Laf atıldığında nasıl davranırsınız?

bence yetersiz olan laf tacizine gider,
bişeler eksik kalmş yazık kendini tatmin etçek,
hiiç umursamam,duymam ,yürür giderim...

Hiç muhatap olmam :dilcikar:duymamış gibi üzerime alınmadan yoluma devam ederim:1closedeyes:

O anki ruh durumuma ve söylediklerine bağlı.
Terbiyesizce çirkinleşirse polise bile giderim, diğerlerini duymazlıktan gelirim...

kisiye bagli..erkekse ve agir bi laf ettiyse agzinin payini veririm..cirkef birisiyse duymamazliktan gelebilirim belkiiiiii.. o da sirf kizim yanimda diye

Yıllar önce laf atılırdı bana (yaşlanınca kimse yüzümüze bakmıyor delikafadulden) o zamanlar ben her ne olursa olsun çıngar çıkarırdım. Millet benden çok laf atana üzülürdü.
Hadlerini bilmeyenlere bildirmek lazım.

Duymamış gibi yaparım. Yürür geçerim, kendi sapıklıkları!:dilcikar:
Ama eğer sinirli günüme denk gelmişse.............:mymeka:

o anki psikolojime bağlı iyi günümdeysem duymazdan gelir yoluma devam ederim ama kötü günümdeyse hiç yapmak isyemeyeceğim şeyler yapabilir ve ağzmı tutamayabilirimkaydirigubbakcemile

benim basıma geldi bikerem ole
bi grup genc yanlarından geciom bu insansa ben hayvanım lan dedi biri duydum off poff yapıolar kafamçokkarıştı
tek yaptıgım haraket aynen şuydu ;
hafif dondum yere tukurup istifimi bozmadan yola devam ettim :1closedeyes:
duyyom ama arkamdan dediklerini aldınmı olm azının payını die cocukla alay ediolardı ...
cok terbiyesisler ya yoldan gecene laf atmaktan ne anlıolar hiç anlamıs deilim :uhm:

Hiç oralı olmam ama bazen öyle komik şeyler sölüolar ki yani laf atıcam diye öyle saçmalıyorlar ki ister istemez gülüyorum o salaklar da hoşuma gitti zannediyo... :roflol:

evet benimde bazen komigime gidiyo hehehehe tutamiyorum kendimi.. ama aile baba subu yanindada atmalari varma :| amann diyorum icimden, ben yanliz atsalar atsinlarbanane guler gecerim salakliklarina..ama bazen evet sinir bozucu oluyor insan gececegi yerden bile cani istemiyor gecmeyi

duymamıs gibi yaparım .. ki ztn dısarıda ciddiyimdir .. bazıları cvp verirler öle gıcık olurum ki ..

gençkızken olmuştu bikere.
annemle gezmeye gidiyoduk,ben çiçekli böçekli cıvıl cıvıl bi kıyafetle yürüyoz işte..
karşıdan gelen iki gençin biri tam yanımızda.....

---------ahhh ahhh bahar gelmiş bee ohh yavrumm oohhh

dedi.
ben hemen anneme baktım,tabi annem hiç boş dururmu,hemen cevap verdi......

-------yanındakide karakış.

ayyy çocuklar dumur oldular :1ninca:
annem tam yerinde bir cevap verdi ben bile beklemiyordum yanii :1shok:
ama onların o,haline nasıl gülmüştüüüükkkk...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…