- 6 Aralık 2009
- 6.240
- 3.003
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadınlar kulübü nu bu yüzden seviyorum
Bir arkadaşım yazmış şimdi analiz yapalım hep senin konuşmalar üzerinden laf vuruyorlar
O zaman az konuş kısa cvp ver hep onlar konussun demiş
Bunu nasıl düşünemedim dedim kendi kendime![]()
Bence kimseyi kimseye soylemeyin size bir hakaret cirkin oldugunu gordugunuz bir davranis varsa laf da sokmaniza gerek yok direkt aciksozlu bir sekilde kendinizi ve dusuncenizi ifade etmelisiniz .Tesbitleriniz çok yerinde olmusküçük küçük şeyler olabilir ama sürekli yapilinca can sıkıcı (örn akrabalarindan biri bana baya laflar soktu bende ablasina söyledim büyüyünce geçer dedi
Aynen dediginiz gibi bir kalkan oluşturdum çok iyi davraniyorum ama hep bir resmi soğuk o yüzden hep bir laf atıp o hanimlik modundan yanlarına cekmek istiyorlar
Ve evet eşim sende laf vur diyor ama dozunu artiracaklardir. Duvara karşı bu kadar yapıyorlar cvp versem![]()
Bence kimseyi kimseye soylemeyin size bir hakaret cirkin oldugunu gordugunuz bir davranis varsa laf da sokmaniza gerek yok direkt aciksozlu bir sekilde kendinizi ve dusuncenizi ifade etmelisiniz .Tesbitleriniz çok yerinde olmusküçük küçük şeyler olabilir ama sürekli yapilinca can sıkıcı (örn akrabalarindan biri bana baya laflar soktu bende ablasina söyledim büyüyünce geçer dedi
Aynen dediginiz gibi bir kalkan oluşturdum çok iyi davraniyorum ama hep bir resmi soğuk o yüzden hep bir laf atıp o hanimlik modundan yanlarına cekmek istiyorlar
Ve evet eşim sende laf vur diyor ama dozunu artiracaklardir. Duvara karşı bu kadar yapıyorlar cvp versem![]()
Merhaba arkadaşlar
Değerli fikirlerinizle birçok bayanın derdine çare buluyorsunuz. Ne olur bana da bir çare
Eşimin ailesine ne zaman ziyarete gitsek bir laf sokusturup morelimi bozuyorlar. Ben cevap veremiyorum zira kirmak istemiyorum. Eşimde kendini uzecegine sende cevabını ver dedi.
Şimdide lafa verecek cevap bulamıyorum sonradan aklıma geliyor
Birde çok sinirlendigim için sacmaliyorum
Örneğin geçen biri gelinin çok güzelmiş dedi güzel olmasaydi oğlum almazdi dedi
Kişın çok hastalaniyorum dedim kimsede yaklaşmaz sana dedi
Komsu ogluna ev almis surekli biz aldik diyormus bu konuyu konusurken; ama ben gelinin babasi aldi demiycem oğlum aldı dicem! dedi (ailemin desteğiyle araba aldik)
(Bunları sakayla soyluyorlar esimde saka yapiyorlar diyor ben suclu oluyorum)Sizce napmaliyim
Bunlar normal kuzum klasik kaynana halleri mesela benim kaynanam güzel olmasaydın oğluma seni almazdım dediğinde senin oğlun asıl güzel tatlı dilli olmasaydı anasıyla birlikte almazdım dedim uzunnnn bi sessizlik olduMerhaba arkadaşlar
Değerli fikirlerinizle birçok bayanın derdine çare buluyorsunuz. Ne olur bana da bir çare
Eşimin ailesine ne zaman ziyarete gitsek bir laf sokusturup morelimi bozuyorlar. Ben cevap veremiyorum zira kirmak istemiyorum. Eşimde kendini uzecegine sende cevabını ver dedi.
Şimdide lafa verecek cevap bulamıyorum sonradan aklıma geliyor![]()
Birde çok sinirlendigim için sacmaliyorum
Örneğin geçen biri gelinin çok güzelmiş dedi güzel olmasaydi oğlum almazdi dedi
Kişın çok hastalaniyorum dedim kimsede yaklaşmaz sana dedi
Komsu ogluna ev almis surekli biz aldik diyormus bu konuyu konusurken; ama ben gelinin babasi aldi demiycem oğlum aldı dicem! dedi (ailemin desteğiyle araba aldik)
(Bunları sakayla soyluyorlar esimde saka yapiyorlar diyor ben suclu oluyorum)Sizce napmaliyim
Siz biraz hassaslaşmışsınız. Bence kötü bişey söylememişler. Öylesine muhabbetler. Kendinizi üzmeyin.
şimdi onlar da size alışmaya çalışıyor. Çok alıngan olursanız gerçekten problemler çıkabilir.
