gundur uzuldum hamile olmamana allah hayırlısını versin üzülme
ama bu işin arkasını bırakmayın bence cok buyuk sorumsuzluk
anlarım seni sinirlenmekte haklısın karsındaki insan olsa dalga geçio dicemde değil testlerede güvenilmeyecekse ne olacak halimiz anlamadım bende bugun 2 test yaptım suanda istemiyrum bebek ama hayırlısı 2 testte bozuk tek çizgi çıkıyor ama gerisi beyaz olmuyor tümden pembe eczacıya gösterdim bozuk dedi yarın bidaha yapacam umarım allah su zamanda bana deilde sana vermiştir bebiş zamanı geldiginde hayırlı bi evlat banada verir sıkma canını
Canımm benim allah razı olsun bitanem:Saruboceq: saol cnm benim benim hiç güvenim kalmadı artık bu marka sayesinde cnm oda değil adetide geciktirdik streslemafoldumben eşimde askere gidicek onunda stresi bide bu:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: offf offff canım sana bişey söliimii tamamen HİSLERİM BUNLAR EGER SUAN HAMİLE DEĞİLSEN COK YAKINDA KALICAKSIN BUGUN İÇİMDEN GECİYORDU...BAK GÖRÜRSÜN YAZARSIN BANADAşakkıdı :1hug:
olursa yazarım cnım ama şu an olmasın şimdi zamanı değil çünkü allahım isteyenlere versin şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?