Ama böle bi durumda da insan sabrının sınırlarını zorlayamaz ki Mehser'cim. O an gözü döner insanın. Pat diye söyleyiverir. Bu erkek içinde geçerli Tabi bence.
Ben şahsen ( Allahım korusun böyle bir durumdan) Böyle bir durumda olsaydım abooww daha beter yapardım galiba. Hatta evde başıma yani alnıma başörtüsü sarar da gezerdim sinirden kaydirigubbakcemile3 Hadi bakalım canım. Sevgilin ne diyorsa inan bence. O kuzeninide uyar. Tamam böle şeyleri sana gelip söylemesi çok güzel ama tam emin olmadan demesin.lmaz:
Mehser'cim nasıl başarabiliyorsun sakin olmayı. Ben bir ara çözmüştüm ama tüh uçtu gitti elimden kaydirigubbakcemile3
Ben şahsen ( Allahım korusun böyle bir durumdan) Böyle bir durumda olsaydım abooww daha beter yapardım galiba. Hatta evde başıma yani alnıma başörtüsü sarar da gezerdim sinirden kaydirigubbakcemile3 Hadi bakalım canım. Sevgilin ne diyorsa inan bence. O kuzeninide uyar. Tamam böle şeyleri sana gelip söylemesi çok güzel ama tam emin olmadan demesin.lmaz:
Mehser'cim nasıl başarabiliyorsun sakin olmayı. Ben bir ara çözmüştüm ama tüh uçtu gitti elimden kaydirigubbakcemile3
Aradı şimdi mal mal bana bakanlara küfür ediyom belki onu görmüştür dedi bende iyi diyip kapattım konuyu napim kuzende tam emin değilim vebale girmeyim dedi bende fazla büyütmedim şuan iyiyiz ben kızgınım tabi de iyiyiz işte
kuzen sizin olayın ciddi boyutlara geldiğini görünce, vebal almayayım demiştir.. bende bazen arkadaşlarıma yanlış olan şeyleri gösteripte çok üzüldüklerini görünce, aslında şöylede olabilir, yanlış düşünmüş olabiliriz der, rahatlatmaya çalışırım..
çünkü karşıdaki insanın üzüldüğünü görmek, seni daha çok üzüyor bazen..
tepkini koy..
sana hemen her soru sormanda beni arama diyecek kadar rahat olmasın..
kapris yapacak olan sensin.. erkek değil.. nedir bu ya.. erkekler kendilerine ne kadar çok güveniyorlar böyle.. hangi konuya girsem, erkek en ufacık bir şeyde beni arama diyebiliyor..
arama canım.. ararsa da yüz verme.. hatasını bilsin.. sen ona sormakta haklısın.. o böyle birşey duysa dünyayı sana dar ederdi emin ol.. arkadaşını bile ne kalıplara sokardı..
şimdiden alıştırma onu böyle keyfi bitirmelere... bir daha sana böyle birşey söylerse sonucuna katlanacağını bildir ona.. yani haddini bilsin..:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?