Ben çabuk yükselen biriyim o yüzden cvp vermiyorum ama içime atıyorum üzülüyorumBunlar normal kuzum klasik kaynana halleri mesela benim kaynanam güzel olmasaydın oğluma seni almazdım dediğinde senin oğlun asıl güzel tatlı dilli olmasaydı anasıyla birlikte almazdım dedim uzunnnn bi sessizlik olduyemeklerim güzeldir kaynanam ben çok güzel yemek yapardım diyip durunca bende oğlun benim yemekleri yerken hiç seninkinden bahsetmiyor hayret unutmuş herhal deyince uzunnnn bi sessizlik
alışıyorsun hayatım tatlı dille laf sokmaya bu arada (kaynanatörüm benle yaşıy)
Canım sen bunlara laf sokmamı diyorsun ya
Sen bana sokulanları görsen sinirden yerinde duramazsın![]()
Ağır bi laf göremedim yani ben
Bende senin gibiydim delirirdim sinir krizi geçirirdimBen çabuk yükselen biriyim o yüzden cvp vermiyorum ama içime atıyorum üzülüyorum
Cvp versem bu kadar takmam siz iyiymişsiniz
Kv seninle mi yaşıt canım doğru anladım dimiBunlar normal kuzum klasik kaynana halleri mesela benim kaynanam güzel olmasaydın oğluma seni almazdım dediğinde senin oğlun asıl güzel tatlı dilli olmasaydı anasıyla birlikte almazdım dedim uzunnnn bi sessizlik olduyemeklerim güzeldir kaynanam ben çok güzel yemek yapardım diyip durunca bende oğlun benim yemekleri yerken hiç seninkinden bahsetmiyor hayret unutmuş herhal deyince uzunnnn bi sessizlik
alışıyorsun hayatım tatlı dille laf sokmaya bu arada (kaynanatörüm benle yaşıy)
Offf seninkiler ağırmis canim bu kadar da olmazBenimkiler de öyle. Cogunluk çocuklar üstünden laf sokuyolar 4 yıllık evliyim ben ve altlı üstlü oturuyoruz sık gelıyolar. Kv bişey diyo peşinden görümceler laf sokuyo filan ama benimkiler daha ağır. Ben konuşmasam da onlar bişey buluyor. Mesela geçenler de gelmeden anlaşmışlar eve geldiler görümce dedi ki x abiyle eşi anneler gününde annesine pırlanta yüzük almış. Kv de parmak sallayarak o otoriter ses tonuyla 'millette ne gelinler var bizimkiler bi gelip Anneler gunun kutlu olsun bile demiyo" . bunu 2 kere aynı cümlesi şaşmadan söylediler düşünün 2 kere yani bide.
Misal bi ara biriyle konuşurken gelinlerini övdü çalışkan hep kaynanasına hizmet ediyomuş vs vs diye. sonunda, bizdede gelin varda bizde önderlik yokkk işte..! Dedi bana bakarak. daha görümcelerinkini anlatsam roman olur kızımın saçları açıkken sana benziyor diyip 5 dk sonra saçı açıkkende dunya çirkini oluyooo hic begenmıyoruum diyip sırıtmaları filan... hergun böyle . laf sokma konusunda benim kadar dertlisi yoktur sanırım :) ama biz altlı üstlü olduğumuz için arada baya kavga dövüşte geçtiği için tadı tuzu kalmadı hiçbirşeyin. Öyle ağır sözler duydum ki tabi anneler gununude kutlamam gidip hizmette yapmam. Gerçi beklemez zaten kv beklediginden de değil söylemesi. Mesela simdi eşimle küsler kv 2 haftadır kapımızdan girmiyor. Bende hiiç çıkmıyorum. Haa iyi bi insan olsa kendini aratsa giderdim koşa koşa. Ama içimden gelmiyor soğumuşum artık. Oh be rahatladm diye dusunuyorm..
Evet benimle yaşıyorKv seninle mi yaşıt canım doğru anladım dimi![]()
Bde ben susup kalıyorm cnm bütün bunlaraaOfff seninkiler ağırmis canim bu kadar da olmaz
Bende hiç iş yapmamsiparişle hediye bizimkide ister anneler gününden önce şunum yok duyurulur der gorgusuzluk bence
Bana birşey denirse hiç duymamazlıktan geliyorum, o gülüyor ben daha çok kahkaha atıyorum. Ama tabi saygımızı biliriz sınırlarımızı da. Böyle ufak tefek şeylere takılıp sorun edip kendimi mutsuz edemem.Bde ben susup kalıyorm cnm bütün bunlaraabu daha kötü. Aman ne yapcan bosver ben zamanında yaptım da görevimmiş gibi gördüler
Ama bende karar aldım artık konuşmuycam kendimi de anlatmıycam. Laf soktukları zamanda aklıma bişey gelmesede surat asıcam. Bişey yokmuş gibi davranırsam güler yüzle hehehe yaparsam daha cok ezilirim tabi. Bunlar bi yandan vuruyo bi yandan seviyo ondan ne yapıcamı şaşıyorum resmen.