M marzuk Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2011 5 0 36 İstanbul 28 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi marzuk #1 arkadaşlar ben bir ardaşımda beyaz elma desenli lacivert fonlu bir elbise gördüm. bana adil ışıktan aldığını söyledi fakat resmi sitede bu elbiseyi bulamadım tarif ettiğim elbiseyi gören varmı Son düzenleme: 28 Haziran 2011
arkadaşlar ben bir ardaşımda beyaz elma desenli lacivert fonlu bir elbise gördüm. bana adil ışıktan aldığını söyledi fakat resmi sitede bu elbiseyi bulamadım tarif ettiğim elbiseyi gören varmı
savira Guru Kayıtlı Üye 7 Kasım 2010 26 0 286 İzmir 30 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi marzuk #2 ben o elbiseyi koton'da gördüm sanırım :) elma deseli olduğu için dikkatimi çekti çok, oraya bakabilirsin belki o'dur. Son düzenleme: 30 Haziran 2011
ben o elbiseyi koton'da gördüm sanırım :) elma deseli olduğu için dikkatimi çekti çok, oraya bakabilirsin belki o'dur.
M marzuk Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2011 5 0 36 İstanbul 1 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi marzuk #3 teşekkür ederim