Laf atıldığında nasıl davranırsınız?

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
laf atıldıgı zaman hic duymamıs gibi yurumeye devammı edersiniz yoksa laf atan kişiye saydırırmısınız :lepi:

allahh :lepi: öle bi sayarımki hemde.yerin dibine geçiririm.öle çarşıdayım rezil olurum falan die düşünmem.ağzıma geleni sölerimklava:

Her laf atanla yüz göz olmaya kalkarsak lmaz:
ki istedikleri de o :umursamaz:

Hiç birşey söylemem çünkü öyle adamlar var ki onu ciddiye alıp laf saydırmanızdan bile zevk alıyorlar..En iyisi yok saymak..

saydırırım elimde olmadan maalesef. bişey demeye kalkarlarsa biber spreyini gözüne yer Çok üzgünüm çoook

bende o anki psikolojime göre karşılık veririm yada susarım duymamazlıktan gelirim

yerine bağlı duymamazlıktan gelirim genelde
ama o anda zaten sinirliysem bide böle bişey olursa sülalesine selamlarımı sayarım :)

yuzunde meymenet olsa ovuncem de nerdeeee dedım bırısıne delikafadulden
ama genelde kaale almam cok sınır olursam dıcemı derm

hiç ilgilenmem..........
ama birkaç kez tekrar ederse....bende onu yerin tibini bilem dar ederim

bide sanırım laf atılıdıgnda soylenen cumlelerde onemli hani gecerken yanından cok guzelsin cok tatlısın vs gibi cumleler bana cok ters gelmiyor ama belden asagı laflar soylendimi ozaman işte deliriyom

yürümeye devam ederim canım
çünkü laf atana karşı bişi dedik mi daha çok hoşlarına gidiyor
o yüzden laf atmam kafam böyle daha rahat

ooo bana laf atıcaklar hee doğduğuna pişman ederim bugüne kadar laf atan herkes pişman olmuştur..rezillik falan düşünmem valla :))

arkadaslar konuyu görünce aklıma 2 ay önce yaşadiğim bir olay aklıma geldi paylaşmak istedim.. akşam saat 9 gibi evimden çıktım sevgilimin kuzenleri gelmişti mersinden onlara gidicektim sevgilim gelip ben alayım seni geç oldu demişti yok hayatım gerek yok ben gelirim demiştim. zaten dolmuştan inince 2-3 dakikalık bir mesafe vardı.. neyse dolmustan indim dar bi sokaktan geçiyordum arkamdan bisikletli bir adam geldi yanımda durdu ohhhhhh mis gibi kokuyosun bu gece seni düşünüp.... diye edepsizde konustu gayet sakin bi şekilde döndüm, yolda yalnız yürürken elimde biber gazı bulunururum, biber gazını gösterip bak bu biber gazı suratının ortasına sıkmamı ister misin dedim, tamam bacım tamam özür dilerim deyip bi kaçışı vardı unutamıyorum :jeyyar: tabi ben de elimde biber gazı koşuyorum arkasından gel ulan buraya bi daha elin kızına laf atıcan mı bakım sen heee diye dönüp dönüp tamam ya özür diledik işte dedi. tabi sevgilim de beni öldürecekti odur budur yalniz yürütmüyor ama benim biber gazım var demeden başlatma biber gazına tek basına yürüme demiştim sana dimi diye kızar bana benneyaptımki

duymamış gibi davranırım.
ancak peşimden falan gelirse cevap verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…