haklsn cnm ya benm 3üde pozitif ama ...
benim de varolan gebeliğimi prediktör tesbit edememişti, netten aldığım ucuz testlerde çıkmıştı pozitif. prediktöre kalsa hala test yapıyordum. doğumum eli kulağında bu arada. :roflol:
hyrlısı olsun cnm
inş. en kısa zamanda kalırsın
HEPİMİZ BİLGİLENELİMM TAKİP EDENLER BENİ TANIYANLAR BİLİR...HAMİLEMİYİM DEĞİLMİYİM DİYE DELİRİYORDUM BİRAZ ÖNCESİNE KADAR HAMİLEYİM TAVIRLARI TAKINIYORDUM BUGUN REGLİM GEÇELİ 7.GÜN ARKADASLAR ADETİM 2GÜN GECİNCE TEST YAPTIM LABOqUIK GEBELİK TESTİ!!!!! POZİTİF CIKTI EŞİME SÜPRİZLE TESTİ GÖSTERDİM.....HAVALARA UCTUK TABİ!!!!ERTESİ GÜN KANDA BAKTIRDIM NEGATİF!!!!!!!!!ERTESİ GÜN TEST YAPTIM BASKA MARKA NEGATİF!!!!!!!ERTESİ GÜN YİNE BU MARKA TESTİ ALDIRDIM BİZİM MAHALLEDEKİ COCUKLARA...LABOQUIK BUDA YANİ BUGUN SABAH İLK İDRARLA ODA CIKTIMI POZİTİF ALLAH BEN UCUYORUMM!!!!EŞİMİ ARADIM HADİ GEL KANDA BAKTIRALIK HAMİLEYİM DİYORUM!!!İÇİM RAHAT ETMEDİ BİZİM COCUKLARA DEDİM BİTANE DAHA ALINboshayallersmile AMA FARKLI MARKA AL DEDİM GİTMİŞ YİNE ONDAN ALMIS ODA CIKTIMI NEGATİF!!!CILDIRDIM ARKADASLAAR PSİKOLOJİM SIFIR!!!mafoldumben mafoldumben KAÇ GÜNDÜR ALLAK BULLAK OLDUM ARADIM ŞİKAYETÇİ OLDUM ÜSTÜNEDE DÜŞÜCEM BUNUN!!BUKADAR OLMAZ AMA BİRSÜRÜ ARKADASIMIZ ŞİKAYETÇİ UMUTLARIM HAYAL KIRIKLIGINA DÖNDÜ AKLINIZDA OLSUN BENİM DÜŞTÜĞÜM DURUMA DÜŞMEYİN LÜTFEN!!!!
Cidden cok sinir bozucu bir durum olabilir mi böyle birsey ya. Bir idrar testinin yanlislikla negativ cikma ihtimali herzaman var ama yanlislikla positiv cikma ihtimali yok aslinda. Nasil böyle testleri satarlar anlamis degilim. Tabiiki düs pesine sakin ihmal etme. Yasadigin hayal kirikligida cabasilmaz:
CANIM SAOL AMA DEĞİLMİŞİM AMİN CNM İNSALLAH EN YAKIN ZAMANDA ANNE OLURUZ AMA BEN ARTIK DÜŞÜNMÜYORUM CÜNKÜ PSİKOLOJİM BOZULDU.....YETER ÖNÜMÜZDEKİ AY EŞİM ASKER OYÜZDEN COK İSTİYORDUM SAOLSUN BU DERDİM YETMEZ GİBİ ÜSTÜNEDE BU GELDİ!!!!bence hamilesin arkadaşım........ Hakkında hayırlısı olsun İnşaAllah... :lepi:
GLUP CANIM NEDEN KIZAYIM GÜLÜYORUM TAM AKSİkaydirigubbakcemile3 EMİNİM TESADÜFTÜRkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 İSTİSNALAR KAYDEYİ BOZMAZyerimsenibenValla ben ilk laboquick marka test sayesinde öğrenmiştim hamile olduğumu hemde erkenden. Meleğim bana kızacak ama ben tavsiye ederim herkese. Çünkü pahalı marka testler göstermezken o göstermişti hamile olduğumu.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 TAM EGOMUZU TATMİN ETME AMACLI YAPILMISbizim burda satılıyor olsa hemen alırım çift çizgiyi görmüş olurum en azından kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 İNŞALLAH BİTANEMMkaydirigubbakcemile2O markaya inat tez zamanda hamile olursunda 2 göbecik atarız burada :)
Rabbim tüm dileyenlere nasip etsin inşallah.
benim de varolan gebeliğimi prediktör tesbit edememişti, netten aldığım ucuz testlerde çıkmıştı pozitif. prediktöre kalsa hala test yapıyordum. doğumum eli kulağında bu arada. :roflol:
:1ninca:
Bu formdaki adresi kardeşimle birlikte kullanıyorum sanırım kardeşim yazmış. Bu arada yalnış anlaşıldıysam da özür dilerim.
Bu formdaki adresi kardeşimle birlikte kullanıyorum sanırım kardeşim yazmış. Bu arada yalnış anlaşıldıysam da özür dilerim.
:1shok:akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?