Laf çarpmak

baharimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2009
78
0
86
Diğer
kızlar laf çarpıldıgı zaman tepkiniz ne oluyor benim çevremde böyle bir ekip var.gülerek çok sevimli bir şekilde laf sokuyorlar şapşala dönüyorum sonra bu bana ne dedi diye jeton sonradan düşüp kendi kendimi yiyorum.

Direkt tersleme taktigni uyguluyorum ben bu tiplere.

Ahhh sen yanlis anladin ben saka yapmistim dedikleri vakit de:
Bana öyle sakalar yapmayin kardesim, kirarim kalbinizi diyorum.

Inan bir iki defa yapsan sende onlari bir güzel afallatsan birdaha laf carpmaya cesaret edemezler.

sende aynı taktiği uygula arkadaşım sende alttan alttan sok lafı durma öyle.

ben de karadeniz kızıyım.ama lafın ne zaman nerden geleceğini kestiremediğim için kalıyorum öyle biraz iyi niyetliyim
tepki veremiyorum ağlamaklı oluyorum

kimse bana laf çarpamaz kimseye o cesareti vermiyorum.klava:sende soguk dur.konusma.hem laf carptıklarına göre gercek arkadas deildir yanelmaz:

canım kendini bu konuda geliştirmalisin yada o ortamdan uzak durmalısın
canını yakanın canını yak o zaman:)

ya kızlar bende yaşıyrum bu durumu ya.
ben hassas biriyim ve kimsyi kırmak istemem .
böle laf çarpıldığı zamanda öle sinir oluyorum içimden onu parçalamak istiyorum

ama bi cevap vereemiyorum karşı tarafta beni salak zannediyorlar sanırım
aptla gözüyle bakılmak hiç hoş değil.
ohaoldumsmile:gitme::roflol:Çok üzgünüm çoook

"edepli, edebinden susar; edepsiz de onu ben susturdum sanar" mış..

hayatmmda ciddi anlamda 2şeydn nefret ettigimi bilirimm bnları asla yapmamaya calısırıım ve bana yapılıncaa da sinirden elim ayagm titrer..1.Laf carpmak ve laf yemek işte 2.Yalancılık..

hazır cevap bir insan değilim kimseyi kırmayıda sevmem.bu nedenle en iyisi bu tarz laf çarpan insanlardan uzak durmaka.s
yani kimseyle kolay kolay samimiyet kumuyorum o hakkı da kimseye vermiyorum canım:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…