Laf sokan enerji emen kisilere karsisinda ne yapilir?

Gelincik88

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
362
260
103
37
Hanimlar baslikta dedigim gibi en mutlu aninizda veya hiic beklemediginiz anda laf sokanlr varya
Veya senin bilgilerine fikirlerine saygisi olmayan insanlarla nasil bas edilir?
Nasil agizlari kapatilir?
Bilhassa görümce kisisi yapar bunu bana ne yapmam lazım?

Cevabını vereceksiniz. O yapabiliyorsa sizde yapabilirsiniz.

Benim de annem böyledir cevap versem suç, vermesem de dayanamıyorum.

Görüşmek zorunda değilsem görüşmem. İlle görüşeceksem de o bana laf sokuyorsa altında kalmayıp o lafı ettiğine pişman ederim.

Bazen kör sağır olmak ,daha az stresli olmayı sağlar yeri gelir öyle bi laf söylersiniz hepsinin acısı çıkar ,
Mümkün olduğunca uzak durun

Benim gorumce de durduk yere espri yapar gibi, ortaya laf atar gibi bana laf teper dururdu ortada bisey yokken :) Ben de oyle sinsi laf sokmalari beceremem konusursam agir kaciyor diye dikkate almadim pek. Bir gun agzinin payini saglam verdim laf sokarak degil gayet net sekilde verdim gorusmuyoruz aylardir. Arada denk gelince mecbur anca surat yapiyor kenarlarda.

vaalla cikarin hayatinizdan gitsin insanin ustunden yuk kalkiyor yahu ben birinci derece akrabami cikardim enerji emen surekli ven diyen huzurunuzu kaciranlari silin gitsin

Altta kalmayacaksiniz .. cevabini saglam vereceksiniz ki sizi sindirmeye calismasin.

Bigün muhabbet sıcaklardan yazdan açıldı 3-4 kız oturuyoruz.

Ben " sabah duş alıyosun almamış gibisin terden" dedim
Kızın biri " ooo kızdaki performansa bak"
dedi.
Siz sadece sevişincemi duş alıyosunuz dedim konu kapandı☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…