arkadaslar konuyu görünce aklıma 2 ay önce yaşadiğim bir olay aklıma geldi paylaşmak istedim.. akşam saat 9 gibi evimden çıktım sevgilimin kuzenleri gelmişti mersinden onlara gidicektim sevgilim gelip ben alayım seni geç oldu demişti yok hayatım gerek yok ben gelirim demiştim. zaten dolmuştan inince 2-3 dakikalık bir mesafe vardı.. neyse dolmustan indim dar bi sokaktan geçiyordum arkamdan bisikletli bir adam geldi yanımda durdu ohhhhhh mis gibi kokuyosun bu gece seni düşünüp.... diye edepsizde konustu gayet sakin bi şekilde döndüm, yolda yalnız yürürken elimde biber gazı bulunururum, biber gazını gösterip bak bu biber gazı suratının ortasına sıkmamı ister misin dedim, tamam bacım tamam özür dilerim deyip bi kaçışı vardı unutamıyorum :jeyyar: tabi ben de elimde biber gazı koşuyorum arkasından gel ulan buraya bi daha elin kızına laf atıcan mı bakım sen heee diye dönüp dönüp tamam ya özür diledik işte dedi. tabi sevgilim de beni öldürecekti odur budur yalniz yürütmüyor ama benim biber gazım var demeden başlatma biber gazına tek basına yürüme demiştim sana dimi diye kızar bana benneyaptımki