• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laf anlamayan komsudan nasil kurtulurum?

Böyle mesajlara şasırıyorum. Bizim sitede 3 bina var. İnanın kimseyi gormüyorum. Cidden görüp problem yaşama seviyesi çok ilginç geliyor.

Tavsiyem muhatap olmayın.sohbet etmeye calisip darlarsa konusmayın. Sohbet etmeyi sevmem ben deyin geçin

cotard sendromu cotard sendromu @mehtapsatir

Bununla ilgili su yasadigimi anlatmak istiyorum: ben virüsü ciddiye alip ona göre yasiyorum. Haliyle ev disinda maske takiyorum.

Bu kadin beni maskeli gördü ve apartmanin icinde niye takiyorsun? Biz yabanci degiliz ki?! Ben de maskenin anlam ve önemini anlatip gececekken türkler boyle seylere önem mi verir dedi ve bende ipler koptu arkadaslar 😂😂😂 yani virüsten korkmuyor kadin tam bir ruh hastasi.

Üstteki lafinin üstüne ben cildirdim ve payladim. Gidip annemlere beni sikayet etmia ben onu kizim gibi seviyorum o beni azarladi uzdu vs.

Karsimda nasil bir manipülatör canavar var görebiliyor musunuz?🤔

Selam arkadaslar,

Üst kat komsumuzdan uzun süredir hazetmiyorum. Kendisi 75 yaslarinda bir kadin. Oglu ve kocasiyla birlikte yasiyorlar. Kocasi iyi bir adam, oglu calismiyor, surekli icen bunalim bir tip.

Bu kadin tum cevreyi, komsulari yonetmeye calisan bir insan. Surekli ama surekli birilerinin arkasindan salliyor. Milleti izleyip, laf ariyor.

Beni gordugunde yuz vermeyince ne oldu, cok uzgun gorunuyorsun diyor?! Halbuki ben uzgun degilim, ondan hoslanmiyprum. Ya da evde ufak tefek tartisma oldugunda, babanla cok sorunlarin var degil mi vs laf ariyor. Daha gecenlerde sevgilin yok mu? Niye evlenmiyosun, kac yasindasin (28 diyince de birsey olmaz dedi saka gibi):D gibi darladi beni.

En son kapiyi acmadim, baktim babama sikayet ediyor💆🏻‍♀️ Ben bundan nasil kurtulucam arkadaslar?

Seytan diyor gorunce selam verme, kapiyi acma. Vicdan yapiyorum ve sanki ondan korkup kaciyormusum gibi hissediyorum.

E karsima alip senden hoslanmiyorum, benimle konusma desem nasil baslamaliyim?

Artik cop cikarmaya yiliyorum bunu gorucem diye.

Off bana bir akil verin.
Hemen kendimden örnek verip gideyim ben
O zaman evli değilim eşimle çıkıyoruz meraklı bir teyze var tanıdık neden evlenmiyorsun bak yaşın kaç oldu evlenince hemen çocukta yapmazsın falan diye taramalı tüfek gibi teyze soruları soruyor..en sonunda teyze bitti mi dedim bitti dedi peki bende sana sadece bir soru sormak istiyorum dedim yaşın olmuş 70 ben sana ne zaman seni gömüyoruz diyor muyum dedim kadın şok her işte bende canım istediği zaman evlencem ve çocuk yapıcam teyzecim dedim..bir daha soru sormadı..her seferinde soruyordu bunları..
Sende bir kere laf dersen bir daha bişey diyemez teyze

Iste boyle gelip bir de piskin piskin sikayet etmesine sinirleniyorum. Yemin ediyorum kapiyi bes defa falan caldi. Hayir acmiyorum bu neyin israri?

Ben olsam utanirim, daha piskin piskin gelmis kapiyi caldim ama kiziniz acmadi diyor?! Cikip paylamadigima nasil pismanim. Sen kimsin ki hesap soruyorsun?

Simdi annemler evde yok turkiyeye gittiler, gelmis diyor ki bana neden gorusuruz demeden gittiler?
Bir kapıyı 3 kereden fazla çalmak ahlak kurallarına aykırı teyze,bunu bu yaşa kadar öğrenemedin mi?
Ben olsam aynen böyle derdim.

Selam arkadaslar,

Üst kat komsumuzdan uzun süredir hazetmiyorum. Kendisi 75 yaslarinda bir kadin. Oglu ve kocasiyla birlikte yasiyorlar. Kocasi iyi bir adam, oglu calismiyor, surekli icen bunalim bir tip.

