Laf atıldığında nasıl davranırsınız?

:kedi: uyyhh teşekkür ederim bebeeem

bu arada ne manyakmış la o adamalsanaalsanasmile

takmış sana kafayı resmen..piss sapuuhhhklava:

sorma kuzum ya deli etti herif beni...
Biber gazıyla geziyom yanımda sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 süper kız helal sana buda ona kocamaann bir kapak olsun tenceresi kaldı :roflol:

laf atıldıgı zaman hic duymamıs gibi yurumeye devammı edersiniz yoksa laf atan kişiye saydırırmısınız :lepi:

hiç umursamam ne onu muhatap alıcam ya dışarıda laf atandan hayır gelirmi.etkisis elamandır benim için.anlamda veremiyorum .dilleri şiştiği için mi böyle birşey yapıyorlar acabaalsanaalsanasmile

geçen gün taksimdeydim,bi grup çocuk caddede köşe başında duruyordu,kaba kaba laflar attılar,gülümsedim bende umutlanıp çevremden ayrılmasınlar diye,dibimizde polis vardı şikayet ettim baktım bunlar depar atıyo:roflol:

siz cokj sabırlısınız duymaktan nefret ederim bunu ben direk dalarım yaa adama haa afadersiniz ama bacak arasına tekmeyi haketmiştir

eğer teksem topuklarım ama yanımda bkaç kişi varsa gülüp geçerim sempatiksalakcinni

normalde cevap vermem ama bir keresinde ben yürürken peşime bir araba takıldı ve ağır tacizlerde bulundu bende yerde bulduğum ufak bir kaya parçasını arabasının ön camına fırlattım camı patladı kaydirigubbakcemile3 adam yaşadığı şoku atlatana kadar ben arkama bakmadan topukladım :dance:

Supersin canim yaaaaa:13:

bi kere yolda gidiyordum yandaki çocuk yandan geçen kıza laf attı kızda gerizekalı dedi .. çocuk bir küfür etti varya ben şok oldum bence laf atana cvp vermemek en iyisi

Son düzenleme:
Cevap vermem ama bazen öyle komik şeyler söylüyorlar ki dayanamıyorum
Çoğu zaman bön bön bakıyorum suratlarına, amacın ne der gibi, o zaman hata veriyor laf atan zaten

duymamazlıktan gelirim
bazen o kadar komik şeyler söylüyorlarki
gülmemek için zor tutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…