LABOqUİK GEBELİK TESTİ ALAY EDİYOR'!!!!

laelaelaelaelae dalga geçiyor dimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gülüyorum

Yani şimdi bu bayan hamilemi,yoksa reklamcımı,yoksa CADIARZU herkez nicinden ayrı bişey mi yazıyo:sm_confused:..
BANADA AYNISI OLMUŞTU BU MARKADAN HİÇ MEMNUN DEĞİLİM SAKIN SAKIN ALMAYIN DERİM BEN..HATTA OLMADI TÜKETİCİ HAKLARINA ŞİKAYET YAZALIMalkisalkisalkis

kimseyle dalga geçmek değil amacım ben sadece yardımcı olmak istemiştim

şakkıdı kimsenin yardımına ihtycm yok neden üye oldugunuzdan beri hep bu marka ile ilgili arastırmada yazılardasınız? ne güzel avukatlık için bu bölümümü sectiniz müvekkil nerde:1closedeyes: bi yazınız bi yazınızı tutmuyor

bu formdaki adresi kardeşimle birlikte kullanıyorum sanırım kardeşim yazmış. Bu arada yalnış anlaşıldıysam da özür dilerim.

kimseyle dalga geçmek değil amacım ben sadece yardımcı olmak istemiştim

cadıarzu cadıarzu cadıarzu

düşünmüor değilim baby love cnm haklısın dünden beri kafamda zaten düşünüyorum.....

ne yazık....insanların duygularıyla oynuyorlar bukadar tazminat davası acılıyor ....ya ceycey ben tazminat davası acabilirmiyim sen avukatsın sanırımda yardımcı olsan bisositososito napmam lazım idrar testlerim pozitif kaç tane hemde doluuu elimdeler hepsi napmam lazım kanıtta var kandaki degerlerde elimde napmam lazım manevi olrk yıkımdayım maddiyatla karsılansın desem nolur:1closedeyes:

düşünmüor değilim baby love cnm haklısın dünden beri kafamda zaten düşünüyorum.....

Yaniii
insanların duygularıyla oynayamazlarlmaz: heleki biz evlat hasretiyle yanıp tutuşurken..YAZIK DİYORUM ve hala şaşkınım satılmazsın madem böyle bir marka eczanelerde .kesinlikle şikayet mesajı çekmelisin.kimbilir kaç kadın daha hayal kırıklığına uğrayacak bu gidişle..ya tersini düşün MELEĞİM ya pozitif olsa da test negatif gösterse.allah korusun dikkate alınmazsa bebeğe bişey olsaa.değil o markaya şikayet yazmak üretim yapılan yeri basaaar bide ateşe veririmÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

en yakın sen sahitsin hamileyimm diye sevinmeme!!!!meger hepsi hayalmişşşş saka gibiii kanda görünce sok oldum bana bide demiyorlarmı yeni numune yollayalm napcam onlarıı yapıp yinemi yalandan sevinicemklava: yok böyle bişeymeger kimler kimler şikayetçi testten senin dediğin istisnadır diye ben hamile modunda gezdim halbuki...nerde bebekk bugun sok oldum kız negatif dedide...kayınvalidemde yanımda

bi arkadas internetten sipariş vermiş diğer kullanan arkdasa eger markası laboquıkse at çöpe yazmısakannehir onu gördm bi teste bi yazıya baktımşakkıdı ŞOK OLDUM HAMİLE MODUNDA GEZDİM.....O DEĞİL İLK KAN TESTİM NEGATİF CIKTI BİRDAHA TEST YAPTIM TEST YİNE POZTİF BENDE LABORANTI SUCLADIM:kedi: NEBİLİM SORUN TESTLERDE!!!!!!!BİDE DELİ GİBİ BUGUN YİNE KANDA BAKTIRDIM!!!

meleğim takip ediyorum seni bikaç gundur uzuldum hamile olmamana allah hayırlısını versin üzülme
ama bu işin arkasını bırakmayın bence cok buyuk sorumsuzluk

meleğim takip ediyorum seni bikaç gundur uzuldum hamile olmamana allah hayırlısını versin üzülme
ama bu işin arkasını bırakmayın bence cok buyuk sorumsuzluk

:1hug: cnm benim saol...hayırlısı buymus valla bitanem sinirlerimi bitürlü yatıstıramıyorum inan bukadar olamaz ya :mymeka: sinir oldum valla komple kapansa anca rahat etcem....bari kimse kullanmasa artıkyasakkelime

anlarım seni sinirlenmekte haklısın karsındaki insan olsa dalga geçio dicemde değil testlerede güvenilmeyecekse ne olacak halimiz anlamadım bende bugun 2 test yaptım suanda istemiyrum bebek ama hayırlısı 2 testte bozuk tek çizgi çıkıyor ama gerisi beyaz olmuyor tümden pembe eczacıya gösterdim bozuk dedi yarın bidaha yapacam umarım allah su zamanda bana deilde sana vermiştir bebiş zamanı geldiginde hayırlı bi evlat banada verir sıkma canını

Canımm benim allah razı olsun bitanem:Saruboceq: saol cnm benim benim hiç güvenim kalmadı artık bu marka sayesinde cnm oda değil adetide geciktirdik streslemafoldumben eşimde askere gidicek onunda stresi bide bu:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: offf offff canım sana bişey söliimii tamamen HİSLERİM BUNLAR EGER SUAN HAMİLE DEĞİLSEN COK YAKINDA KALICAKSIN BUGUN İÇİMDEN GECİYORDU...BAK GÖRÜRSÜN YAZARSIN BANADAşakkıdı :1hug:

olursa yazarım cnım ama şu an olmasın şimdi zamanı değil çünkü allahım isteyenlere versin şimdi

olursa yazarım cnım ama şu an olmasın şimdi zamanı değil çünkü allahım isteyenlere versin şimdi

İNŞALLAH bitanem hayırlı zamanda istediğinzde gelsin bekletmeden canım İNŞALLAH YÜREĞİ EVLAT HASRETİYLE YANANLARA EN YAKIN ZAMANDA NASİP EYLESİN RABBİM ALLAH BÜYÜKTÜR....VARDIR BİR HAYIR RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLERa.s

evet canım şuanda zamanı değil ama diyorum ya hayırlısı eşim daha askere gitmedi 7 aylık evliyiz eşimin 3 senesi var daha şimdi düşünmüyoruz ama hayırlısı dua edecem senin için canım iyi geceler üzülme

meleğim beni tanıdınmı? üzüldüm hamiş olmamana olsaydın ne güzel olurdu yaaa.
senin nekadar geçti üztünden başladın galiba sen ama inşallah bir daha ki ay gelir bebişin
kocan ne zaman gitcek askere benimki bu sene sonu hayırlısıyla bir şey çıkmazsa tabi.
askere gitcek olan daha var galiba asker yolu beklicez desenize bide bebek hasreti bebek yolu beklerken desenize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…