Bu kadin tum cevreyi, komsulari yonetmeye calisan bir insan. Surekli ama surekli birilerinin arkasindan salliyor. Milleti izleyip, laf ariyor.

Beni gordugunde yuz vermeyince ne oldu, cok uzgun gorunuyorsun diyor?! Halbuki ben uzgun degilim, ondan hoslanmiyprum. Ya da evde ufak tefek tartisma oldugunda, babanla cok sorunlarin var degil mi vs laf ariyor. Daha gecenlerde sevgilin yok mu? Niye evlenmiyosun, kac yasindasin (28 diyince de birsey olmaz dedi saka gibi):KK70: gibi darladi beni.

En son kapiyi acmadim, baktim babama sikayet ediyor💆🏻‍♀️ Ben bundan nasil kurtulucam arkadaslar?

Seytan diyor gorunce selam verme, kapiyi acma. Vicdan yapiyorum ve sanki ondan korkup kaciyormusum gibi hissediyorum.

Off bana bir akil verin.
Çok kibarsın ya ☺️ Arsıza arsız olcaksın. Onla kötü olmak senin için bir kayıp olmasa gerek. Etrafta herkes de onun ne olduğunu biliyordur. Laf sokana laf sok geç.
Ama
Ayakkabılarını kapıdan yürütüp yakar mı bilmem tabi. Üst katmış bide çiğdem çekirdekleri flan aşağıya sallayabilir. 🤪🤣🤣

Selam arkadaslar,

Beni gordugunde yuz vermeyince ne oldu, cok uzgun gorunuyorsun diyor?! Halbuki ben uzgun degilim, ondan hoslanmiyprum. Ya da evde ufak tefek tartisma oldugunda, babanla cok sorunlarin var degil mi vs laf ariyor. Daha gecenlerde sevgilin yok mu? Niye evlenmiyosun, kac yasindasin (28 diyince de birsey olmaz dedi saka gibi):KK70: gibi darladi beni.

Off bana bir akil verin.
Size öyle geliyor gayet iyiyim sizin kötü enerjiniz çöküyor üstüme kara bulut gibi de,
Yada yada dur de ki benim pskolojik sorunlarım var kendimi kesiyorum de senden uzaklaşır o_O

Çok kibarsın ya ☺️ Arsıza arsız olcaksın. Onla kötü olmak senin için bir kayıp olmasa gerek. Etrafta herkes de onun ne olduğunu biliyordur. Laf sokana laf sok geç.
Ama
Ayakkabılarını kapıdan yürütüp yakar mı bilmem tabi. Üst katmış bide çiğdem çekirdekleri flan aşağıya sallayabilir. 🤪🤣🤣

Böyle arsiz ve laftan anlamayan birini ilk defa görüyorum gercekten. Baskalari benimle konusmasa da ben onlara selam verir konusurum cunku bu bir ahlak kuralidir diyor😂 millet konusmayinca nasil sarsin tabi tam arsiz ya😂

Niye konusmuyorsun derse kapiyi acmadim anlamadin, boyle bicak gibi kesiyorum dicem bu ne ya.

Size öyle geliyor gayet iyiyim sizin kötü enerjiniz çöküyor üstüme kara bulut gibi de,
Yada yada dur de ki benim pskolojik sorunlarım var kendimi kesiyorum de senden uzaklaşır o_O

Ay bir de benim bazen gercekten öyle aglayasim tutuyor. Bu beni dinleyip dinleyip etrafa yayiyordur ya😟

Oglu icip icip her gun bunlara sariyor, kizi aylardir ugramiyor bile ama kadin kendi hayatini birakip millete sariyor saka gibi.

Selam arkadaslar,

Off bana bir akil verin.
Bu modelin daha üst versiyonu benim yan komşum var. Eşimin vardiyası ne, evime kim gelmiş. Marketten ne almışım. İşe neden gitmemişim hepsinin takibini yapıyor. Ben cevap vermediğimden kızıma soruyor:))) Kızıma konuşmasını yasakladım:) sokaktaysa telefonla konuşma numarası yapıyorum, gafil avlanırsam iyi akşamlar deyip geçiyorum hemen. Kayınvalideme şikayet etmiş beni senin gelin hiç konuşmuyor diye :))) Sabahları işe giderken perde arkasından izliyordu bir iki denk geldim, bir sabah durdum camının onunde izlerken el sallayıp günaydın dedim bir daha izlemedi beni. Karşı komşuyu dinleyip (evli çift )senin çocuklar çok kavga ediyor deyip annelerine söylüyor :)) Öyle bir tuhaf teyze. Tek işe yarar yanı evde değilken kargomuzu teslim alıyor:))

Back
X