LABOqUİK GEBELİK TESTİ ALAY EDİYOR'!!!!

O markaya inat tez zamanda hamile olursunda 2 göbecik atarız burada :)
Rabbim tüm dileyenlere nasip etsin inşallah.

haklsn cnm ya benm 3üde pozitif ama ...

benim de varolan gebeliğimi prediktör tesbit edememişti, netten aldığım ucuz testlerde çıkmıştı pozitif. prediktöre kalsa hala test yapıyordum. doğumum eli kulağında bu arada. :roflol:

benim de varolan gebeliğimi prediktör tesbit edememişti, netten aldığım ucuz testlerde çıkmıştı pozitif. prediktöre kalsa hala test yapıyordum. doğumum eli kulağında bu arada. :roflol:

yok artık kaydirigubbakcemile3
en garantısı kan testı kızlar ya... boylece bosu bosuna umuda kapılmamıs olursunuz...

thebest diye bir marka var hem fiyatı uygun 2,50 ben onda öğrenmiştim ilk hamileliğimde silik pembe çizgi çıkmıştı

Merhaba Arkadaşlar
Ewet arkadaşlar ben bu konuda size katılmıyorum.Ben gebeliğimi Laboquıck marka sayesinde öğrendim. Ben bu ürünü kullandım ve çok silik pozitif sonuç aldım. Daha sonra yanında başka marka ürünler denedim onlar negatif sonuç verdi. Bende sizin gibi ilk başta inanmadım ama ertesi gün doktora gittim kan testi için doktorun söylediği aynen şu : senin hcg seviyen çok düşük pozitifliği bu testlerde görmen imkansız diye bi yanıt aldım çok şaşırdım .Şuanda da 6 aylık hamileyim

Cidden cok sinir bozucu bir durum olabilir mi böyle birsey ya. Bir idrar testinin yanlislikla negativ cikma ihtimali herzaman var ama yanlislikla positiv cikma ihtimali yok aslinda. Nasil böyle testleri satarlar anlamis degilim. Tabiiki düs pesine sakin ihmal etme. Yasadigin hayal kirikligida cabasi lmaz:

ceycey hamile misin değilmisin tam olarak anlayamadım acıkcası 6aylık hamileyim yazmıssın ama bu topiktede http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...eriniz-304231in-payla351305m-alan305-704.html aklinialirimsmile gecenlerde ovulasyon testi kullandım yazmıssınsengözlerimebaksanab prospektüs bilgiside verdiğin için saol? AVUKAT HANIMşakkıdı YOKSA ÜRETİCİMİ DESEM YİNEDE SAOL AMA BENDE SANA KATILMIYORUM VE HİÇ MEMNUN KALMADIM:1closedeyes:HIIMM SUNU MERAKETTİM BİRDE 6AYLIK HAMİLESİN MADEM NEDEN 15 NİSAN 2010DA OVULASYON TESTİ KULLANDIN?CADIARZU

Son düzenleme:

chocolatem MİLLETİ KANDIRIYORLAR İŞTE.....SAOLSUNLAR ONLARIN SAYESİNDE 3GÜNDÜR DEPRESYONDAYIM DENİLİR.YIKILDIM RESMEN 10TANE TEST VE HEPSİ POZİTİF Mİ OLUR HEPSİNİ CÖPE ATTIM SADECE 1TANESİNDE SİLİKLİK VARDI BUKADARIDA OLMAZ ARTIK!!!PES PES PES YAZIK LÜTFEN DİKKATEDİN VE HAYAL KIRIKLIGI YASAMAYIN....HALA ADETİ BEKLİYORUM HİÇ BUKADAR COK GELMESİNİ İSTEMEDİMbenneyaptımki

bence hamilesin arkadaşım........ Hakkında hayırlısı olsun İnşaAllah... :lepi:
CANIM SAOL AMA DEĞİLMİŞİM AMİN CNM İNSALLAH EN YAKIN ZAMANDA ANNE OLURUZ AMA BEN ARTIK DÜŞÜNMÜYORUM CÜNKÜ PSİKOLOJİM BOZULDU.....YETER ÖNÜMÜZDEKİ AY EŞİM ASKER OYÜZDEN COK İSTİYORDUM SAOLSUN BU DERDİM YETMEZ GİBİ ÜSTÜNEDE BU GELDİ!!!!
GLUP CANIM NEDEN KIZAYIM GÜLÜYORUM TAM AKSİkaydirigubbakcemile3 EMİNİM TESADÜFTÜRkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 İSTİSNALAR KAYDEYİ BOZMAZyerimseniben
bizim burda satılıyor olsa hemen alırım çift çizgiyi görmüş olurum en azından kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 TAM EGOMUZU TATMİN ETME AMACLI YAPILMIS
O markaya inat tez zamanda hamile olursunda 2 göbecik atarız burada :)
Rabbim tüm dileyenlere nasip etsin inşallah.
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 İNŞALLAH BİTANEMMkaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 AH BU TESTLER AH kötükedihüso

Bu formdaki adresi kardeşimle birlikte kullanıyorum sanırım kardeşim yazmış. Bu arada yalnış anlaşıldıysam da özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…